Çok sıkılıyorumm yardım

yapıyorum yapiyoruum artik sourekli kkda takılan takılan paketin biticek sjsj

Tekirdağ ergene
Zaten benlik sorun yok da burdakiler pek öyle sıcak kanlı degiller

Tekirdağ ergene
Zaten benlik sorun yok da burdakiler pek öyle sıcak kanlı degiller
Aslında trakya ınsanı cok sıcak kanlı olur, ben bayramda bı kaza gecırmıstım agzım yuzum dagıldı. Halıyle morel bozuklugundan eve kapanmıyayım dıye pehlıvankoye gıttık, 1 hafta kaldık esım colum cocugum vay efendım bır hızmetler bır hurmetler anlatamam . Oglenlerı caya corbaya cagıranlar benımle ılgılenneler kı kımsede tanımıyoruz 1-2 senedır kapalı olan bı arkadamızın evıne gıtmıstık ama orası koy yanı koy ınsanı dıye belkıde o kadar ılgılendıler bılemedım sımdı.

Ya tabi kişiden kişiye değişir ama benim şuan bulunduğum yer zaten trakyalı değilde daha çok göçmen ağırlıklı ve buranın yerlisi olmayanları pek istemiyolar

ay valla zor hakikaten bi hobiniz falan yok mu
Yok sanırım ot gibi yaşıyorum yani benim bi ara sürekli evdeydim ailem yüzünden hicbiyere çıkamıyordu o kadar kotu duruma gelmiştim ki. Artik tek basıma çarşıya bile cikamiyordum daha sonra konuştum onlarla çok skmamaya başladılar daha sonra evlendi ama o zamanki şeylerin etkisi hala var iste hiçbir şeyden zevk anlamıyorum balayına gittiğimizde bile sikildm

senın canın sıkılıyor mu damdan ?

Ben iki buçuk yıldır böyleyim alıştım artık :) tavsiye edebileceğim bisey yok cunku hiç biri bir sure sonra ise yaramıyor insanın çalısması Laz'ım baska yolu yok.

Ben iki buçuk yıldır böyleyim alıştım artık :) tavsiye edebileceğim bisey yok cunku hiç biri bir sure sonra ise yaramıyor insanın çalısması Laz'ım baska yolu yok.
Çalışırken evde kalayın evdeyken çalışayım diyorum ama şuanda is de bulamiyorum

Kitap ve ders varmis zaten,
Oyun oyna, yabanci dizileri izle, evcil hayvan besle (evine almasan da sokaktakilerle vakit geçir) yemek yap, spor yap (youtube da cok guzel videolar var jillian yapabilirsin mesela) yabanci dil öğrenmeye calis (egitim setleri alabilirsin ya da online egitimlere katilabilirsin) butik pasta ve kurabiye yap, enstruman al ve calmayi ogren, ebru yap, resim yap, hikaye yaz, fotograf çek, blog ac hobilerini paylas, neler yapilmaz ki...

Aslında bir kopek beslemeyi çok istiyorum ama büyük köpeklerden korkuyorum Alışman için yavru almak lazim yavru kopek bulamadım veteriner de falan olanlarda çok fazla pahalı yeni düğün yaptık çok fazla borcumuz var ona ayirabilecek bir butcem yok blog acsam pek beveremem yazmayı yazsam da okuyacak kimse olmayınca iyice moralin bozuluyor

Apartmanda iki kişi var kendini beğenmiş havalı kokoslar hic öyle şeylere gelmezler e diğer kimseyi de tanımıyorum evin etrafı bos zaten ay çok zor ya
Evinize davet edin komşuları mesela bizim memlekette yeni gelinin evinde mevlüt yaparlar komşularıda çağırılır özellikle kaynaşıp tanışsınlar diye.Aşure yapın komşularınızı çağırabilirsiniz.

Evet bende düşündüm onu yarin malzeme alıp aşure yapicam

Benimki veriyor da noluyo is bulamıyorum birde girdigim iste kimseyi tanımıyorum nasıl yapicam diye düşünüyorum
Kopek demişsin benim bir kopegim var bu yüzden aldım sıkılmayayım diye ve zaten cok severim köpekleri ama biz kopegim dokuz aylık olduğunda müstakil eve geçecektik bahçeye koyacaktık yanına iki tane daha alıp ona dayanarak aldım, su an iki yaşına gelecek neredeyse hala taşınamadık. Yılbaşına taşınıyoruz artık, iyi düşün kopek büyük sorumluluk ayrıca evde gerçekten inanılmaz temizlik çıkarıyor insana kıyafetlerinden tuy temizlemekle geçecek tüm vaktin ütüden önce. Ben dua ediyorum bir an evvel geçsin zaman da koyayım bahçeye:) yağmur çamur demeden gezdirmen Laz'ım, tuvalet eğitimi cok vakit alıyor başlarda ama 8-9 aylık olduğunda çözülüyor. Dişi ise kızan sorunu var kisirlastirmazsan eğer. Kopek korkuna gelince eşim en korkan insanlardandı şimdi kendi hayal kürüyor sunun yanına iki uç tane daha alacağım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…