çok sıkılıyorum :(

Yalnız çıkıp gez avm ye git. Benim de isimin rahatlığı ve arkadaslarimla cogunlukla ayni anda bos olmamamiz nedeniyle ayrıca arkadaslarımın uzak olması nedeniyle ya yalnız gezerim ya da annemle ablamla falan gezerim.

Dün bir kac arkadasımı aradım kimseyi bulamayınca çıktım dışarı aksama kadar gezdim, yürüyüş yaptım geldim.

Annem acemi izin vermiyor esim demişsin. Herkesin acemilik donemi vardır şoförlükte Allah a emanet deyip gideceksin. Bence biraz fazlaca irdeliyorsun her seyi. Ben olsam annemi o donemde zaten yalnız bırakmam ki yıllar evvel bunu yaptım da :)

Baska bir sorunun var senin . Onu kapatmak icin surekli bahaneler buluyorsun. Bir psikologa gitmeni tavsiye ederim.

işte tek başıma gezemiyorum ben çok çabuk sıkılıyorum,senin ne güzel imkanın var çıkıp canın sıkılınca akşam falan yürüyüş yapabiliysoun benim pek öyle bi şansım yok...

ama eşimle avm ye falan sık sık gidiyoruz vakit geçiriyoruz,en yakınımda arkadaş olarak komşularım var onlarda gelemiyorlar çocuklar falan olduğu için...

anneme gelince annem çalışıyor zaten izinl olduğu zamanlardada 5 dakika yerinde durmuyor...
eşim annem acemi olduğu için gönüllü değil onunla tek başıma gitmeme :)

babam falan olunca annemin yanında çıkıyoruz ama annem tek başına olunca güvenmiyor anneme,birde ilk aldığı zaman arabayı annem öyle bir kulandıki eşim anne sakın sen tekken blue'yi alma dedi direk :)

yoksa benim bi korkum endişem yok han kaza olur falan diye ama eşim annemin acemiliğine akmış durumda...

bide annem gelip anlattı otobanda biri vurmuş buna adamla beklemişler falan birkaç saat polisi bunları duyunca daha beter oldu :)

ama bikaç aya oda hallolur diye düşünüyorum yani eşim annemin araba kullanmasına alışacak elbette ozaman onunda içi rahatken bol bol çıkıp gezicem annemle inşallah :)

Baska bir sorunun var senin . Onu kapatmak icin surekli bahaneler buluyorsun. Bir psikologa gitmeni tavsiye ederim.

gittim psikoloğa benden daha sağlamsın maşallah dedi...
senin tavsiye edebileceğin bi psikolog varsa onada giderim,hemen bendeki sorunu buldunda...

gittim psikoloğa benden daha sağlamsın maşallah dedi...
senin tavsiye edebileceğin bi psikolog varsa onada giderim,hemen bendeki sorunu buldunda...

Ben yurt disindayim, her hafta ucakla geleceksen onerebilirim. Psikologa gitmek ayip degildir. Sorununu bilmiyorum. Bunu en iyi sen bilebilirsin. Surekli bahane uretmen birseyleri kapatmaya calistigini gosterir.

sims yazdım ya burdan ban yiyeceğimi bilemedim o açıdan yazdım

ironi yaptımki ben

bence sen muhitini değiştirip çevre edinince bu sorunundan uzaklaşırsın gibi.
yalnızca sende bu durum yok
çalışmayan ve çocuğu olmayan birçok hanımın ortak sıkıntısı.

