Çok sıkılıyorum

aysevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2010
126
1
46
Diğer
mrb kızlar bugun acayip derecede sıkılıyorum aslında sebep yok diyorum ama sanırım geçmişteki olaylar halen hafızamda benide sıkan bunlarr

bazen olur oyle canim
sebebini bilmeyiz ama icimizde bi sknti bi huzursuzluk vardir...

eger gecmise dair kafana taktigin biseyler varsa sebebi belli
sevdigin biseyler yapmaya calis, kafani dagit

bos oturursan dahada kotu olur

mrb kızlar bugun acayip derecede sıkılıyorum aslında sebep yok diyorum ama sanırım geçmişteki olaylar halen hafızamda benide sıkan bunlarr

Yazmış olmak için yazmayın,nedir sizi sıkan şeyler,anlatırsanız yardımcı olabiliriz.

Hafıza kaybı yaşamadığınız sürece geçmişinizle barışık olmayı denemelisiniz..:82:

Yazmış olmak için yazmayın,nedir sizi sıkan şeyler,anlatırsanız yardımcı olabiliriz.

zaten formun amacıda bu değilmi madamiks Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için bak giriştede bu yazıyoo demek amaç yazıp rahatlamakmışşşş

bazen olur oyle canim
sebebini bilmeyiz ama icimizde bi sknti bi huzursuzluk vardir...

eger gecmise dair kafana taktigin biseyler varsa sebebi belli
sevdigin biseyler yapmaya calis, kafani dagit

bos oturursan dahada kotu olur

kesinlikle doğruuu şuan iş yerindeyim ve yapıcak bişyler bulamıyrm sıkılıyorum haliyle biten güzel bi aşk vardı onu düşünmek daha bi sıkıyooo

zaten formun amacıda bu değilmi madamiks Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için bak giriştede bu yazıyoo demek amaç yazıp rahatlamakmışşşş

ohooo öyle işmi olur :) canıım sıkılıyo yazında biraz beni eğlendirin gibi :)) afedersin ama şebekmiyiz biz :) neyse

kesinlikle doğruuu şuan iş yerindeyim ve yapıcak bişyler bulamıyrm sıkılıyorum haliyle biten güzel bi aşk vardı onu düşünmek daha bi sıkıyooo

Ayy böyle işe can kurban!
Geyik bölümüne gitsenize,eskiden orası pek eğlenceli olurdu!:16:

Elbette amaç yazıp rahatlamak ama her aklımıza gelenide sıkıldığımız için yazamayız değilmi?O zaman forum anlamsız ve saçma sapan bir çöplüğe döner.
Siz sıkıldığınızı ve bunu geçmişte yaşadığınız şeylerden olduğunu söylemiş bırakmışsınız bundan sonrada "neden sıkıldın" niye sıkılıyorsun" gibi boş mesajlarla dolacak sayfa.
Benim söylemek istediğim sıkıntılarınızı derleyip toplayıp açık ve net bir şekilde anlatarak konu açmanız.

ohooo öyle işmi olur :) canıım sıkılıyo yazında biraz beni eğlendirin gibi :)) afedersin ama şebekmiyiz biz :) neyse

öyle diyenmi olduuu açtığında bak bi bakalımmm ne yazıyo oradaaa neyse tartışmaya gerek yokk yazmaa okumaa olur biter alla allaaa:20:

Back
X