- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Yine kv eşimden para istemiş. Bizim cidden vu ara durumumuz sıfır. Bitik durumdayiz. 1,5 aydır maaşı da Yatmadi eşimin hicbiryerddn gelmedi . Kendi dükkanımız var 1,5 aydır hiç iş yok . O halde eşimin öteki kardeşiyle birleşip üç nin kirasını verip harçlığını verdik . Her ay da yapıyoruz . Eşim dün anne gerçekten yok demis . Dün bir daha istemem yazmış . Triple . Yanı ona göre bizde hp var hep var . Gerçekten çok anlayissiz ya . Geçen ay 1200 verdik öteki oğlu da verdi daha napalim ki 'ya biz . Eşimin küçük kardeşi de askerde ona da yolluyoruz . Herkes bizden bekliyor . Neyse . Bugün yine istemiş kv. Eşim de yok demis . Annesi de düşün bakalım niye yok sana müstehak gibisinden yazınca eşim de engelledi internetten . Sonra kv baba yazdı . Sanada yazık ona da diye ben ne yaptım dedim ( hiç karışmam bu işlere ne kadar sınır krizine girsemde) . Hep bi duygu sömürüsü yok işte ben anneyim yok işte Allah büyük. Yok sizin evinize para istiycem diye düşünecek diye gelmiyorum yok görecek o namus neymiş birini bulunca filan bi ton yazdı .
Sonrada seninle ilgisi yok . Çok ağladım filan .
Benim gözlemlediğim ve olan şu ki eğer dün para olsa yollasaydık bunları yazmazdı . Para yollamayınca kuduruyor.
Eskiden çocuklarını bırakıp bırakıp gezmeye gidermiş. 13 yaşında çocukları okulu bırakıp annelerine çalışıp bakmışlar anneleri gezerken . Gelmiş ben onlara baktım evlenmedim edebiyatı yapıyor. Annelik için yaptığı fedakarliklari evlatlarından para almak için kullanıyor bunları yaptım size diyor. Eşimin psikolojisi bozuk . Ve annesi nasılsın oğlum demiyor para vermiyor diye neden acaba bir düşün diyor ya . Eşim de o kadar sınır oldu ki konuşmamak için engelledi.
Ben anlıyorum kv de . Surekli para istediği için kendi yarattı bu olguyu . Çünkü artık biliyoruz ki kv ararsa para isteyecek. Diyor ki benimle para isteyeceğim diye konuşmak istemiyor. Tmm da bunu yapan sensin . Hal hatır için değil para için arayan hep sendin . Ondan böyle bir durum oluştu . Ya diyorum kirayı ödeyemedik anne 1,5 aydır gelir yok maaş yok . Hala görecek o namus neymiş diyor .
Anlamıyor ya . Anlamıyor. Biz bu kadınla napcaz .
Işler yok diye üzülüyoruz bir de bunlar cikiyo..
Sonrada seninle ilgisi yok . Çok ağladım filan .
Benim gözlemlediğim ve olan şu ki eğer dün para olsa yollasaydık bunları yazmazdı . Para yollamayınca kuduruyor.
Eskiden çocuklarını bırakıp bırakıp gezmeye gidermiş. 13 yaşında çocukları okulu bırakıp annelerine çalışıp bakmışlar anneleri gezerken . Gelmiş ben onlara baktım evlenmedim edebiyatı yapıyor. Annelik için yaptığı fedakarliklari evlatlarından para almak için kullanıyor bunları yaptım size diyor. Eşimin psikolojisi bozuk . Ve annesi nasılsın oğlum demiyor para vermiyor diye neden acaba bir düşün diyor ya . Eşim de o kadar sınır oldu ki konuşmamak için engelledi.
Ben anlıyorum kv de . Surekli para istediği için kendi yarattı bu olguyu . Çünkü artık biliyoruz ki kv ararsa para isteyecek. Diyor ki benimle para isteyeceğim diye konuşmak istemiyor. Tmm da bunu yapan sensin . Hal hatır için değil para için arayan hep sendin . Ondan böyle bir durum oluştu . Ya diyorum kirayı ödeyemedik anne 1,5 aydır gelir yok maaş yok . Hala görecek o namus neymiş diyor .
Anlamıyor ya . Anlamıyor. Biz bu kadınla napcaz .
Işler yok diye üzülüyoruz bir de bunlar cikiyo..
Son düzenleme: