- 4 Şubat 2015
- 759
- 272
- 103
- Konu Sahibi sema colak
-
film izle cnm hobilerine yönelYa kızlar ben çok sıkılıyorum,bir aylık evliyim evim de boyle sakin kasaba gibi bir yerde. Sabah eşim ise gidiyor ben bütün gün evdeyim kitap okuyorum,ders çalışıyorum sonra yapacak birşey bulamıyorum herşeyden çok sklyorum bu sefer moralim bozuluyo eşim aksam isten gelince benim yüzünden kavga edip duruyoruz ama elimde olan birşey değil beraber ya da tek basıma yapabilecegimiz onerebileceğiniz birşeyler yok mu yardımcı olun. :*
Ben uzun zamandır evde hem tek ve işsiz olarak kalmadığım için benim aklımda milyon tane fikir var ama sana uyar mı ki.
Uyu mesela suanda benım ıcın battanıyenın fılan altında
Film izlerken de sıkılıyorum istefilm izle cnm hobilerine yönel
Süslenme puslenmeyi zaten hep yapıyorumyemek yapın akşam için güzel güzel hazırlanın süslenin püslenin :)
El becerisi yokayy keşke bende evimde durabilsem eşimi işe gönderip tek başıma takılabilsem çok istiyorum
mesela internetten el işlemesi şeyler acaip satılıyo onlardan yap
İsmek kursları yok mu ?çalışırken bende öyle diyordum ama sürekli yapınca bayıyor mesela senin aklındaki o milyon fikri öğrenebilir miyim tatlım?
Valla süslenip koca gelince de kavga ediyorsan bi anlamı yok süslenmenin bacım.Süslenme puslenmeyi zaten hep yapıyorumdeğişik birşeyler de bulamıyorum
ruhun yaşlanmış cnm seninFilm izlerken de sıkılıyorum iste
Evet trakyadayim tekirdagda taşındığı apartman yeni ve karşı Komşum tam bir buz ayrıca yaşım 19 ve yasalarımız pek uyuşmadığı için anlasamıyorum şuanda bulunduğum yerde de spor salonu falan yok uzaktalar yaniİsmek kursları yok mu ?
Mesela dıkıs kursuna gıtsen?
Sabah kahvaltıdan once yuruyus yapsan kasaba fılan dedın ben trakya olarak hayal edıyorum sımdı orayı ne guzel tatlı tatlı yurusen.
Komsu avına cıksan
Etamın ıslesen
Örgü örsen soyle pembik pembik
Hergün yeni bir yemek denesen.
Gardolap savaşlarını izlesen
Hm sabah müge anlı ızlerken aglasan
Spor salonuna yazılsan , yüzmeye filan ne hoş.
Güne katılsan
Ahşap boyama yapsan
Ay valla öyle ya çıkıp dışarda birşey yapmıyorum o derece usengecimruhun yaşlanmış cnm senin
Hadı canım cıddımısınEvet trakyadayim tekirdagda taşındığı apartman yeni ve karşı Komşum tam bir buz ayrıca yaşım 19 ve yasalarımız pek uyuşmadığı için anlasamıyorum şuanda bulunduğum yerde de spor salonu falan yok uzaktalar yani
bende evdeym bol bol kitap okuyorum müzik dinliyorum film izliyorum yeni tarifler deniyorumAy valla öyle ya çıkıp dışarda birşey yapmıyorum o derece usengecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?