Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anında şikayet ederim..
Bi sabah erken bi saatte bi mağzaya gittik kuzenimle acil siyah bady almamız lazım nişan vardı çalışanlar paspas yaıyolardı sanırım saat 9.30 civarıydı kavacık "saten" mağzası bilenler bilir belki hala sinirim o kız (okuyosan milyonda bir ihtimal tekrar gelicem) giysiyi aldım denedim kabinde kuzenimde başka bişi denedi ben çıktım kabinden kuzenim kabindeydi ben bi kaç parça daha bişe bakarken kuzenim kabinden çıktı geldi kız mimik değiştirmeye başladı kızı izliyorum ben el hareketleri oflamalar yüzünün şekli değişiyo paspas yapması sorunda bizim gezinmemiz..
Hemen kasaya gittim çalışanınıza söyleyin ben ayaklarımı omuzumamı atıp gezicem mağzanızda? dedimm..
Kadın bi şaşırdı
sorun nedir? dedi..
Kız deminden beri ofuyo uykusunu alamamış çalışasıda yok belliki izin verin gitsin uyusun dedim..
elimdede 160liralık giysiler vardı hepsini kasaya bıraktım hepsini alıcaktım şu şahsiyet yüzünden bırakıyorum buyrun siz yerleştirirsiniz dedim..
özür dileriz falan filan çıktım mağzadan..
kıllığına hala gider gezerim bişide almam
çalışasınız yoksa çalışmayın kardeşim..
Anında şikayet ederim..
Bi sabah erken bi saatte bi mağzaya gittik kuzenimle acil siyah bady almamız lazım nişan vardı çalışanlar paspas yaıyolardı sanırım saat 9.30 civarıydı kavacık "saten" mağzası bilenler bilir belki hala sinirim o kız (okuyosan milyonda bir ihtimal tekrar gelicem) giysiyi aldım denedim kabinde kuzenimde başka bişi denedi ben çıktım kabinden kuzenim kabindeydi ben bi kaç parça daha bişe bakarken kuzenim kabinden çıktı geldi kız mimik değiştirmeye başladı kızı izliyorum ben el hareketleri oflamalar yüzünün şekli değişiyo paspas yapması sorunda bizim gezinmemiz..
Hemen kasaya gittim çalışanınıza söyleyin ben ayaklarımı omuzumamı atıp gezicem mağzanızda? dedimm..
Kadın bi şaşırdı
sorun nedir? dedi..
Kız deminden beri ofuyo uykusunu alamamış çalışasıda yok belliki izin verin gitsin uyusun dedim..
elimdede 160liralık giysiler vardı hepsini kasaya bıraktım hepsini alıcaktım şu şahsiyet yüzünden bırakıyorum buyrun siz yerleştirirsiniz dedim..
Anında şikayet ederim..
Kadın bi şaşırdı
sorun nedir? dedi..
onlardan bitne daha işte.. arkadasım adamlar sizi işe alırken ''sabahları paspas yaptıgında hiç bi muşteri gelmiycek'' die vaaddemi bulunuo anlamadım ister 9 da gelir ister 10da mecbursun yapıcaksın işin bu ? sen hiç bir ögretmenin ögrencilere ders anlatıo die ''off puuff ders nıe anlatıorum ki anlatmıcam nie sız okula gelıosunuz'' dedigini duydun mu ??? şaka gibisiniz ya valla cidden ceo olsanız anca bu kadar tribiniz olurdu . müşteri paspas yaptıgın yerdede gezer dener denerr bişey bulamaz kendıne kenara bırakıp cıkarda sen orayı paspaslamak ve musterılerın denedıklerını yerlestırmek ıcın maas alıosun yuzune bı ton makyaj yapıp saçları maşalayıp dier calısanlarla laklak yapmak için deil anladın ?siz almıcakmıssınız bahane yapmışsınız bence burda kız haklı pas pas yapılıyor siz geziyorsunuz karasızsınız umursamassınız taktiğiniz güzel hepsini alacaktım almıyorum :) bende sinir olurdum bu işi yaptığımda sabah erkenden gelen insana arkadaş rüyandamı gördün sabahın kör vakti kalktın geldin bide senin gibi gezer gezer bişey almazlar çıkar giderler pas pas yaptığım yerleri bidaha temizle siz biraz dikkatli olun bence bide siz böyle yaptınız diye ordaki çalışanlara müdür kızıyo sanıyosunuz demi öyle bişey olmuyo müdürde sizin arkanızdan saydırıp aldığınız şeyleri yerine koyuyor :)
onlardan bitne daha işte.. arkadasım adamlar sizi işe alırken ''sabahları paspas yaptıgında hiç bi muşteri gelmiycek'' die vaaddemi bulunuo anlamadım ister 9 da gelir ister 10da mecbursun yapıcaksın işin bu ? sen hiç bir ögretmenin ögrencilere ders anlatıo die ''off puuff ders nıe anlatıorum ki anlatmıcam nie sız okula gelıosunuz'' dedigini duydun mu ??? şaka gibisiniz ya valla cidden ceo olsanız anca bu kadar tribiniz olurdu . müşteri paspas yaptıgın yerdede gezer dener denerr bişey bulamaz kendıne kenara bırakıp cıkarda sen orayı paspaslamak ve musterılerın denedıklerını yerlestırmek ıcın maas alıosun yuzune bı ton makyaj yapıp saçları maşalayıp dier calısanlarla laklak yapmak için deil anladın ?.
