- 4 Şubat 2015
- 759
- 272
- 103
- Konu Sahibi sema colak
-
gel bizim evin işlerini yapalım
şaka bir yana
yemek yap pasta börek değişik tarif dene
dersin varmış çalış
biraz internet biraz tv takıl
kitap oku
telefon et annene arkadaşına vs vs
biraz da kahve keyfi yap
akşam olur bileeeee
Tekirdağ ergeneHadı canım cıddımısın
Neredesın peki ? Keşan filan mı bak onuda oyle hayal ettım
Yasın daha kucukmus ama neden olmasın kı 10 yas buyuk bırıylede anlasabılırsın amac once zaman oldurmek olsun ıllakı onun senden, senın ondan ogrenecegın seyler olabılır
komşu falan yok mu hiç gündüz kahve saati yapınSüslenme puslenmeyi zaten hep yapıyorumdeğişik birşeyler de bulamıyorum
Apartmanda iki kişi var kendini beğenmiş havalı kokoslar hic öyle şeylere gelmezler e diğer kimseyi de tanımıyorum evin etrafı bos zatenkomşu falan yok mu hiç gündüz kahve saati yapın
Aslında trakya ınsanı cok sıcak kanlı olur, ben bayramda bı kaza gecırmıstım agzım yuzum dagıldı. Halıyle morel bozuklugundan eve kapanmıyayım dıye pehlıvankoye gıttık, 1 hafta kaldık esım colum cocugum vay efendım bır hızmetler bır hurmetler anlatamam . Oglenlerı caya corbaya cagıranlar benımle ılgılenneler kı kımsede tanımıyoruz 1-2 senedır kapalı olan bı arkadamızın evıne gıtmıstık ama orası koy yanı koy ınsanı dıye belkıde o kadar ılgılendıler bılemedım sımdı.Tekirdağ ergene
Zaten benlik sorun yok da burdakiler pek öyle sıcak kanlı degiller
Ya tabi kişiden kişiye değişir ama benim şuan bulunduğum yer zaten trakyalı değilde daha çok göçmen ağırlıklı ve buranın yerlisi olmayanları pek istemiyolarAslında trakya ınsanı cok sıcak kanlı olur, ben bayramda bı kaza gecırmıstım agzım yuzum dagıldı. Halıyle morel bozuklugundan eve kapanmıyayım dıye pehlıvankoye gıttık, 1 hafta kaldık esım colum cocugum vay efendım bır hızmetler bır hurmetler anlatamam . Oglenlerı caya corbaya cagıranlar benımle ılgılenneler kı kımsede tanımıyoruz 1-2 senedır kapalı olan bı arkadamızın evıne gıtmıstık ama orası koy yanı koy ınsanı dıye belkıde o kadar ılgılendıler bılemedım sımdı.
ay valla zor hakikaten bi hobiniz falan yok muApartmanda iki kişi var kendini beğenmiş havalı kokoslar hic öyle şeylere gelmezler e diğer kimseyi de tanımıyorum evin etrafı bos zatenay çok zor ya
Yok sanırımay valla zor hakikaten bi hobiniz falan yok mu
senın canın sıkılıyor mu damdan ?gel bizim evin işlerini yapalım
şaka bir yana
yemek yap pasta börek değişik tarif dene
dersin varmış çalış
biraz internet biraz tv takıl
kitap oku
telefon et annene arkadaşına vs vs
biraz da kahve keyfi yap
akşam olur bileeeee
Ben iki buçuk yıldır böyleyim alıştım artık :) tavsiye edebileceğim bisey yok cunku hiç biri bir sure sonra ise yaramıyor insanın çalısması Laz'ım baska yolu yok.Ya kızlar ben çok sıkılıyorum,bir aylık evliyim evim de boyle sakin kasaba gibi bir yerde. Sabah eşim ise gidiyor ben bütün gün evdeyim kitap okuyorum,ders çalışıyorum sonra yapacak birşey bulamıyorum herşeyden çok sklyorum bu sefer moralim bozuluyo eşim aksam isten gelince benim yüzünden kavga edip duruyoruz ama elimde olan birşey değil beraber ya da tek basıma yapabilecegimiz onerebileceğiniz birşeyler yok mu yardımcı olun. :*
Çalışırken evde kalayın evdeyken çalışayım diyorumBen iki buçuk yıldır böyleyim alıştım artık :) tavsiye edebileceğim bisey yok cunku hiç biri bir sure sonra ise yaramıyor insanın çalısması Laz'ım baska yolu yok.
