• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sıkıldım bunaldım eşim yüzünden erken doğum yapmak istiyorum artık bana akıl verin...

Üzme kendini umarım vakitlice olur Doğumun ve sağlıkla... bende hamileyim korkuyorum erken Doğumdan.. bu konutunda kapat seni üzecek Mesajlar gelebilir.. bebek doğunca eşin çok değişecek herşey yoluna girecek şuan ülkede kriz var herkes gergin herkes mutsuz kaygılı... ama düzelecek umarım...

Kocanız gereksiz de, siz annesiniz. Size ne demeli? Ne demek erken doğsun. Doğum yaptığımda 35 haftalıktı bebeğim ve küvezde kalırsa diye aklım çıktı. Doktorun tamam sağlıklı odaya çıkarabilirsiniz demesini duyana kadar bana ne yapıldığı umrumda bile olmadı. Enteresan bi ruh hali.. Şu an kuzu gibi kucağımda yatıyo yavrum ölürüm ben ona yaa..

Eşim boyle yapınca bebekten soğuyorum diyorsunuz peki erken doğum olunca ne olacak yani ne demek istiyorsunuz. Ne kadar sacma bir dua allah saglikla almayi nasip etsin. Küçücük seyler icin boyle düşünüyorsunuz.

:KK36:
Konuyu gorunce mesaj yazamadan gecemedim.Tabii gebe oldugunuzu goz onunde bulundurarak yorumda bulunacam.Premature bebek annesiyim ve suan hamileyim hergun tek duam bebegimin gununde ve sağlıklı doğması.Benim 4.sezeryanım olacak ve ilk gittigim doktor olum riskimin olabilecegini gebeligimi gozden gecirmemi istedi.Benim cevabim belliydi kalbi atan saglikli melegime kiyamazdim olursem sehit olurum kalırsam gazi dedim.Suan nasil doguracam bana ne olur demiyorum sadece bebegim premature dogmasin,onu yogun bakimda kablolarla savasirken gormuyum acı çekmesin,hayata tutunmasi pamuk ipligine bagli kalmasin logusa yatagi gormeden yogun bakim kapisinda gunlerce evladim icin aglarken sutum kesilecek diye endise etmiyim istiyorum.Sansli anneler gibi saglikla dogan bebebigimi alip evime gitmeyi hayal ediyorum.Ve kimsenin bunu yasamamasini diliyorum.
Sizin suan tek dusunceniz bebeginiz olmali esiniz 2.planda ne dediginin ne onemi var bebeginizin canindan kiymetli mi?

Çok içten diliyorum; inşallah yavrunuzu sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız ve siz de çok sağlıklı olursunuz. Allah yardımcınız olsun.
Gece gece duygulandırdınız beni :KK36:

Çok duygulandım gerçekten ne zor şeyler yasamissiniz... İnşallah sağlıkla tam vaktinde evladınizi kucağınıza alırsınız. Rabbim seni evlatlarından evlatlarını da senden hem bu dünyada hem de cennetinde ayırmasın :KK68:
Iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim aminn insallah benim umudum var umarim bu sefer hersey gonlumce olur.Size ve tum gebe arkadaslara da gununde ve saglikli dogum nasip etsin rabbim...

Sen daha çocuk olsun da öyle gör bunalmayı masrafı. Evlenip doğurmayı anne baba olmayı kolay sanıyosunuz olan o cocuklara oluyo anaya bak babaya bak nerden tutsan elinde kalır.

Umarım sen ve kocan bir an önce büyürsünüz bebeğiniz de sağlıkla doğar sanslı da bi ömrü olur

hamilelik psikolojisiyle birlikte maddi sıkıntılar da sizi yıpratmış ama lütfen yine de ağzınızdan çıkan sözlere dikkat edin,ben evladımı kırk gün yoğunbakım kapısında bekledim çok zor,Rabbim kimseye yaşatmasın,cahil cesaretiyle ağzımızdan çıkanlarla sınamasın bizi.Allah korusun o yavru sizin dediğiniz gibi erken doğsa belki aldığınız o altı takım yada alamadığınız eşyaların bir anlamı olmayacak..doğum yaklaştıkça anne olarak elbet siz yavrunuz için bir şeyler almak isteyeceksiniz ama bu heves eşlerde genelde olmuyor,bir de üzerine maddi sıkıntıda çekiyorsanız eşinize çoğu şey gereksiz geliyordur,babalık ve sorumluluğu biraz daha çocuk kucağa alınınca farkedilen bir şey sanırım,tabii çocuğu yaptıysa bakacak bu da ayrı bir konu.elinizden geldiğince strest yapmadan,tatlı dille yavaş yavaş halledin,kıyafet hallolur bebek doğduktan sonrada hediyeler geliyor,kimi para falan takıyor ya onlarla da halledersiniz hepsi bir anda olmasada oluyor inanın ama beşik önemli bence önce ona ikna edip alın.ufacık bebek aranızda ezilir gider,yanınıza yatırmayın derim.sağlıkla gelsin gerisi hallolur inşallah.

