çok sıkılıyorum :(

burda yaşayan yada gezen insan anlar sadece...
bazı arkadaşlar bilmedikleri için çok rahat konuşuyolar ama burayı bilen bikaç arkadaş daha aynı yorumu yaptı...
insanın yüzüne değil direk poposuna bakıyo burdaki hanzolar...

sen bide tek başına gezde ozaman gör

benim kız arkadaşımın kocası herkese gönderiyor kızı birtek buraya yollamıyo...

ilk yorumundan belli bi laf sokma çabasındasın neden???????????
evet herşeyim var RABBİM'e şükür bu seni neden alakadar etti acaba bukadar...
inanamayacaksın ama kötü semtlerdede güzel evler var...

işyerimiz burda olduğu için başka semte geçmedik yoksa bizde biliyoruz iyi semte geçmeyi...

Son düzenleme:

Canım o zaman senin yapacak bir şeyin yok yalnızlığı kabul edeceksin ya da bu diyardan gideceksin.

Seni tanımıyorum da ve de ilk kez karşılaştım forumda. Ne derdim olabilir seninle ama tezatlar var onu anlamaya çalışıyorum sadece. Ayrıca yenisin galiba burada. O yüzden farklı düşüncelere açık olmayı öğrenmelisin.
Sana bir sürü öneri sunuldu hepsine bir şey buldun. O zaman senin daha iyi bir fikrin varsa yaparsın.

gerçekten imkanların süpermiş, şimdiye kadar eğlencesine ve kendi zevkin için bişeyler yapmışsın bundan sonra bu imkanları ihtiyaç sahipleri için kullansan sosyal sorumluluk projelerinde yer alsan nasıl olur hem sıkıntın gider hem manevi tatmin yaşarsın

haaa şu mesele sen eskisin yaa sana ayak uydurmak lazım dimi...
yooo yeni falan değilim 5 yıldır takip ediyorum forumu herkesinde yorumlarını okurum görürüm yeni üye olmam sana benim her yazdığım kelimenin altına ayrı bi laf sokma hakkını verirmi???vermez...

ben kocam kıskançlık krizlerine giriyo diye bi cümle kurdummu??? hayır...
benim durumum kötü dedimmi??? hayır...
sana kocam kıskançlık krizlerine falan girmiyo dediğimde tezat oldu oldu benim cümlelerim nedense...

bende seni tanımıyorum ama her yorumuna düzgün bi şekilde açıklama yapıyorum değilmi???

her spora giden,evinde spor odası olan,at biniciliği yapan trilyonermi ki sen bana alakasız bi şekilde çıkıp helikopterle git falan diyosun...

ben farklı düşünceye sadece sitede değil herzaman açığım açık olmasam zaten burda konu açmam,bana öneri sunuldu bende deneyimlerimi yazdım bukadar...

ben anlamadım bu yeni üyelere çömez muamelesi falanmı yapılıyo sitede acaba...

Aynen öyle canım.. 1-2 hafta zor katlanıyorum ben oralara.. Orda yaşayanlara allah kolaylık versin..

hayvan barınaklarına yardım ediyoruz...
hem işyerimizden yardım gidiyo hemde maddi olarak...
evet imkanlar iyi ama bu imkanlar yani ev araba vs.hepsi borç kredi yani...
kendi eğlencem ve keyfim için para harcarkende şimdide sokak hayvanları ve barınaklar için yardımda bulunuyorum...

aklada başka bişey gelmiyo,semt hakkında fikrim yok İstanbul herhalde bahsedilen yer,ev değiştirdiğinde daha nezih bi ortam olursa eşinde daha rahat olacaktır

Burada insanlar size yardımcı olmaya çalışmış her fikre mutlaka verecek ters bir cevabınız var.Tartışmaya çok müsaitsiniz.Siz en iyisi akşama kadar tv başında kadın programları izleyin en mantıklısı bu gibi görünüyor sizin için.

aklada başka bişey gelmiyo,semt hakkında fikrim yok İstanbul herhalde bahsedilen yer,ev değiştirdiğinde daha nezih bi ortam olursa eşinde daha rahat olacaktır

saol inşallah evimizin borcu bitince işyerimize biraz uzak ama daha nezih bi semt var aklımıza kısmetse oraya geçicez...

kim yardımcı olmaya çalışmış kime ters cevap vermişim kimin avukatlığı bu hangi yorumuma takıldınız anlamadım?
buarada ben kadın programları izlemeyi sevmem yinede teşekkürler siz çok izleyip önerdiğinize göre illaki güzeldir...

Son düzenleme:

Dikkat ettiyseniz ben izliyorum çok memnunum sizede tavsiye ediyorum gibi bir cümle geçmiyor yazdıklarımda. Ben çalışan bir bayanım bunlara vaktim yok. Her zamanki gibi yine üslubunuz değişmedi. Neyse umarım istediğiniz gibi kendinize vakit yaratacak aktiviteler bulabilirsiniz. Sağlıkla kalın.

hayvan besleyip meyve sebze yetiştiriyorum
kocaman bir tarlam var, bilmem kaçıncı level dayım
kadın programı da izlediği söylesem taşlanırım heralde

ev hanımı olan her bayan kadın programı ve tv başında geçirmiyor bütün gününü hanımefendi bende buna dikkat etmenizi rica ederim...
ayrıca izlense ne olurki bunu abes bişeymiş gibi yazdınız bana...
sizi önce kendi uslübunuzu gözden geçirmeye davet ediyorum çünkü en başından beri yorumları okursanız sabrımın taştığı ve tartışmaya girdiğim bayanın yorumlarını okursanız anlarsınız...

at sevgimden,yazılım hatamdan,iyi bir kitap okuyucu olmamamdam tutunda eşimin kıskançlığından maddi durumum ve üşengeçliğime kadar laf sokmadığı konu kalmadı...
ben tartışma değilde sizin kadar sabırlı değilim diyelim o halde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…