- 3 Şubat 2017
- 829
- 3.234
- 28
- Konu Sahibi anderlex_spor
-
onlar dedı dıye olmaz cunku onlar doktor hemı de prof.Morelimi bozuyorlar.Bizim gelinin boyle giderse bebegi olmaz diyorlar
Evet 19 yasinda insan baya bir cahil oluyor. 19 yasinda 3. yabanci dilimi ogreniyordum. Bilgi caginda yasiyoruz. Bilgi en onemli guc. Su anki halinizle donanimli bilgili bireyler yetistirebileceksiniz dogurun elbette. Diger turlu siz anne baba duygusu tatmis olursunuz, dunya nufusuna da bir kisi eklenmis olur sadece.Cahil diyenler dönsün bir kendine baksın lütfen kız cahillik içeren ne söylemiş yaşı genç olsun o istedikden sevdikten imamnikahı resmi nikahı olduktan sonra sizene.Benimde yaşım 19 ne yani bende mi cahilim elhamdülillah allaha şükür elimden geldiğince bilmediğimi bile öğrenmeye çalışıyorum yaşın cahillikle felan alakası yok..
Herkez kendiaine gelince farklı karşıdakine gelince daha farklı.
Kimseyi ezmeyelim bilmiyorsa bilinçlendirelim belki bir başkası 25 yaşı da bu kız 19 burada birbirimize yardımcı oluyoruz eziklemiyor ne var yardımcı olsak sakince bilgilendirsek.
Rabbim her insanı aynı seviyede aynı şekilde yaratmış bırakalım bu düşünceleri ne yani modernmi olmuş oluyorsunuz siz şimdi gerekirse evet CAHİLİZ kime göre neye göre...
Aile buyukleri olduklari icin saygizizlik yapip cewap vermiyorum
Morel değil moral. Ayrıca " size ne evlilik benim, keyif benim" de geç. Sallama hiç kimseyiMorelimi bozuyorlar.Bizim gelinin boyle giderse bebegi olmaz diyorlar
19 yasindaymm .Ben sustugum icin oluyor zatn
Bnim gorumcemin buyuk oglu 2 yasinda onu kayinbabam kaynanam cok seviyor.Herseyi aliyorlar.Bu yeni doganada gorumcemle beraber kiyafet almaya gittik.O kadar guzel seyler var ki yeni doganlar icin Icim cız etti.
Canım yapmak istemiyo kaynana deyiver. Gerçi ben yaoım geregi bu kelimeleri kullanmam da ohoo çook zamanı var daha diyorduk.Morelimi bozuyorlar.Bizim gelinin boyle giderse bebegi olmaz diyorlar
yok canım o onların genel adıBaklagil derken de mi?
-gil takisi var işte orda da. Kedigiller vs. Aile topluluk anlamı katıyor. Aslında yanlış kullanım değil ama kaba geliyor sanırım.yok canım o onların genel adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?