çok sıkılıyorum :(

eşinizi zorla kıskanç çıkarmaya çalışmıyorum sızın yazınızdan anlaşılan buydu belkide ben öyle anladım ve bu yönde yazdım

evde olup yapalabılecekler kısıtlı boşuna bunalıma gırmeyın ev hanımlarının %70 i depresyona daha yakınmış

en ıyısı sız işe gıdın eşinizi ikna edip

geçenlerde kız kardeşim bana geldi akşam 8 de adam takılmış peşine eve kadar takip etmiş...
sosyallik illaki oturup çay içme değil spor salonu falan olsa adam gibi giderim mesela,yada bi dans kursu vs. ama yok...

evet inanırım kesinlikle daha yakındır...
çalışırım ama iş saatlerimiz çok büyük problem eşim diyoki ben seni hangi ara görücem sen çalışırsan bu nasıl evlilik olucak diyor...

Peki o şekilde olsun. Yanlış ifade ettin diyelim…ama bir yanlışını daha söyleyeceğim… annenle dahi gitmen konusunda müdahale ediyor. Aslında etmiyor ama edeceğinden emin olduğun için sen nokta koyuyorsun… sebep olarak da annenin şoförlüğünü acemi bulduğunu söylüyorsun. Madem kadına yazık değil mi kayınvalidesini telkin etse ya anne İstanbul trafiğinde çıkma iyi değilsin direksiyonda falan diye…bence sen biraz tabuları yıkmaya istekli ol.

valla öyle bağcılarda yaşayan bilir işte

bakmalarını ben takmaıyorum çünkü dediğin gibi kara çarşaflıyada bakıyorlar çarşafın içinde nasıl biri acaba diye okadar yani...
eşim taktı bu semtin magandalarına,bi işim olunca çıkıyorum hallediyorum bi gün çıkmasam ertesi gün işim oluyor dışarda öyle eve kapanma durumu falan yok...

sosyal anlamda sıfırım onu takıyorum zaten kafama...
eşim evin borcu bitince bahçelievlere geçicem sık dişini biraz daha diyo ama benim gençliğim böylemi geçicek diye içerliyorum sürekli...

insan isterse illaki bir uğraşı bulur,
istemek bulmak için kuvvetli bir etken.
bende şu sıralar evdeyim
ama birşeylerle meşgul olmayı isteyemiyorum
depresyon oldum şu sıralar, evvelki ilgi alanlarımdan eser kalmadı.
sadece oturup boş boş nette dolaşmak istiyorum, veya böyle bir tembellik üşengeçlik.

depresyon değilken
üsküdar sahiline gidip oradan nete bağlanmak,
kadıköydeki balon cafede kitap okumak,
telefonda arkadaşlarım ile konuşmak,
puzzle yapmak, bitirmek, yapıştırmak, çerçeveletip asmak,
evimi temizlemek,
kendime bakım yapmak,
v.s. v.s.

ama bunlarda tatmin etmiyor beni
çünkü hepsi tüketim.

üretmek, birşeyler var etmek insanı iyi hissettirir. mutlu hissettirir.
heleki bu amaç odaklı üretim olursa, sıkılmak değil vakit yetmez.
kitap yazmak, hikaye roman anlatı..
butik açmak, işletmek,
orjinal tasarımların olduğu atölye işletmek.

ben ne yapsam ki ile iş/uğraşı bulmak bir süre sonra tıkar insanı
uğraşının sonu gelicektir ve yeni soru işareti doğacaktır.

amacı olan bir uğraşı seni bulmalı ki kalıcı olsun,

güneşli ile bagcılar cok yakın yanlıs mı bılıyorum ? dayımlar oturuyor orda yengem de ev hanımı spora gıttıgını solemıstı bana beledıyenın spor salonları varmıs o tarafta aslında bı spor salonunda gdeblırsın oraları blıyor gıbıyım cok kalabalık yerler ınsanlarıda dedıgın gıbı grcekten.kendını yorman lazım bnce spor salonuna gıt sporunu yap ıyıce yorul zaten daha canın baska bısey yapmak ıstemez bende evdeyım gercekten cok zor nısanlıyım suanda ıkı haftadır erkenden kalkıp nısanlımla sahıle spor yapmaya gıdıyoruz yuruyoruz sporumuzu yapıp gelıyoruz bnde cok bunalmıstım ama ıyı geldı dene derım.

