Çok sıkıldım

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.669
498
Yine kv eşimden para istemiş. Bizim cidden vu ara durumumuz sıfır. Bitik durumdayiz. 1,5 aydır maaşı da Yatmadi eşimin hicbiryerddn gelmedi . Kendi dükkanımız var 1,5 aydır hiç iş yok . O halde eşimin öteki kardeşiyle birleşip üç nin kirasını verip harçlığını verdik . Her ay da yapıyoruz . Eşim dün anne gerçekten yok demis . Dün bir daha istemem yazmış . Triple . Yanı ona göre bizde hp var hep var . Gerçekten çok anlayissiz ya . Geçen ay 1200 verdik öteki oğlu da verdi daha napalim ki 'ya biz . Eşimin küçük kardeşi de askerde ona da yolluyoruz . Herkes bizden bekliyor . Neyse . Bugün yine istemiş kv. Eşim de yok demis . Annesi de düşün bakalım niye yok sana müstehak gibisinden yazınca eşim de engelledi internetten . Sonra kv baba yazdı . Sanada yazık ona da diye ben ne yaptım dedim ( hiç karışmam bu işlere ne kadar sınır krizine girsemde) . Hep bi duygu sömürüsü yok işte ben anneyim yok işte Allah büyük. Yok sizin evinize para istiycem diye düşünecek diye gelmiyorum yok görecek o namus neymiş birini bulunca filan bi ton yazdı .
Sonrada seninle ilgisi yok . Çok ağladım filan .
Benim gözlemlediğim ve olan şu ki eğer dün para olsa yollasaydık bunları yazmazdı . Para yollamayınca kuduruyor.
Eskiden çocuklarını bırakıp bırakıp gezmeye gidermiş. 13 yaşında çocukları okulu bırakıp annelerine çalışıp bakmışlar anneleri gezerken . Gelmiş ben onlara baktım evlenmedim edebiyatı yapıyor. Annelik için yaptığı fedakarliklari evlatlarından para almak için kullanıyor bunları yaptım size diyor. Eşimin psikolojisi bozuk . Ve annesi nasılsın oğlum demiyor para vermiyor diye neden acaba bir düşün diyor ya . Eşim de o kadar sınır oldu ki konuşmamak için engelledi.
Ben anlıyorum kv de . Surekli para istediği için kendi yarattı bu olguyu . Çünkü artık biliyoruz ki kv ararsa para isteyecek. Diyor ki benimle para isteyeceğim diye konuşmak istemiyor. Tmm da bunu yapan sensin . Hal hatır için değil para için arayan hep sendin . Ondan böyle bir durum oluştu . Ya diyorum kirayı ödeyemedik anne 1,5 aydır gelir yok maaş yok . Hala görecek o namus neymiş diyor .
Anlamıyor ya . Anlamıyor. Biz bu kadınla napcaz .
Işler yok diye üzülüyoruz bir de bunlar cikiyo..

Son düzenleme:
namus ne alaka ben orayı anlamadım... sizin kaynana resmen asalak olarak yaşıyor... umarım oğlanlar biran önce açar gözünü de artık sömürtmezler kendilerini

Esiniz ya tamamen iletişimi kesecek ki bence bu doğru değil yada bu şekilde devam edecek, karşıdaki annesi ne yapılabilir ki?

Ay içim şişti. Gitsin çalışsın nedir bu böyle. Tamam evlat annesine bakar da kendi kirasini odeyemezken nasıl para versin?

Valla ben de patladım ya . Eşim yüzünden meleği oynamaktan da çok sıkıldım
Keşke bulsa iyi birini de evlense. Namus falan ne alaka evlensin işte. Ya evlensin ya ise girsin. Hayır ne yapacakmis bu yaştan sonra tövbe estağfurullah.

