çok sıkılıyorum :(

Kafandaki planlari, kendince bahaneler bularak bastan eleyen sensin.

ben değilim eşimin işleri aslında...
2 kardeşim nişanlı düğün hazırlığı uğraşıyorlar ve çalışıyor olduğu için buaralar hiç görüşemiyoruz o yüzden yakın ama uzaklar kelimesini kullandım...

konu sahibi buralara takıl işte
bak hele kaç saattir sıkılıyormusun
takıl işte bununda bahanesi yok herhalde

konu sahıbı bence senın sounun hiç bişiden keyıf almamak oyuzdne ne tavsıye etsek sen bı bahaneyle olmaz dıyorsun çünkü senın gözune dağ gıbı görunuyor herşey depresyonda olabılırsın çünkü anlattıkların bır arkadaşımın anlattıklarına ayenne uyuyor majör depresyon tanısı konulmuş
belkıde çocuk olsun dıye endişelenip bu stresı yaşıyorsun onu bılemem ama farklı bı doktoora gıdebılırsın çünkü doktorada gıttığını yazmışsın

Niyetim sizi sıkıp cevap vermek zorunda bırakmak değildi. Anlattığınız kadar detaylarını bilmediğim için yorum yaptım belkide.. kusura bakmayın bu konuda.. Ama buraya konu açıp yorum yazanlar zaten detaylarını bilmeden yorum yaparlar konuşurlar can sıkarlar belki. ama öyle işte maksat içimiz rahatlasın.
Kıskançlığın nasıl bir şey olduğunu çok iyi bilirim.Annem babamdan yıllarca çekti halen çekiyor. Ve ben sevdiğim adamdan çok çektim. Kız arkadaşlarımla bile görüşsem surat yapardı. Kendi özgürlüğümü elimden aldı şuan işten başka bir sosyal hayatım yok onun yüzünden. 2 gün oluyor ayrılalı ama dışarıda gezip dolaştığımı görse demediği kalmaz. Şuan havanın düzelmesi ile yavaş yavaş atlatmaya çalışıyorum bu durumları. Benliğimi elimden aldı resmen. Şimdi atlatma aşamasındayım çok zor.
Umarım başka bir yere taşınırsınız. Sıkmayın kendinizi sonuçta eşiniz sizinle birlikte ve yanınızda geliyor sizinle.
Arkadaşların dediği gibi bir şeylerle oyalanın bu aralar. Umarım bir çocuğunuz olur hayırlısı ile... Muhasebecilik sıkıcı gelebilir doğrudur. Ama ben sizin bir yerden başlamanız için dedim. sıkılmayın diye.
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Bu durum o kadar da sıkılacak bir durum değil buna emin olun... Ne dertleri olan insanlar var Şükürler olsun yarabim

evet gittim,çok doğru söylediğiniz bebek için tedavi görüyorum bu yüzden belkide stres yapıyorum zevk almıyorum hiçbişeyden...

bu arada ben burada yorum yapıyorum ama... benim korkunç sorunlarım var...:18: tam tımarhaneliğim aslında..

evet binlerce kez şükürler olsun RABBİM'e ama emin olunki dünyta kadar açıklamaya rağmen insanın üstüne gelmek için sırf can sıkıntısı gidermek için yapılan yorumlar var...

sizede çok geçmiş olsun,iyi dilekleriniz içinde çok teşekkür ederim...

evet gittim,çok doğru söylediğiniz bebek için tedavi görüyorum bu yüzden belkide stres yapıyorum zevk almıyorum hiçbişeyden...

herşeyı bebeğe bağlama evet ınsan bebek isterken sadece olsun gerısı boş dıye düşünüyor ama öyle değil işte bebek olana kadarki zamanını ıyı değerlndır sağlıklıysan ve nasıpse zaten olur boşuna stres yapma bende uzun yıllar olsun dıye uğraştım şimdiki aklım olsa asla okadar hayatı dar etmezdım kendıme bebeğin olduğunda sende boşuna üzülmüşüm diceksın

o şekilde kullanma bence, masanın üstüne koy yanına geç
sandalye çek yani

bebekte istiyomuşsun yumurtalıklarına zarar vermesin

ilk defa bukadar uzun takıldım pc başında aslına bakarsan...
genelde masa üstünde olur bugün inmedi kucağımdan pc...
diyorum ya can sıkıntısı işte

ilk defa bukadar uzun takıldım pc başında aslına bakarsan...
genelde masa üstünde olur bugün inmedi kucağımdan pc...
diyorum ya can sıkıntısı işte

benim rahmetli nenem vardı babanem yani
canım sıkılıyo deyince açta ... oyna derdi
kendininki öylemi geçiyordu nedir bilmem
o geldi şimdi aklıma

ama gerçekten takıl buralara fakat gebelik topiğine falan değil buralara işte BDV ye falan iyi geliyo insana
ben ilk dediğimde altında bişi aradın ama neyse

canım benim beynimde kitle var fazla zamanın yok bebeği bekletmek için...
ameliyat gerekince hiç olmaz diye korkuyorum geçen hafta rahim filmi çektirdim,temiz çıktı şükürler olsunki ama bebek gelmiyo işte tedavimde yordu artık rahatsızlığımda bi gerileme yok...

onunda çaresi var yumurtalıklarını dondurabılırsın sana bu durumda ıyıce stres yaramaz

gebelik topiğine girince daha beter içim sıkılıyo zaten...

onunda çaresi var yumurtalıklarını dondurabılırsın sana bu durumda ıyıce stres yaramaz

inşallah gerek kalmaz,bunun yumurtalıkla pek bi alakası yok yükselen kan değerlerim gebeliğe engel..
kitle büyüyünce ameliyat gerekiyo ameliyattan sonra daha kötü oluyomuş hormon değerleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…