Bağcılar ve cevresi kadar iğrenc bir yer yok.. Kusura bakmayın böyle dediğim icin ama benim icin gercekten öyle.. Orda ki insanlar gercekten insana sanki uzaydan gelmişsin gibi bakıyor.. Eşimin ailesi orda kaldığı icin mecbur oralara gidiyoruz.. Ne Eşim nede ben sevmeyiz.. ama yinede bana cık gez der ama ben oralarda rahat gezemiyorum.. Seni cok iyi anlayabiliyorum..
Konu nereden nereye geldi…sende imkanlar süper blue. Yani kendin aç düşündüğün butik mağazayı. Hatta butik otel aç.[/QUOTE
zoruna giden ne???
butik mağazanın hava parasını tek başıma veremediğim için açmadım...
Yok canım ne zoruma gitsin. Sanki tek başına açabilecek izlenimi verdin bana o yüzden.
Eşinin kıskançlığından taa nerelere geldik.. meğer her şeyin varmış da saray yavrusu yetmezmiş mutlu olmaya… o zaman paran varsa iyi bir semte gideceksin eşin helikopterle gidip gelsin işe olmaz mı? Bence çok mantıklı.
burda yaşayan yada gezen insan anlar sadece...
bazı arkadaşlar bilmedikleri için çok rahat konuşuyolar ama burayı bilen bikaç arkadaş daha aynı yorumu yaptı...
insanın yüzüne değil direk poposuna bakıyo burdaki hanzolar...
sen bide tek başına gezde ozaman gör
benim kız arkadaşımın kocası herkese gönderiyor kızı birtek buraya yollamıyo...
Yok canım ne zoruma gitsin. Sanki tek başına açabilecek izlenimi verdin bana o yüzden.
yok canım tek başıma çıkarıp 40 binlira koyamam ortaya...
Canım o zaman senin yapacak bir şeyin yok yalnızlığı kabul edeceksin ya da bu diyardan gideceksin.
ilk yorumundan belli bi laf sokma çabasındasın neden???????????
evet herşeyim var RABBİM'e şükür bu seni neden alakadar etti acaba bukadar...
inanamayacaksın ama kötü semtlerdede güzel evler var...
işyerimiz burda olduğu için başka semte geçmedik yoksa bizde biliyoruz iyi semte geçmeyi...
evet bende kitaba,kendime bakıma, arkadaşları çaya çağırmaya,spor yapmaya,kuaförde deli gibi para harcamaya gereksiz alışverişe takmıştım birara kışı böyle geçirdim ve hepsinden sıkıldım artık...
geçen sene evimizde sürekli parti toplanma olurdu bu sene ne yılbaşı ne doğum günü hiçbirşey yapmadım içimden gelmedi...
aynı şeyleri yapmakta gereksiz anlamda sıkıyor insanı...
güzel bi butik mağazası açmayı bende düşündüm ama ortağım olmayı isteyen kişi su koyverince oda yarım kaldı...
canım benim evde spor odam var yani koşu bandı,bisiklet vs. hepsi var ama evde olunca insanın spor yapası falan gelmiyor...
güneşli değilde daha güzel bir semtte spor salonu var orayı düşünüyorum zaten bu yaz başlıycam nasipse...
eşimde gitmek istediği için onun iş düzenini ayarlamaya çalışıyoruz saat açısından...
Seni tanımıyorum da ve de ilk kez karşılaştım forumda. Ne derdim olabilir seninle ama tezatlar var onu anlamaya çalışıyorum sadece. Ayrıca yenisin galiba burada. O yüzden farklı düşüncelere açık olmayı öğrenmelisin.
Sana bir sürü öneri sunuldu hepsine bir şey buldun. O zaman senin daha iyi bir fikrin varsa yaparsın.
burda yaşayan yada gezen insan anlar sadece...
bazı arkadaşlar bilmedikleri için çok rahat konuşuyolar ama burayı bilen bikaç arkadaş daha aynı yorumu yaptı...
insanın yüzüne değil direk poposuna bakıyo burdaki hanzolar...
sen bide tek başına gezde ozaman gör
benim kız arkadaşımın kocası herkese gönderiyor kızı birtek buraya yollamıyo...
gerçekten imkanların süpermiş, şimdiye kadar eğlencesine ve kendi zevkin için bişeyler yapmışsın bundan sonra bu imkanları ihtiyaç sahipleri için kullansan sosyal sorumluluk projelerinde yer alsan nasıl olur hem sıkıntın gider hem manevi tatmin yaşarsın
Aynen öyle canım.. 1-2 hafta zor katlanıyorum ben oralara.. Orda yaşayanlara allah kolaylık versin..
hayvan barınaklarına yardım ediyoruz...
hem işyerimizden yardım gidiyo hemde maddi olarak...
evet imkanlar iyi ama bu imkanlar yani ev araba vs.hepsi borç kredi yani...
kendi eğlencem ve keyfim için para harcarkende şimdide sokak hayvanları ve barınaklar için yardımda bulunuyorum...
aklada başka bişey gelmiyo,semt hakkında fikrim yok İstanbul herhalde bahsedilen yer,ev değiştirdiğinde daha nezih bi ortam olursa eşinde daha rahat olacaktır
Burada insanlar size yardımcı olmaya çalışmış her fikre mutlaka verecek ters bir cevabınız var.Tartışmaya çok müsaitsiniz.Siz en iyisi akşama kadar tv başında kadın programları izleyin en mantıklısı bu gibi görünüyor sizin için.
kim yardımcı olmaya çalışmış kime ters cevap vermişim kimin avukatlığı bu hangi yorumuma takıldınız anlamadım?
buarada ben kadın programları izlemeyi sevmem yinede teşekkürler siz çok izleyip önerdiğinize göre illaki güzeldir...
bana yani
Dikkat ettiyseniz ben izliyorum çok memnunum sizede tavsiye ediyorum gibi bir cümle geçmiyor yazdıklarımda. Ben çalışan bir bayanım bunlara vaktim yok. Her zamanki gibi yine üslubunuz değişmedi. Neyse umarım istediğiniz gibi kendinize vakit yaratacak aktiviteler bulabilirsiniz. Sağlıkla kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?