- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi anderlex_spor
-
Morelimi bozuyorlar.Bizim gelinin boyle giderse bebegi olmaz diyorlar
19 mu :) bebek için o kadar erken ki ,ama senin kararın .19 yasindaymm .Ben sustugum icin oluyor zatn
Insallah tatlm.Yazdiklarin icin tesekkulerAhahhh sen onu bana sor herkime bebiş kıyafeti alsam eşimin elini tutup gösteriyoe bak bende kendime şunu alıcam diye.
Rabbim büyük canım sen kendini strese sokma bir sorununda yokmuş allahın izniyle olur inşallah
esim evin tek oglu ondan birakmak istemiyor annesigiliOy oy acelen neydi de o yaşta evlendin bir de aile içine gittin? Yazık etmişsin kendine. Bence bırak kaynanan küssün sen de evini ayır. Bu zamanda hala nasıl bir oturursunuz anlamam.
Öncelikle morel değil, moral.Selam kızlar 9 aydir ewliyim.Henuz gebe kalamadm.Benimle beraber evlenen arkadaslarim hep gebe kaldilar.Ama bn henüz kalamadm.Kaynanam ve çevremdekilerden sürekli baski göruyorum.Neden cocugunuz olmuyor diye.Cok üzuluyorum Eşimde cocuk istiyor Onada üzulmesin diye bir sey diyemiyorum.Napmam lazim kizlar morelim cok bozuluyor.Agliyorum bu yüzden Cok stres yapiyorum.benim gibi ailesinden ve etraftan baski goren var mi???
annesigil ne demek ?E
esim evin tek oglu ondan birakmak istemiyor annesigili
Küçüksünüz be canım. İnan üzüldüğümüz için bu tepkiler. Zaman eskisi gibi değil. 18 19 20 evlilik ve çocuk sorumluluğu için çok küçük yaşlar. Her insan içinde bulunduğu yaşı kocaman görür. Sen kendine göre yeterince büyüksün muhtemelen. Ama bak konu sahibi daha kendi kişiliği oturmadan, yalnızca kendisini ve eşini ilgilendiren bir konuda kayinvalidesine bile cevap veremeyecek bir yaşta evlenmiş. Bir de aynı evde oturuyor. 19 yaşında, çevre baskısından çocuk yapmaya çalışıp da olmuyor diye üzülmek cahilliktir. Cahil demek de hakaret değildir. Keşke bilinçli bir birey olsaydı da kendi ayaklarının üstünde durunca evlenseydi, kimseye hesap vermezdi o zaman. Sonra da Allah korusun şiddet oluyor, aldatma oluyor gidecek yerim yok gelirim yok nasıl ayrilayim diyorlar. Yine bizim icimiz yaniyor burda.Cahil diyenler dönsün bir kendine baksın lütfen kız cahillik içeren ne söylemiş yaşı genç olsun o istedikden sevdikten imamnikahı resmi nikahı olduktan sonra sizene.Benimde yaşım 19 ne yani bende mi cahilim elhamdülillah allaha şükür elimden geldiğince bilmediğimi bile öğrenmeye çalışıyorum yaşın cahillikle felan alakası yok..
Herkez kendiaine gelince farklı karşıdakine gelince daha farklı.
Kimseyi ezmeyelim bilmiyorsa bilinçlendirelim belki bir başkası 25 yaşı da bu kız 19 burada birbirimize yardımcı oluyoruz eziklemiyor ne var yardımcı olsak sakince bilgilendirsek.
Rabbim her insanı aynı seviyede aynı şekilde yaratmış bırakalım bu düşünceleri ne yani modernmi olmuş oluyorsunuz siz şimdi gerekirse evet CAHİLİZ kime göre neye göre...
19 yaş nedir ki yaaaa19 yasindaymm .Ben sustugum icin oluyor zatn
şuanda daha da şok oldum19 yasindaymm .Ben sustugum icin oluyor zatn
şu gil takısı benim de çok tuhafıma gider :)annesigil ne demek ?
evet ben de acayip oluyorumşu gil takısı benim de çok tuhafıma gider :)
O konularda haklısın bazı evlilikler zorla akraba felan oluyor elbette benim evim ayrı kaynanam karışmaz heelafımda arkamda durur eşime bile karının sözünden çıkma der.Küçüksünüz be canım. İnan üzüldüğümüz için bu tepkiler. Zaman eskisi gibi değil. 18 19 20 evlilik ve çocuk sorumluluğu için çok küçük yaşlar. Her insan içinde bulunduğu yaşı kocaman görür. Sen kendine göre yeterince büyüksün muhtemelen. Ama bak konu sahibi daha kendi kişiliği oturmadan, yalnızca kendisini ve eşini ilgilendiren bir konuda kayinvalidesine bile cevap veremeyecek bir yaşta evlenmiş. Bir de aynı evde oturuyor. 19 yaşında, çevre baskısından çocuk yapmaya çalışıp da olmuyor diye üzülmek cahilliktir. Cahil demek de hakaret değildir. Keşke bilinçli bir birey olsaydı da kendi ayaklarının üstünde durunca evlenseydi, kimseye hesap vermezdi o zaman. Sonra da Allah korusun şiddet oluyor, aldatma oluyor gidecek yerim yok gelirim yok nasıl ayrilayim diyorlar. Yine bizim icimiz yaniyor burda.
eşinin ailesi sorun sende diyemi görüyolar, oğullarına toz kondurmuyolarmı. sen gitmişsin doktora ama, eşin gitmemiş sanırım belki onda sorun var. bende yaklaşık 4 yıldır bekliyorum. benimle bir evlenenler 1.yi büyüttü, artık 2.yi doğuruyolarMorelimi bozuyorlar.Bizim gelinin boyle giderse bebegi olmaz diyorlar
Baklagil derken de mi?şu gil takısı benim de çok tuhafıma gider :)
9 ayda böyleysen 9 yılda ne olursun acaba beni taslasınlar o zaman bu ne panık alem akılsun sa sendemi akılsın olcan daha kocanı tanı bakalım kı tanıyanlar bile sonrada aman bu kocayı diyolar acele ediyosun kaynananda herseyi soyleme istemiyoruz daha de cekıl kenara milleye ay istiyoruz valla dersen ooooo hoca hoca gezdirirler seni eski kafalılarSelam kızlar 9 aydir ewliyim.Henuz gebe kalamadm.Benimle beraber evlenen arkadaslarim hep gebe kaldilar.Ama bn henüz kalamadm.Kaynanam ve çevremdekilerden sürekli baski göruyorum.Neden cocugunuz olmuyor diye.Cok üzuluyorum Eşimde cocuk istiyor Onada üzulmesin diye bir sey diyemiyorum.Napmam lazim kizlar morelim cok bozuluyor.Agliyorum bu yüzden Cok stres yapiyorum.benim gibi ailesinden ve etraftan baski goren var mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?