hayvan besleyip meyve sebze yetiştiriyorum
kocaman bir tarlam var, bilmem kaçıncı level dayım
kadın programı da izlediği söylesem taşlanırım heralde
benimde sims'lerim var ayıptır söylemesi
banlanıcan birazdanhakettin bunu
burda çıkıpta kimseye hakaret falan etmedim...
banlanırsamda vardır bi bildikleri
simsim var dedin ya, ondan dedim ben ban
üslûbun zaten normal,
aaaa bilmiyordum ya...
canım tek tek cvp vereyim sorularına evet çok yakınımda kültür merkezi var hatta gitmeye niyetlendim ama kurstaki tiplerden dolayı vazgeçtim malesef,hocalar değil kursa gelen bayanlar bi acayipler ben ordada tek başıma kalırım yani
buarada bi hobim hatta takıntım var kitap okumak ama oda belli bi zaman sonra kafayı yedirtiyo insana onada ara verdim bir haftadır artık kitap özetlerini rüyamda görmeye falan başlayınca ara vermeyi denedim...
bu yaz at biniciliği dersi alalım diyorum ama poyrazköyde güzel biyer var ve orası bize nerdeyse 4 saat ondada ikilemdeyiz...
at binmek zaten çok yoruyor insanı bide o yol trafik eşim helak olur şimdiden görebiliyorum sonucu
mesleğim var muhasebeciyim ama hiç yapmadım kendi mesleğimi masa başı işi çok zor geliyor bana ama,kaldıki çalışmış olsaydımda eşim çalışmamı istemiyor...
düşünsene ben sabah çıkıyorum eşim sabah geliyor ben akşam geldiğim saattede eşim işe gidiyor...
Yalnız çıkıp gez avm ye git. Benim de isimin rahatlığı ve arkadaslarimla cogunlukla ayni anda bos olmamamiz nedeniyle ayrıca arkadaslarımın uzak olması nedeniyle ya yalnız gezerim ya da annemle ablamla falan gezerim.
Dün bir kac arkadasımı aradım kimseyi bulamayınca çıktım dışarı aksama kadar gezdim, yürüyüş yaptım geldim.
Annem acemi izin vermiyor esim demişsin. Herkesin acemilik donemi vardır şoförlükte Allah a emanet deyip gideceksin. Bence biraz fazlaca irdeliyorsun her seyi. Ben olsam annemi o donemde zaten yalnız bırakmam ki yıllar evvel bunu yaptım da :)
neden dedin bunu:44:
Baska bir sorunun var senin . Onu kapatmak icin surekli bahaneler buluyorsun. Bir psikologa gitmeni tavsiye ederim.
gittim psikoloğa benden daha sağlamsın maşallah dedi...
senin tavsiye edebileceğin bi psikolog varsa onada giderim,hemen bendeki sorunu buldunda...
sims yazdım ya burdan ban yiyeceğimi bilemedim o açıdan yazdım
Ben yurt disindayim, her hafta ucakla geleceksen onerebilirim.Psikologa gitmek ayip degildir. Sorununu bilmiyorum. Bunu en iyi sen bilebilirsin. Surekli bahane uretmen birseyleri kapatmaya calistigini gosterir.
ironi yaptımki ben
bence sen muhitini değiştirip çevre edinince bu sorunundan uzaklaşırsın gibi.
yalnızca sende bu durum yok
çalışmayan ve çocuğu olmayan birçok hanımın ortak sıkıntısı.
inandım ben valla
inşallah bi bebeğim olurda burda azıcık uyumak istiyorum hiçbişeye fırsatım yok diye mızmızlanırım
canım tek tek cvp vereyim sorularına evet çok yakınımda kültür merkezi var hatta gitmeye niyetlendim ama kurstaki tiplerden dolayı vazgeçtim malesef,hocalar değil kursa gelen bayanlar bi acayipler ben ordada tek başıma kalırım yani
buarada bi hobim hatta takıntım var kitap okumak ama oda belli bi zaman sonra kafayı yedirtiyo insana onada ara verdim bir haftadır artık kitap özetlerini rüyamda görmeye falan başlayınca ara vermeyi denedim...
bu yaz at biniciliği dersi alalım diyorum ama poyrazköyde güzel biyer var ve orası bize nerdeyse 4 saat ondada ikilemdeyiz...
at binmek zaten çok yoruyor insanı bide o yol trafik eşim helak olur şimdiden görebiliyorum sonucu
mesleğim var muhasebeciyim ama hiç yapmadım kendi mesleğimi masa başı işi çok zor geliyor bana ama,kaldıki çalışmış olsaydımda eşim çalışmamı istemiyor...
düşünsene ben sabah çıkıyorum eşim sabah geliyor ben akşam geldiğim saattede eşim işe gidiyor...
hayır gerçekten üstünü kapatma yada bahane yok yazdıklarımda...
sorunum başlıktada olduğu gibi bütün gün evde yanlızım ve gece çalıştığı için eşim gecede yanlızım...
arkadaş çevrem uzak,ailem yakın ama şu sıralar çok uzaklarmış gibi hissediyorum...
yaşadığım yer çıkıp gezmeye pek müsait değil,kafamda birsürü plan var ama eşimin çalışma saatleri sebebiyle bir türlü rayına oturtamadık...
Allah sağlıklı sıhhatli nur topu gibi bir yavrun olmasını nasip eder inşallah
yahuu konuyu en baştan okudum. İlk başta çok sıkılgan eşinin kıskançlığından biraz bıkmış. Çevresinde kimsesi olmayan evde ev hanımları gibi özgürlüğü kısıtlanan bir bayan olarak gözümde canlandırdım...
durumuna üzüldüm ve seni canım annemin yerine koydum ki benim babam despot biridir zırt bırt habersiz evden dışarı çıkamaz gezip tozamaz.zaten maddi durumumuzda buna elverişli değil sizin gibi..
neyse bundan dolayı sizin durumunuz beni üzdü. Kıskanç koca gerçekten insanın özgürlüğünü hevesini kursağında bırakıyor. resmen köreltiyor.
Neyse bunu da geçelim...
Sonra sonra msjlarınızı okuyunca ilk düşüncem çok değişti. Sizin eşinizin kıskançlığını sorun etme gibi bir lüksünüz yok bence. At biniciliği, istediğin an ev değiştirme evin içinde ayrı spor odası, giydiğiniz taytlar falan... belli ki alımlı da bir bayansınız maşallah.
Bu durumda eşiniz pek sizin özgürlüğünüzü elinizden alacak biri gibi görünmüyor. Baskın karakteriniz bence çalışmanızı da sağlar gibime geliyor. Fakat siz masa başı işleri yani muhasebeciliği zor olarak nitelendiriyorsunuz. Bir de bu sizin mesleğini z olduğu halde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?