Ne dusuncesiz insanlar var ya evladini bunaltiyor evliligine huzursuzluk getiriyor.nasil ici rahat ediyor siz sikintidayken.madem o yuzsuz siz de oyle olun vermeyin ,biz de zor geciniyoruz deyin

Ne dusuncesiz insanlar var ya evladini bunaltiyor evliligine huzursuzluk getiriyor.nasil ici rahat ediyor siz sikintidayken.madem o yuzsuz siz de oyle olun vermeyin ,biz de zor geciniyoruz deyin
Yok dedim olunca veriyor anla sen de dedim hala Allah büyük filan diyor ya . Hayirsz evlat görmemiş

Namus ne alaka ya ? Hiçbir geliri yok mu kadının peki?
Çok skldmya sabah 5 e kadar odadan çıkıp çıkıp tüm odaların ışıkları yakıp sigara içip durdu çok rahatsız oldum. Bugün de b3nde kalacak insalah biran önce gider çok stres oldum . Sigarayı dışarda iç dedim çakmak verdim bu seferde ocakta yakıp sigarayı öle dışarı çıkıyor . Yine ev kokuyo . Sinir oldum ya . Cinnet gecircem. Bi de eşimin kardeşi veriyo parayı annesine verdiği paranın yarısını bizden istiyor . Annesi d3 bi tek o oğlu para veriyo sanıyo . Eşim de dün dedi sana verdiği tüm paranın yarısını benden aliyo dedi .
Paramız yok diye dertlestik yinede verirsiniz artık salı günü diyo . Yok ki kredi kartından çekip verecek h3ralde eşim . Sinirden cildiriyorumya. Kadından nefret ettin iyice

Yine kv eşimden para istemiş. Bizim cidden vu ara durumumuz sıfır. Bitik durumdayiz. 1,5 aydır maaşı da Yatmadi eşimin hicbiryerddn gelmedi . Kendi dükkanımız var 1,5 aydır hiç iş yok . O halde eşimin öteki kardeşiyle birleşip üç nin kirasını verip harçlığını verdik . Her ay da yapıyoruz . Eşim dün anne gerçekten yok demis . Dün bir daha istemem yazmış . Triple . Yanı ona göre bizde hp var hep var . Gerçekten çok anlayissiz ya . Geçen ay 1200 verdik öteki oğlu da verdi daha napalim ki 'ya biz . Eşimin küçük kardeşi de askerde ona da yolluyoruz . Herkes bizden bekliyor . Neyse . Bugün yine istemiş kv. Eşim de yok demis . Annesi de düşün bakalım niye yok sana müstehak gibisinden yazınca eşim de engelledi internetten . Sonra kv baba yazdı . Sanada yazık ona da diye ben ne yaptım dedim ( hiç karışmam bu işlere ne kadar sınır krizine girsemde) . Hep bi duygu sömürüsü yok işte ben anneyim yok işte Allah büyük. Yok sizin evinize para istiycem diye düşünecek diye gelmiyorum yok görecek o namus neymiş birini bulunca filan bi ton yazdı .
Sonrada seninle ilgisi yok . Çok ağladım filan .
Benim gözlemlediğim ve olan şu ki eğer dün para olsa yollasaydık bunları yazmazdı . Para yollamayınca kuduruyor.
Eskiden çocuklarını bırakıp bırakıp gezmeye gidermiş. 13 yaşında çocukları okulu bırakıp annelerine çalışıp bakmışlar anneleri gezerken . Gelmiş ben onlara baktım evlenmedim edebiyatı yapıyor. Annelik için yaptığı fedakarliklari evlatlarından para almak için kullanıyor bunları yaptım size diyor. Eşimin psikolojisi bozuk . Ve annesi nasılsın oğlum demiyor para vermiyor diye neden acaba bir düşün diyor ya . Eşim de o kadar sınır oldu ki konuşmamak için engelledi.
Ben anlıyorum kv de . Surekli para istediği için kendi yarattı bu olguyu . Çünkü artık biliyoruz ki kv ararsa para isteyecek. Diyor ki benimle para isteyeceğim diye konuşmak istemiyor. Tmm da bunu yapan sensin . Hal hatır için değil para için arayan hep sendin . Ondan böyle bir durum oluştu . Ya diyorum kirayı ödeyemedik anne 1,5 aydır gelir yok maaş yok . Hala görecek o namus neymiş diyor .
Anlamıyor ya . Anlamıyor. Biz bu kadınla napcaz .
Işler yok diye üzülüyoruz bir de bunlar cikiyo..
salla basini al maasini. ne takiyorsun ki sen cvp .vermedikce kuduruyor

Sabah 20 kişilik çay yapmış hepsi çöpe gitti benim idim vardı dışarda tek kişi 5 kullanımlık çay yapmış bir demlik dolusu çay çöpe gitti .
Nasıl anlatsamki birdaha aynısını yapmamasi için .
bence cok takma kuzum bu dunyada kimse sizden kiymetli degil hic biseyi takmayin

Back
X