Yahu Allaj selamet versin size de bebeginize de fakat birde esinozden dinlemek lazim mevzuyu. Adam belki yetistiremiyor belki dogum sonrasi icin kenara para koymaya calisiyor ? 6 tane almayin 3 tane alin 3 tane almayin 1 tane alin ama huzurlu bir yuvaya gozlerini acmasini saglayin... En onemlisi bu.. Hamilelikte duygusallik alinganlik oluyor elbet fakat bebegi bunlara bulastirmayin onun dunyadan haberi yok masum bir melek o. Sakin olun 3 bes parca kiyafet icin bu kadar figana gerek yok.

Konuyu okuyunca dehşete düştüm.
Erken doğum istemek,bebekten tiksinmek.
Seçtiğiniz kelimeler nekadar sivri.
Kocanıza kızıp,bebeğinizi tehlikeye sokacak bir duruma razı olmak nedir?hangi mantıkla yazdınız?
Allah gerçekten çocuk isteyip uğraşanlara yardım etsin böyle insanların yüzü suyu hürmetine.
Sorunuzun kocanızla ise ondan tiksinin bebeğinizden değil!

Eşiniz tuhaf siz ondan tuhafsınız.
Bakamayacaksanız neden hamile bırakıyor?
Eşi laf söylüyor diye doğmamış çocuğundan tiksinecekseniz neden hamile kalıyorsunuz?
Burada o kadar bebek sahibi olabilmek için didinen insan varken Yüce Rabbim’de işte...
Neyse kötü konuşmak istemiyorum.
Sadece koca bir yazıksınız.

İlk hamileliğim bebeğimin ihtiyaçlarını biran önce tamamlamaya ugraşıyorum hamileliğim ağırlaşır ise yapamam diye fakat sıkıldım artık eşim sürekli bişeler alıyorsun diyor ben nasıl doğum yapıcam diye düşünüyorum adam kalkmış sürekli bişeler alıyorsun vs. Vs. Triplerine giriyor azarlıyor bazen bana çocukmuşum gibi bagırıyor bıktım artık ben burda canımın derdiyle ugraşıyorum adam kalkmış neleri dert ediyor çok savurgan biriside değilim oysaki bebeğime bebek odasını bırakın beşik bile almadım çok pahalı diye yeter adtık erken doğum yapmak istiyorum bitsin bu çilem yeri geliyor bebeğimden bile tiksiniyorum onun yüzünden şaştım kaldım ne yapmam gerek bana yardım edin ☹ :KK43: :KK43: :'(
Sonra küvez başında ağlarsın o nasıl laf bide alışveriş için varsın eksik olsun kaçmıyor ya sağlıklı olsunda.Zaten çoğu şey gereksiz doğduktan sonrada tamamlanır yavaş yavaş.Sinirlerim bozuldu.Bir yenidoğan yoğun bakımı gidip gör bence o zaman ne dilediğini anlarsın

İlk hamileliğim bebeğimin ihtiyaçlarını biran önce tamamlamaya ugraşıyorum hamileliğim ağırlaşır ise yapamam diye fakat sıkıldım artık eşim sürekli bişeler alıyorsun diyor ben nasıl doğum yapıcam diye düşünüyorum adam kalkmış sürekli bişeler alıyorsun vs. Vs. Triplerine giriyor azarlıyor bazen bana çocukmuşum gibi bagırıyor bıktım artık ben burda canımın derdiyle ugraşıyorum adam kalkmış neleri dert ediyor çok savurgan biriside değilim oysaki bebeğime bebek odasını bırakın beşik bile almadım çok pahalı diye yeter adtık erken doğum yapmak istiyorum bitsin bu çilem yeri geliyor bebeğimden bile tiksiniyorum onun yüzünden şaştım kaldım ne yapmam gerek bana yardım edin ☹ :KK43: :KK43: :'(
Ne akilla erken dogum yapmak istiyorum diyosun sen anlamadim, kolay birsey zannediyorsun galiba. Allah akil fikir versin.
Ben 26 haftalik erken dogum yapmis, evladinin olumden donmesini gormus, hergun yavrusunun cektigi acilara sahit olmus bir anne, cocugunun kuvezinin yaninda hickira hickira aglamis bir anne olarak yaziyorum sana !! Erken dogumu oyle hafife alma.

Profil fotosu sizinse kaldırın bence. Psikolojiniz sağlıklı değil Allah akıl fikir vsrsin

Son düzenleme:
Bebeğimden tiksiniyorum nedir ya. Kafan mı güzel ergen misin. Hamilelik kafası falan diyemiycem bizde geçirdik hamilelik. Ben boşanmaya kalktım da yine de Bebeğimden tiksiniyorum demedim. Saçma sapan işler. Yetiştirirken harcamazsınız inşallah

Kiz tek derdin bu olsun sen hamilelik bunalimindasin normal yani insanin ruh hali degisiyor. Alma bisey sende birak dogumdan sonra kocan tutussun . Nasilsa alinacak olanlar alinacak. Birak son dakika 2 kati para odesin bak nasil geliyor akli basina.

Sakin olll
Bunlar hep hormon

Eşin de stres yapmıştır
Alırsın yeterki doğsun
Panik yapma

Hepsi olur gider
Tadını çıkar

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Back
X