Merhaba kizlar. Birkac gun once nisanlimla konustuk saat 6 civari sonra isi cikti ben sana yazacagim dedi. Saat 12 olmadan uyuya kalmisim. Sabah baktim whats appa gece mesaj atmis iyi uykular isim daha bitmedi diye. Bazen boyle gec cika biliyo. Saat 12-1 yine birsey yazmiyo. Belki isi vardir diye mesaj atdim. Hala ordamisin dedim. Hayret 1 dakikasini ayiramayan adam benim mesajima hemen cevap verdi evet burdayim. Nasilsin dedi iyiyim dedim. Laf sokmak gibi bir huyum oldugu icin aynen soyle yazdim. Ne cok isin varmis ben yazinca bitti hemen dedim. Bana ne cok konustun sabah sabah yazdi. Bende sagol yazdim. Zaten dogru duzgun konusamiyoruz. Ben yaziyorum oda zaman bulunca 1-2 saat sonra yaziyo. Neyse haliyle biktim telefonu kapattim. Whats appa da girmeyecektim. Bir kac saatden sonra ev telefonu caldi acdim o . Neden kapattin telefonu ac dedi acmak istemiyorum dedim. Lutfen ac dedi. Biraz once cok konustugumu soyledin bende konusmayacagim dedim telefonu ac anlatayim neden oyle soyledigimi dedi. Bende israrla acmayacagim dedim. O zaman bundan sonra whats appda da seni gormeyecegim anladin mi beni dedi cevap vermedim. Telefonu kapadi. Sonra bana whats appda . isareti yollamis telefonumu kontrol icin galiba. Mesajin ulastigini bildigi halde aramadi. Ustunden 2 gun gecti ne bir ses var ne haber. Diger numaradan onun whats appina bakarken yalnislikla arama gitti hemen kapattim bunu gormesine ragmen yine aramadi. Zaten o gunden beri whats appa girmiyorum. Bir defa boyle olsa tamam diyicem. Ama genellikle boyle bir sohbet edemiyoruz. Birsey yazmak isteyince hep isi cikiyo. Belki abartmisimdir ama hal boyle olunca insan bikiyo bir yerden sonra. Rahat rahat gezmek konusmak istiyorum. Yaza dugun olacak ama dugun hakkinda hic konusmadik hep is. Ne yapmaliyim hic bilmiyorum. Evlendikten sonra da boyle olmaktan korkuyorum.