Çok sinir oldum

Sizin kına gecenizde görümcelerinizin müzik falan ayarlamaları size sormadan(laf arasında) bence saçma olmuş. Tabi ki karşı yöreden de parçalar çalınır ama erkek tarafı kına müziğine neden liste hazırlama olayına girer ki?

Tamam kina senin de ortada koca olmasa o kinayi yapamazsin degil mi? Erkek tarafi da ogullariyla evlendigin icin kinana gelecek onlari yok sayip durduk yere sorun cikarmak da cok gereksiz değil mi?
Ayrica buraya yazana kadar on kere liste yaparsin.

bence siz kontrolünüz dışında ablalarının liste yapmasından rahatsız oldunuz. size sormadan yapıyorlar diye. e sende şöyle söyle ben benim listeme eklerim bana yollasınlar de. hem kontrolünden çıkmamış olur.

Bu kadar büyütülecek bir mevzu değil.
Tabiki onların yöresinden de bir şeyler çalınmalı, istersen erkek tarafını çağırma kendi akrabalarınla takıl sadece.

Salonun parasını peşin mi verdiniz de bu şekilde hadsiz tavırlar sergiliyorlar.

Bi evlenseydin yazık valla bitmedi derdin bu kadar soruna gerek yok kardeşinin kınalarıdır o senin kınanda çağırma gelmesinler

Liste yapmaya vaktiniz yok buraya yazmaya vaktiniz var. Ilgincmis.
Ve ayrica kina gecesine erkek tarafi gelmeyecek galiba, onlarin yoresel muzigi calinmasin istediginize gore...ya da simdiden guc savasina baslamissiniz...

Aslında sen gayet olgun aklı başında bir kızsın. Diğer konularından biliyorum. Böyle basit şeylere takılırmı? Tabiiki karşı tarafın yöresel müzikleride olacak. Sen onların müziklerine onlar senin müziklerinize eşlik edip eğlenceksiniz. Bu kadar tırışka sebepten can sıkılmaz

kk da yeni akım nişanlı kızların gelip incir çekirdeğini doldurmayan konularla ilgili sürekli konu açması galiba

evlenseniz de siz de biz de rahatlasak

Evet bencillik yapıyorsunuz? Ayrıca o yörenin halaylarını hiç anlamıyorum diyorsunuz siz oynamak zorunda değilsiniz ama bu sadece sizin kınanız değil malum evlilik iki kişiyle oluyor, yani erkek tarafınında kına gecesi. Bu arada belki onlarda sizin seçtiğiniz müziklerden hiç hoşlanmayacaklar. O yüzden her ne kadar popüler parçalar çalınsa da bunların yanında bence her iki tarafında gönlü olmalı ve her iki yöreye uygun müziklerde konulmalı.

düğün salonunun müdürü ile konuşun bence tavırları çok yanlş. kiraladıktan sonraki herşey bize ait oldu herşeyi ayarladık ettik hiç sorun yaşamadım yaptıkları terbiyesizlk.

size gelince yöresini haalyını bilmiyosunuz diye bencillik edip tek piyanist çalsın demeniz yanlış. siz köşede alkışlarsınız yöreyi bilenler oynar maksat eğlenmek deil mi herkesin gönlü olsun. evet en önemli gününüz ama sırf bunun için kendinizi strese soktuğunuza değmez. ben karadenizliyim eşim ankaralı. düğünümde hepsinde çaldı ve çok çok memnun kaldım mutlu oldum. bunlar ufacık şeyler biraz akışına bırakın evlilik stresinden takmışssınız sanırım ama düğün dernek bitince gereksiz telaşe yapmışım çalsada olurmuş yörenizden müzikler dersiniz eşnize eminim :)

Herkesin istedigi parca calininca kına allak bullak oluyor, herkes istediği parçayı evde açsın oynasin bence....piyanist işini bilir, çokta guzel organize eder kinayi....

Bence kinanizin muziklerini nisanlinizla belirleseniz bu kadar rahatsız olmazdı niz.Gorumcelerinizin sizin kinanizda çalınacak müziklere mudehale edecekleri fikri hoşunuza gitmedi gibi geliyor bana

Kına kız tarafına ait değil mi? Siz yapmıyor musunuz? Görümcelere ne oluyor anlamadım Biz kinamda otel salonu kiraladık eşim ve ailesi zerre karışmadı herşeyini babamla kendim ayarladım, onlar gelip üstüne düşenleri yaptılar. Grup olarak da üniversiteden arkadaşımın müzik grubu var onlar yaptı müzikleri ben bile karışmadım. Karisilsaydi sinir olurdum eminim. Düğünü evet erkek tarafı yapar ama gelinin günüdür. Gelinin gönlünce olması esastır. Bence dediğin mantıklı, herkes isteğini yazıp versin, müzisyen kendi planını yapar. Karışmak çok tatsiz ayrıca görevliyi şikayet edin hiç acımayın o ne öyle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…