Cok sıkılıyorum. .....

awaree

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
107
106
103
33
Meraba kizlar ben 24 yasinda 5yillik evliyim. 1.5 yaşında oglum var.yolunda giden bi evliligim var ama kafa dengi hic arkadasim yok ve ben gerçekten cok sıkılıyorum aslinda komsulugun bitmedigi bi yerde oturuyorum fakat kaynanamla yan yana evlerimiz bi misafirim geldiginde onuda cagirmami bekliyo eger cagirmazsam olay cikariyordu
Esim kizinca artik bana gelip laf etmiyo ama gelen misafirimin evine gidip laf sokuyo dolayisiyla kimse gelmek istemiyo ee onlar gelmeyincd bende gidemiyorum Offfff kisacasi cok cok sıkılıyorum hepinize sevgilerrrrr

Evi tasima imkanim yok suan esimin ailesinin evide oturuyoruz tasinsak kiraya cikmamiz gerekicek arkadas olabilecegim kisiler var ama evime gelmek istemiyolar kaynanamdan cekindikleri için

Imkanlar el vermiyo iste degisik.bi insan bi bakiyosum.cok iyi bi bakiyosun cok kotu eve misafir geldiginde oda illa gelmek istiyo arkadaslarim geldiginde cagirmak istemiyorum bende aslinda boyle laf etmesini biz takmiyoruz esim annesiyle gorusmuyo zaten ama iste gelen misafirleri etkiliyo inşallah tez zamanda kurtulurum bu sıkıntidan

Sürekli gelmeleri de sıkıcı olmaz mi ya?
Ben samimiyetsiz misafir sevmiyorum yanı sırf sıkılmamak için gorusulenleri. Dostum veya çok sevdiğim bi arkadaşım ya da ailem gelse asla gondermem. Dışarı çıkmayı deneyin. Herkes yalnızlasiyo hayatin belli donemlerinde kendi kendinize eğlenmeyi kendinizi sevmeyi öğrenin

Bence çağırın arkadaşlarınızı eve.Kaynanaya söylemeyin,o ne saçmalık ya ,sizin arkadaşlarınızla orada durup ne yapacak?Çağırmayın siz hiç.1 söylenir,2 söylenir sonra sizin kararlı olduğunuzu görünce susar bence.Taviz vermeyin.Ömür boyu böyle mi geçecek.Arkadaşlarınıza da dersiniz "sallama boşver laflarını" diye.Bence yani.

Sevdiginiz komsulariniza kaynananizdan illaki bahsetmissinizdir.Alinmamalari gerektigini boyle konuda huzursuzluk cikarttigini guzeelce anlattin.Senin yas grubunla ne isi var kvnin.Bence cagirmazsaniz alisir.Ayrica bi tane imis cocugun koy arabasina cik disari hava al.Her sey arkadas degil.. Kafani dinlersin hem:-)

Seni en çok anlayan benmdir sanırm bnm kv de de çağırmamı istiyor ama biz uzak oturuyoruz allahtan komşuları çağır diyor bende geleym diyor yok diyrm kendisi gelmesn die

Sürekli gelmeleri de sıkıcı olmaz mi ya?
Ben samimiyetsiz misafir sevmiyorum yanı sırf sıkılmamak için gorusulenleri. Dostum veya çok sevdiğim bi arkadaşım ya da ailem gelse asla gondermem. Dışarı çıkmayı deneyin. Herkes yalnızlasiyo hayatin belli donemlerinde kendi kendinize eğlenmeyi kendinizi sevmeyi öğrenin
Aslinda surekli gelmiyolar 2tane arkadasim var haftada en fazla 2kere gorusurduk bu bana yeterdi ama iste gelmiyolar bana kaynanam yuzunden

Bence çağırın arkadaşlarınızı eve.Kaynanaya söylemeyin,o ne saçmalık ya ,sizin arkadaşlarınızla orada durup ne yapacak?Çağırmayın siz hiç.1 söylenir,2 söylenir sonra sizin kararlı olduğunuzu görünce susar bence.Taviz vermeyin.Ömür boyu böyle mi geçecek.Arkadaşlarınıza da dersiniz "sallama boşver laflarını" diye.Bence yani.
Ben takmiyorum cagiriyorum ama arkadaslarim gelmek istemiyolar onun yuzunden

Isin kotu yani arkadaslariminda kayin valideleri yanyana onlarinkide kaynanm laf ettigi icin gitmeyin diyolar ve eslerinede soylemis kaynanalari bu yuzden sanirim gelemk istemiyolar ben guzellikle anlattim zaten kaynanmin huyunu bütün mahalle biliyo aglar sizlar ayilir bayilir

Back
X