Çok sıkılıyorumm yardım

sema colak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
759
272
103
Ya kızlar ben çok sıkılıyorum,bir aylık evliyim evim de boyle sakin kasaba gibi bir yerde. Sabah eşim ise gidiyor ben bütün gün evdeyim kitap okuyorum,ders çalışıyorum sonra yapacak birşey bulamıyorum herşeyden çok sklyorum bu sefer moralim bozuluyo eşim aksam isten gelince benim yüzünden kavga edip duruyoruz ama elimde olan birşey değil beraber ya da tek basıma yapabilecegimiz onerebileceğiniz birşeyler yok mu yardımcı olun. :*

yemek yapın akşam için güzel güzel hazırlanın süslenin püslenin :)

Ben uzun zamandır evde hem tek ve işsiz olarak kalmadığım için benim aklımda milyon tane fikir var ama sana uyar mı ki.
Uyu mesela suanda benım ıcın battanıyenın fılan altında

film izle cnm hobilerine yönel

Ben uzun zamandır evde hem tek ve işsiz olarak kalmadığım için benim aklımda milyon tane fikir var ama sana uyar mı ki.
Uyu mesela suanda benım ıcın battanıyenın fılan altında
çalışırken bende öyle diyordum ama sürekli yapınca bayıyor mesela senin aklındaki o milyon fikri öğrenebilir miyim tatlım?

İnstagramda bi sürü yemek sunum sayfaları var hergün birini dene kocan gelince kavgayla değil güzel bir masayla karşılaşsın.
Yüzüne maskeler yap, aç müziği evi temizle.
Tuval al resim yap.
Çocuk odası varsa duvara balonlar çizgi film kahramanları çiz boya, gelecek için.

çalışırken bende öyle diyordum ama sürekli yapınca bayıyor mesela senin aklındaki o milyon fikri öğrenebilir miyim tatlım?
İsmek kursları yok mu ?
Mesela dıkıs kursuna gıtsen?
Sabah kahvaltıdan once yuruyus yapsan kasaba fılan dedın ben trakya olarak hayal edıyorum sımdı orayı ne guzel tatlı tatlı yurusen.
Komsu avına cıksan
Etamın ıslesen
Örgü örsen soyle pembik pembik
Hergün yeni bir yemek denesen.
Gardolap savaşlarını izlesen
Hm sabah müge anlı ızlerken aglasan
Spor salonuna yazılsan , yüzmeye filan ne hoş.
Güne katılsan
Ahşap boyama yapsan

Bende istiyorum sıkılmak doğum iznindeyim güya ama sanki öğretmenliği bırakıp ameleliğe başlamış gibiyim. Şimdiden kara kara düşünüyorum izin bitince kaç gün içinde akıl hastanesine kaldırılırım acaba

Evet trakyadayim tekirdagda taşındığı apartman yeni ve karşı Komşum tam bir buz ayrıca yaşım 19 ve yasalarımız pek uyuşmadığı için anlasamıyorum şuanda bulunduğum yerde de spor salonu falan yok uzaktalar yani

Hadı canım cıddımısın
Neredesın peki ? Keşan filan mı bak onuda oyle hayal ettım
Yasın daha kucukmus ama neden olmasın kı 10 yas buyuk bırıylede anlasabılırsın amac once zaman oldurmek olsun ıllakı onun senden, senın ondan ogrenecegın seyler olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…