Çok sinir oldum !!!!

Benim de genelde ne alacağım kafamda bellidir. Kombinimi bile çoktan düşünmüşümdür. Ama bu halde bile delirtebiliyorlar bazen. Geçenlerde manto bakıyorum. İşten çıkmışım zaten akşam, birde vaktim kısıtlı. Acele alıp gideyim evime istiyorum. Kahve tonlarında kapşonlu uzun manto. Ne kadar açık aslında değil mi? Mağazaya girip aynen bunları söylüyorum. Böyle bir manto varsa var deyip yardımcı ol, yoksa yok de teşekkür edip çıkayım. Önce beni mantoların olduğu tarafa götürür, önce kapşonlu kısa bir manto gösterir ve rengi de siyahtır. "Ben kahverengi ve uzun bakıyorum". Ama bu sene bunlar moda "Olabilir ama ben uzun istiyorum." Aralarında bir kaç tane daha gösterir. Bu defa uzundur. "Ama kapşonlu bakıyorum". Hanfendi bu kapşonlu değil ama modeli çok güzel. "Ben kapşonu başımı sıcak tutmak için kullanıcam ama? Üşüdükten sonra napiyim ben modayı." Bi deneyin bunu çok yakışacak "(la havle)". Bu arada istediğim modelin aslında ne kadar demode olduğunu, mağazalarındaki ürünleri aslında stil sahibi kişilerin çok beğendiğini anlatıp duruyorlar (ürünleri beğenmeyince zevksiz demeye getiriyorlar). Ayrıca istediğimin siyahını gösterip siz bedenine bakın, rengini getiririz depodan. Tamam alıyorum dediğimdeyse bi yere telefon bile etmeden "elimizde kalmamış size bunu verelim diye göz göre göre poşete koyuyorlar. Bunu o kadar çok yaşadım ki. Benim uzun uzun vaktim olmuyor ne olur ki yok deyip geçseniz, mağazadan çıkarken de önüme bişeyler çıkarıp çıkarıp yolumdan etmeseniz... Neyse başka bir mağazaya bakıyorum. Ben 36 bedenim, 40 beden dandik tüylenmiş mantoyu giydirip "ay çok yakıştığğğ" diye kalalamaya çalışıyor. Beni orada aptal yerine koyuyursun, o halde oradan nasıl alışveriş yapmamı bekliyorsun ki? Şükür en sonunda buldum ama daha soğuttular beni. Zaten bir çok alışverişimi internetten alıyorum, bunu bari deneyip alırım dedima ama yok olmazsada değişirim bunları çekmektense.

bende bi keresinde boynerde bi palto beğendim ekoseli, alıcam yani o derece, kız geldi ama onu liseliler alıyo dedi, bi yutkundum iyi o zaman dedim bıraktım
33 yaşındayım bu arada, insan etkileniyo yani, liseli senromunda girmiş demesinler dedim

Son düzenleme:

Üstlerine vazife verilmiş ya ondan. Yerinizde olsam "sizin içiniz geçmiş olabilir ama ben kendimi liseli gibi hissediyorum deyip, inadına paltoyu alıp, insanların zevklerine karışmak gibi birşeyin hadleri olmadığını kibarca yüzüne vururdum. Hayır, modadan anlasalar, bir bildikleri vardır diyeceğim, ki ben modayı önden takip eden biriyim. Babaanne kıyafetlerini gösterip moda diye yutturuyorlar. Ayrıca şimdi liselilerin giyimlerinin olgun bayanlardan ne farkı var ki?

aynen, alakasız bişey aldım çıktım o gün, bi kere giydim aldığım paltoyuda

neyse bu da bana ders oldu

Biliyor musunuz en paspal kıyafetlerimi giyerim özellikle alışverişe çıkarken . Zira sizin gibi insanlar yok değil adam seçen .Bu yüzden çok başıma gelmiştir o ürünler pahalıdır diyen .Sizin için nasıl ki insanlar eşit değilse , sizde benim için dağıttığım eşyaları toplamak zorun da olan bir tezgahtarsınız ...