Ben yurt disindayim, her hafta ucakla geleceksen onerebilirim. Psikologa gitmek ayip degildir. Sorununu bilmiyorum. Bunu en iyi sen bilebilirsin. Surekli bahane uretmen birseyleri kapatmaya calistigini gosterir.

hayır gerçekten üstünü kapatma yada bahane yok yazdıklarımda...
sorunum başlıktada olduğu gibi bütün gün evde yanlızım ve gece çalıştığı için eşim gecede yanlızım...
arkadaş çevrem uzak,ailem yakın ama şu sıralar çok uzaklarmış gibi hissediyorum...

yaşadığım yer çıkıp gezmeye pek müsait değil,kafamda birsürü plan var ama eşimin çalışma saatleri sebebiyle bir türlü rayına oturtamadık...

inandım ben valla
inşallah bi bebeğim olurda burda azıcık uyumak istiyorum hiçbişeye fırsatım yok diye mızmızlanırım

inandım ben valla
inşallah bi bebeğim olurda burda azıcık uyumak istiyorum hiçbişeye fırsatım yok diye mızmızlanırım

Allah sağlıklı sıhhatli nur topu gibi bir yavrun olmasını nasip eder inşallah

Kafandaki planlari, kendince bahaneler bularak bastan eleyen sensin.

yahuu konuyu en baştan okudum. İlk başta çok sıkılgan eşinin kıskançlığından biraz bıkmış. Çevresinde kimsesi olmayan evde ev hanımları gibi özgürlüğü kısıtlanan bir bayan olarak gözümde canlandırdım...
durumuna üzüldüm ve seni canım annemin yerine koydum ki benim babam despot biridir zırt bırt habersiz evden dışarı çıkamaz gezip tozamaz.
zaten maddi durumumuzda buna elverişli değil sizin gibi..
neyse bundan dolayı sizin durumunuz beni üzdü. Kıskanç koca gerçekten insanın özgürlüğünü hevesini kursağında bırakıyor. resmen köreltiyor.

Neyse bunu da geçelim...

Sonra sonra msjlarınızı okuyunca ilk düşüncem çok değişti. Sizin eşinizin kıskançlığını sorun etme gibi bir lüksünüz yok bence. At biniciliği, istediğin an ev değiştirme evin içinde ayrı spor odası, giydiğiniz taytlar falan... belli ki alımlı da bir bayansınız maşallah.
Bu durumda eşiniz pek sizin özgürlüğünüzü elinizden alacak biri gibi görünmüyor. Baskın karakteriniz bence çalışmanızı da sağlar gibime geliyor. Fakat siz masa başı işleri yani muhasebeciliği zor olarak nitelendiriyorsunuz. Bir de bu sizin mesleğini z olduğu halde...

babanızın ne derece kıskanç olduğunu bilmiyorum ama eşimin kıskançlığı benide bezdiriyor çoğu zaman...
ama benim sıkıntım eşimin baskısı vs. değil bahsettiğim gibi oturduğumuz smetten dolayı öyle arkadaşım,komşum,ailemle çıkıp gezemiyorum eşimin burda en çok kıskançlık yapıyor zatençevredeki insanlar yüzünden...

açık giyinmeme pek izin vermez eşim ama siz tayt demişsiniz üstüne tunik tarzı uzun birşey giyince çokda göze batmıyor ama burda yaşadığım semtte batıyor malesef...
at biniciliği konusuna gelince ben daha önce yaptım ders aldım ama daha sonra çalıştığım için vaktim olmadı bıraktım eşimde meraklı bizde gitmeyi düşünüyoruz...

buarada eşim asla tek göndermez beni at binmeye falan zaten beraber gidilecek eğer gidilecekse...

eşim özgürlüğümü elimden alacak kadar kıskanç emin olun,bu kıskançlık oturduğumuz yerde dahada bir ortaya çıkıyor sadece fark bu...

muhasebe masa başı işi zor değil bana zor geliyor yani sıkıcı gibi geliyor...
ben mağaza yöneticiliği yaptım 6 sene mağaza sektöründe çalıştım 12 saat aykta durmayla kıyaslanınca muhasebe devede kulak kalıyor benim çalıştığım sektörün yanında...

evdeki spor salonuna gelince ilk evlendiğim ay bi rahatsızlığım ortaya çıktı,kilo aldım birden ve eşim spor odası yaptı psikolojim açısından hepsi bu...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…