- 13 Mart 2016
- 3.897
- 8.660
- 78
- Konu Sahibi anderlex_spor
-
Ayy canim birak olmasin hemen 19 yasinda annemi olcan azcik gez toz hayatini yasa cocuk oldumu evden cikamiyosun herzmn.19 yasindaymm .Ben sustugum icin oluyor zatn
Aynen insanlar gereksiz her seye burunlarini sokuyorlarBen boşanınca anneme soruyorlarmış neden boşandı diye..
Bir kızıyordu ben neden evlendi mi çocuğun diye soruyor muyum diye..
İnsanlar meraklı ve hadsiz..
Ayy canım ya insan gördükce daha çok istiyor tabi eltimin biri 3.yü doğurdu diğeri 3.ye hamile bende daha birşey yok bebiş kıyafeti almaya sevmeye çok heves ediyorumSagol tatlm insallah olur.Ben kendimde iatiyorum.Gorumcem yeni dogum yapti Bebegi cok tatli Onada biraz özeniyorum
Yani bnde ole dusunuyorum.Ama cevremede bakinca istiyorum.Hayirlisi olsun beklicez artik napalmAyy canim birak olmasin hemen 19 yasinda annemi olcan azcik gez toz hayatini yasa cocuk oldumu evden cikamiyosun herzmn.
Olduuuuuu iyigunleeeeerNeden hemen bi laf sokma cabasi icindesiniz anlamadim. Kiz kafasina takmis buraya yazmis. Sacma geliyosa yada verecek cevabiniz yoksa yazmayin efendim. Sirf yazmak icon yaziyosunuz bos bos
Bnim gorumcemin buyuk oglu 2 yasinda onu kayinbabam kaynanam cok seviyor.Herseyi aliyorlar.Bu yeni doganada gorumcemle beraber kiyafet almaya gittik.O kadar guzel seyler var ki yeni doganlar icin Icim cız etti.Ayy canım ya insan gördükce daha çok istiyor tabi eltimin biri 3.yü doğurdu diğeri 3.ye hamile bende daha birşey yok bebiş kıyafeti almaya sevmeye çok heves ediyorum
Canım doktora gittin mı? Istersen doktora bir git ve folik asit kullanmanı öneririm.Selam kızlar 9 aydir ewliyim.Henuz gebe kalamadm.Benimle beraber evlenen arkadaslarim hep gebe kaldilar.Ama bn henüz kalamadm.Kaynanam ve çevremdekilerden sürekli baski göruyorum.Neden cocugunuz olmuyor diye.Cok üzuluyorum Eşimde cocuk istiyor Onada üzulmesin diye bir sey diyemiyorum.Napmam lazim kizlar morelim cok bozuluyor.Agliyorum bu yüzden Cok stres yapiyorum.benim gibi ailesinden ve etraftan baski goren var mi???
Cewapta verince Kusuyor kaynanam.Cok kirilgan biri Inan iki gun konusmaz bnimle.Ayni evin icindeSakın 19 yaşında çocuk yapma. Daha sen küçüksün. Boşver istediklerini söylesinler. Bu yollardan çok geçtim. Umursama. Ve 21 yaşından önce de hamile kalma derim. Çocuk çok büyük sorumluluk. Yarın bir gün çocuğun olduğunda sen daha çocuksun bakamazsın diye kaynanan her şeyine karışır.
Ve saygısızlık diye de düşünme, onlar asıl saygısız. Gereken cevabı ver bir daha demesinler.
Canım doktora gittin mı? Istersen doktora bir git ve folik asit kullanmanı öneririm.Selam kızlar 9 aydir ewliyim.Henuz gebe kalamadm.Benimle beraber evlenen arkadaslarim hep gebe kaldilar.Ama bn henüz kalamadm.Kaynanam ve çevremdekilerden sürekli baski göruyorum.Neden cocugunuz olmuyor diye.Cok üzuluyorum Eşimde cocuk istiyor Onada üzulmesin diye bir sey diyemiyorum.Napmam lazim kizlar morelim cok bozuluyor.Agliyorum bu yüzden Cok stres yapiyorum.benim gibi ailesinden ve etraftan baski goren var mi???
Doktora gittim bi sorunum yok dedi.Canım doktora gittin mı? Istersen doktora bir git ve folik asit kullanmanı öneririm.
şimdi ağzımdan bişey çıkacak olmayacak..Napcan çocuk olunca bir tam altın mı getirip takıcan..Kaynanam ve çevremdekilerden sürekli baski göruyorum.Neden cocugunuz olmuyor diye.
Canım o zamannfolik asit kullan doktora sor yinede.folik asit bebeğin tutunması için iyi.birde zaten cmuk isteyenlerin folik asit kullanması gerekiyor. Yaşın daha çok küçük.ben 27 yaşındayım.anca anne oluyorum.Doktora gittim bi sorunum yok dedi.
Ahahhh sen onu bana sor herkime bebiş kıyafeti alsam eşimin elini tutup gösteriyoe bak bende kendime şunu alıcam diye.Bnim gorumcemin buyuk oglu 2 yasinda onu kayinbabam kaynanam cok seviyor.Herseyi aliyorlar.Bu yeni doganada gorumcemle beraber kiyafet almaya gittik.O kadar guzel seyler var ki yeni doganlar icin Icim cız etti.
Oy oy acelen neydi de o yaşta evlendin bir de aile içine gittin? Yazık etmişsin kendine. Bence bırak kaynanan küssün sen de evini ayır. Bu zamanda hala nasıl bir oturursunuz anlamam.Cewapta verince Kusuyor kaynanam.Cok kirilgan biri Inan iki gun konusmaz bnimle.Ayni evin icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?