Cahil insanlar çoğu
Üç kuruşa çalışıyorlar orda iki makyaj yaptıkları için bi yerleri kalkıyor
Ürünleri tanımıyor çoğu
Dil bilmiyorlar ki ürün açıklamaları ing fransızca genelde
Bana bu şekilde davransa anında kapıya koydururum ama hiç başıma gelmedi şöyyyle bir süzüp düğmelerini ilikliyorlar

öyle yapıyolar zaten kimsenin elinden malı çekip almıyoruz insanlar dağıtıyo atıyo saçıyo ben topluyorum banada acımıyolar :)

Allasen bu nasıl bir yorumdur!!! üç kuruşa çalışıyorlar ne demek ya.. herkesin eğitim seviyesi, hayat konforları, ailevi sıkıntıları aynı olmuyor bu yüzden insanlar zor durumda kalıp sizin tabirinizle üç kuruşa bir kaç işte bile çalışabiliyorlar...belki arkadaşın yaşadığı durum sevimsiz gelebilir insanlara ama bu kadar kibirli bir yaklaşımda bir o kadar sevimsiz.

biraz ağır bir yorum olmuş bu, üzüldüm böyle hitap etmenize bu sektörde hiç çalışmadım sadece bu sektör değil bütün işler değerlidir gözümde çünkü hepsi insana yani bizlere hizmet ediyor.bir kaç kaba davranış görmek insanları aşağılamak anlamına gelmemeli bu kadar acımasız olunmamalı.

tedbili kıyafet gelen sizsiniz demekki mağzaya otoparkta makam arabasına binerken tanıdım sizi zaten :) evet doğru söylüyosunuz ben orları toplamak temizlemek zorundayım toplarımda bunda sorun yok dediğim gibi kim olursa olsun ben malı satıyım yeter insanlar hiç biyerde eşit olmadığı gibi benim gözümdede eşit değil malesef bende böyle

Eh siz de size kötü davranıldığı zaman sesinizi çıkarmazsınız sorun olmaz sanırım :)

Aldığın ücreti ben vermiyorum, içinde yasadıgın kotu sosyo ekonomik kosulların musebbibi de ben değilim o yuzden insanlara kin kusmak yerine hakkını aramaya çalışabilirsin...
Size sizin üslubunuzla da cevap vermeyecegim ama küçük bir tavsiye, daha iyi sartlarda calısmak istiyorsanız kendinizi geliştirmeyi deneyebilirsiniz, baslangıc olarak da adab-ı muaşeret kursları gayet yerinde olur

bu sinir bu kompleks insanı kanser eder az relax ol bu nasıl bir hınç bir hırs...

kendine bunun zararı.biz bir mağazaya 10 dk girip çıkıyoruz ama 12 saat bu düşüncelerle orada duran sensin kendini hasta etmişsin bunun sonu iyi değil. ya işi bırak ya da bi uzmana görün gerçekten kanser olursun yazık...

arkadaşın söylediğini çok beğendim dilekarılı cevap ver istersen,işine gelirse.

Bu yazını okuyunca birden bakış açım değişti cidden haklısın üzüldüm arkadaşa şimdi.Onca insan tutumunun yanlış olduğunu söylediği halde karşı çıkıyor belli ki sıkıntısı var.

offfffffff çok sinir bozucu bi durum ne olursa olsun böyle bişey yapılmaz siniri bozuk olsa bile size yansıtamaz. bende böyle durumlarda direk tepki veremiyorum ve cok sinir oluyorum sonradan

bende başta çok kızdım yazdıklarına ama normal mantık mı, parasına göre değer veriyor kişilere, e o zaman aldığı asgari ücrete göre kendi değeri bayağı bir aşağıda oluyor..

ve bunun farkında, kendi düşüncesine göre, o da zengin olabilirdi, daha çok kazanabilirdi ama kazanamadı ne oldu içine dert oldu sıkıldı bunaldı yoruldu üzüldü...

yani normalliğini yitirmeye başlamış yardım etmek gerek...üstüne gitsen ne olacak sanki, ona onu anlayan birileri lazım belki iyi olur...uzman desteği şart belki ekonomık olarak bunu da karşılayamıyor e haliyle bir kısır döngü...

bi bakıma normal böyle olması...

valla bugunde cıktım 3 kurusluk bişiler baktım ama sagolsunlar fakir gorup asaglamadılar 3 kurusluk sey icin ugrasamam ayhhh demediler cok ilgilendiler sagolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…