:) valla senin çalışma sansın var en azından benim hiç yok cunku eşim bi turlu izin vermediÇalışırken evde kalayın evdeyken çalışayım diyorumama şuanda is de bulamiyorum
Aslında bir kopek beslemeyi çok istiyorum ama büyük köpeklerden korkuyorum Alışman için yavru almak lazim yavru kopek bulamadım veteriner de falan olanlarda çok fazla pahalı yeni düğün yaptık çok fazla borcumuz var ona ayirabilecek bir butcem yok blog acsam pek beveremem yazmayı yazsam da okuyacak kimse olmayınca iyice moralin bozuluyorKitap ve ders varmis zaten,
Oyun oyna, yabanci dizileri izle, evcil hayvan besle (evine almasan da sokaktakilerle vakit geçir) yemek yap, spor yap (youtube da cok guzel videolar var jillian yapabilirsin mesela) yabanci dil öğrenmeye calis (egitim setleri alabilirsin ya da online egitimlere katilabilirsin) butik pasta ve kurabiye yap, enstruman al ve calmayi ogren, ebru yap, resim yap, hikaye yaz, fotograf çek, blog ac hobilerini paylas, neler yapilmaz ki...
Evinize davet edin komşuları mesela bizim memlekette yeni gelinin evinde mevlüt yaparlar komşularıda çağırılır özellikle kaynaşıp tanışsınlar diye.Aşure yapın komşularınızı çağırabilirsiniz.Apartmanda iki kişi var kendini beğenmiş havalı kokoslar hic öyle şeylere gelmezler e diğer kimseyi de tanımıyorum evin etrafı bos zatenay çok zor ya
Benimki veriyor da noluyo:) valla senin çalışma sansın var en azından benim hiç yok cunku eşim bi turlu izin vermedi
Evet bende düşündüm onu yarin malzeme alıp aşure yapicamEvinize davet edin komşuları mesela bizim memlekette yeni gelinin evinde mevlüt yaparlar komşularıda çağırılır özellikle kaynaşıp tanışsınlar diye.Aşure yapın komşularınızı çağırabilirsiniz.
Kopek demişsin benim bir kopegim var bu yüzden aldım sıkılmayayım diye ve zaten cok severim köpekleri ama biz kopegim dokuz aylık olduğunda müstakil eve geçecektik bahçeye koyacaktık yanına iki tane daha alıp ona dayanarak aldım, su an iki yaşına gelecek neredeyse hala taşınamadık. Yılbaşına taşınıyoruz artık, iyi düşün kopek büyük sorumluluk ayrıca evde gerçekten inanılmaz temizlik çıkarıyor insana kıyafetlerinden tuy temizlemekle geçecek tüm vaktin ütüden önce. Ben dua ediyorum bir an evvel geçsin zaman da koyayım bahçeye:) yağmur çamur demeden gezdirmen Laz'ım, tuvalet eğitimi cok vakit alıyor başlarda ama 8-9 aylık olduğunda çözülüyor. Dişi ise kızan sorunu var kisirlastirmazsan eğer. Kopek korkuna gelince eşim en korkan insanlardandı şimdi kendi hayal kürüyor sunun yanına iki uç tane daha alacağım diyeBenimki veriyor da noluyois bulamıyorum birde girdigim iste kimseyi tanımıyorum nasıl yapicam diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?