Siz evde sıkılıyorsunuz bende çalışmaktan sıkıldım..
Yakın bir zamnda iştenm ayrılacağım, bende okusam iyi olur burayı

Eşiniz gündüz uyuyormuş ama sonuçta gündüz çalışsa yine birlikte olamayacaksınız öyle düşünün..

annem arabayı henüz 3 ay önce aldı 4 kere hafif kaza yaptı...
biz zaten trafiğe çıkma vs.diye çok konuşuyoruz ama böyle öğrenicem diyor annem vazgeçmiyor...
annemle dışarı çıkmam problem değil mesela biryere gittiğimiz zaman taksiye atlar giderdik ama şimdi annem arabasından inmiyor bende gidemiyorum...

eşimin tereddütünü anlıyorum çünkü beraber dışarı çıktığımızda annemi trafikte gördü ve en başından anne iyice öğrenmeden blue'yi sakın biyere götürme sizin başınız belaya girer sen böyle kullanırsan dedi...

ozaman daha zor
ben bekarken sürekli çalışan biri olarak 2 senede alışamadım sizde baya bi zorlanırsınız lk başlarda ama inşallah siz çabuk atlatırsınız bu evde takılma sendromunu...

O zaman tek sorun evini değiştireceksin ya da bu yaşam tarzına alışacaksın. Başka alternatif bırakmadın.

canım benim evde spor odam var yani koşu bandı,bisiklet vs. hepsi var ama evde olunca insanın spor yapası falan gelmiyor...
güneşli değilde daha güzel bir semtte spor salonu var orayı düşünüyorum zaten bu yaz başlıycam nasipse...
eşimde gitmek istediği için onun iş düzenini ayarlamaya çalışıyoruz saat açısından...

O zaman tek sorun evini değiştireceksin ya da bu yaşam tarzına alışacaksın. Başka alternatif bırakmadın.

evi değiştircez ama 3 senelik borcumuz daha var yada araba alıcam kendime çıkıp gidicem sıkıldıkça...
evimi çok seviyorum,mahallemde çok güzel ama 2 sokak ötesi berbat...
burda çocuk yetiştirilmez düşüncesindede olduğum için evimi değiştircem mecburen...

Bağcılar ve cevresi kadar iğrenc bir yer yok.. Kusura bakmayın böyle dediğim icin ama benim icin gercekten öyle.. Orda ki insanlar gercekten insana sanki uzaydan gelmişsin gibi bakıyor.. Eşimin ailesi orda kaldığı icin mecbur oralara gidiyoruz.. Ne Eşim nede ben sevmeyiz.. ama yinede bana cık gez der ama ben oralarda rahat gezemiyorum.. Seni cok iyi anlayabiliyorum..

ayy valla ben çıkamadım senin içinden. Şartlar süper anladığım kadarıyla. Evin bir odasını spor odası yapacak kadar… binicilik kursuna gidecek kadar… yani madem öyle atla taksiye git iyi bir yere. Hani hep diyorsun şurada daha iyi bir kurs var, şuradaki salon daha iyi. Para uzağı yakın yapar canım.

evet bende kitaba,kendime bakıma, arkadaşları çaya çağırmaya,spor yapmaya,kuaförde deli gibi para harcamaya gereksiz alışverişe takmıştım birara kışı böyle geçirdim ve hepsinden sıkıldım artık...

geçen sene evimizde sürekli parti toplanma olurdu bu sene ne yılbaşı ne doğum günü hiçbirşey yapmadım içimden gelmedi...

aynı şeyleri yapmakta gereksiz anlamda sıkıyor insanı...

güzel bi butik mağazası açmayı bende düşündüm ama ortağım olmayı isteyen kişi su koyverince oda yarım kaldı...

Konu nereden nereye geldi…sende imkanlar süper blue. Yani kendin aç düşündüğün butik mağazayı. Hatta butik otel aç.

canım ALLAH'a şükür imkan var,geçen sene bunların hepsini zorladım inanki ablamlşa sürekli çıktık gittik alışverişmiş gezmeymiş ama ablam nişanlanınca bitti bütün bunlar...

şimdi burda param var şunum var diye övmek gibi olsun istemem ama ailem arkadaşlarım böyle evin varken ne diye sıkılıyosun diyorlar,kimse anlamıyorki ben evde tek başıma koltukla tv ünitesiyle oturup muhabbet edemessinki sonuçta...
tek başıma dışarı çıkıp binsem taksiye gitsem onun bi tadı olmuyorki ben nefret ediyorum tek başıma gezmekten...

anlıyacağın kimsem yok bundan bunaldım...

Eşinin kıskançlığından taa nerelere geldik.. meğer her şeyin varmış da saray yavrusu yetmezmiş mutlu olmaya… o zaman paran varsa iyi bir semte gideceksin eşin helikopterle gidip gelsin işe olmaz mı? Bence çok mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…