Bende lisansa tamamlıyorum şekerim..Öğrenirsin yemek yapmayı da ne var Allah aşkına, sıkışınca bir güzel yaparsın ki sorma
![]()
aynen bende lisansa tamamlıyorum cnm evet sıkışınca yapılır her sey bundan eminim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende lisansa tamamlıyorum şekerim..Öğrenirsin yemek yapmayı da ne var Allah aşkına, sıkışınca bir güzel yaparsın ki sorma
![]()
ahaha çoook iyi! Yazda geliyor forma girin!
Temizlik yap Tak kulaklığını sabah yürüyüşe çık 7 il 9 arası gel kahvaltı yap öğlen kendine ayır. :)nr bilimm b sürü internet steleri avr onlara dolaş zap yap. bnde hep eceyim ama kuzenlerle dışarı sinamay alışverişe markete felan gidiyoruz :)
Ben de işsizim bir süredir kızlar. Spor falan bi yere kadar oyalıyor. Ben çözümü hobilerde ve kurslarda buldum. Polimer kil ile uğraşıyorum. Günde 2-3 saatimi alıyor valla sıkılmaya fırsat kalmıyor. İkinci yabancı dil için kursa gidiyorum. Bol bol kitap ve dergi okuyorum. Bi şekilde geçiyo günler işte. Kendinizi oyalamaya çalışın yoksa 4 duvar depresyeno sokar adamı...
haklısın ama hem sıkılıyorum hemde hiçbir sey yapmak istemiyorum bu nasıl bir psikolojidir anlamıs değilim
puzzle başına oturuyorum iki üç tane terleştirdikten sonra sıkılıp bırakıyorum yaSelam;
puzzle yapmakta çok iyi geliyor, saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyorsun, işten ayrılıp (çeşitli sebeplerden ötürü) kendime yeni hobiler edinicem en azından huzurum olur![]()
puzzle başına oturuyorum iki üç tane terleştirdikten sonra sıkılıp bırakıyorum ya![]()
Anlıyorum seni canım. İlk başlarda öyle bir atalet geliyor insanın üzerine. Ama zorlamalısın kendini. Bişiler yapmaya başlayınca gerisi gelir.
öncelikle yorumun için tsk ederim cok faydalı şeyler önermişsin dil öğrensem güzel olurdu özellikle ilerisi için ..ingilizce dahi bilmiyorum yani okuldan catpat ama uygulama sıfır olunca onlarda unutuluyor zamanla:)Bence dil öğren bilmiyorum ne mezunusun ama birçok branş için önemli İngilizce artık:) İngilizcen iyiyse, İspanyolca öğren derim ya da Almanca, İtalyanca....
Sonraaa biraz pozitif enerji yayan seni tekrar aktifleştirecek psikolojik rehberlik tadında kariyer ile ilgili kitaplar okuyabilirsin...
Bir müzik aleti çalmaya heves edinebilirsin...
İş başvurularında ne gibi özellikler gerek gibi konulara ağırlık verebilirsin, bence bu dönemi kendini geliştirmek ile harcamalısın, sonuçta madem iş yok bulana dek daha fazla donanmış olmak lehine olur diye düşünüyorum:)
Onun dışında, geri kalan zamanlarda film izlemek iyi fikir
Fitness yapmasan bile, günlük dışarıda yürüş yapmak da iyi gelecektir...
Takı yapımına merak salabilirsin...
Başka da aklıma gelirse yazarım![]()
Bol bol temizlik yapin. İnsanın hiç cani sıkılmıyor :)
kendine gecici bir is bulsam tezgahtarlik filan hem vakit hem nakit kazanirsin![]()
öncelikle yorumun için tsk ederim cok faydalı şeyler önermişsin dil öğrensem güzel olurdu özellikle ilerisi için ..ingilizce dahi bilmiyorum yani okuldan catpat ama uygulama sıfır olunca onlarda unutuluyor zamanla:)
arkadaşlar okulum bitti,işimde yok evdeyim bir kaç aydır ama cok bunaldım bu durumdan ...evde kendimi oyalayabilceğim düşünmeme bile fırsat kalmaması için neler önerirsiniz? tskler şimdiden