yoo ögretmen falan deilim bu bir. asıl vırvır edip duran sensın begenmıosan sen bırakırsın işi. evet haklısın bazı musterıler var kendı magazayı donduruo gıbı davranan ama satıs elemanları daha fazla. ayrıca insanın aradıgı bısey vardır musterı aradıgını bulamıosa denedıklerını kendıne yakıstıramıosa ayy elemana ayıp olmasın die begenmedıgı seyı alıcak halı yok ... ve zaten herkes elini attıgını alıcak olsaydı size gerek kalmazdı görevınız musterılerın denedıklerını yerlestırmek ve yardımcı olmak. alacaksan al edasıyla trip atmak deiltrib falan yok tribi olan siz ve sizin gibi ben olmasam burda sana maaş vermezler havasında olanlar en çok alışverişi ben yapıyorum havasında olanlar o dükkanı kendi döndürüyor tribi sizde var biz sizle uğraşmaya bayılıyoruz demi gez gez bişay almadan çık rafları dağıt bilmem ne yap almıcağın şeye neden bakıyosun ki müzemi orası kararını ver alacaksan alıursın almassan gelme zaten ayrıca orda maaş alanların hiç birinin parası sizden çıkmıyor siz ihtiyaçlarınızı görüyosunuz onlar alın teri döküyorlar sizle uğraşıyolar günde 6 saat çalışan 2500 tl maaş alan öğretmenle asgari ücretli 12 saat çalışılan işi bir tutman ayrı konu onun yeri bura değil öğretmensin herhalde memnun değilsen istifa edersin olur biter
onlardan bitne daha işte.. arkadasım adamlar sizi işe alırken ''sabahları paspas yaptıgında hiç bi muşteri gelmiycek'' die vaaddemi bulunuo anlamadım ister 9 da gelir ister 10da mecbursun yapıcaksın işin bu ? sen hiç bir ögretmenin ögrencilere ders anlatıo die ''off puuff ders nıe anlatıorum ki anlatmıcam nie sız okula gelıosunuz'' dedigini duydun mu ??? şaka gibisiniz ya valla cidden ceo olsanız anca bu kadar tribiniz olurdu . müşteri paspas yaptıgın yerdede gezer dener denerr bişey bulamaz kendıne kenara bırakıp cıkarda sen orayı paspaslamak ve musterılerın denedıklerını yerlestırmek ıcın maas alıosun yuzune bı ton makyaj yapıp saçları maşalayıp dier calısanlarla laklak yapmak için deil anladın ?.
Siz de derslerinize çalışıp çamur attığınız mesleği seçseydiniz keşke.trib falan yok tribi olan siz ve sizin gibi ben olmasam burda sana maaş vermezler havasında olanlar en çok alışverişi ben yapıyorum havasında olanlar o dükkanı kendi döndürüyor tribi sizde var biz sizle uğraşmaya bayılıyoruz demi gez gez bişay almadan çık rafları dağıt bilmem ne yap almıcağın şeye neden bakıyosun ki müzemi orası kararını ver alacaksan alıursın almassan gelme zaten ayrıca orda maaş alanların hiç birinin parası sizden çıkmıyor siz ihtiyaçlarınızı görüyosunuz onlar alın teri döküyorlar sizle uğraşıyolar günde 6 saat çalışan 2500 tl maaş alan öğretmenle asgari ücretli 12 saat çalışılan işi bir tutman ayrı konu onun yeri bura değil öğretmensin herhalde memnun değilsen istifa edersin olur biter
yoo ögretmen falan deilim bu bir. asıl vırvır edip duran sensın begenmıosan sen bırakırsın işi. evet haklısın bazı musterıler var kendı magazayı donduruo gıbı davranan ama satıs elemanları daha fazla. ayrıca insanın aradıgı bısey vardır musterı aradıgını bulamıosa denedıklerını kendıne yakıstıramıosa ayy elemana ayıp olmasın die begenmedıgı seyı alıcak halı yok ... ve zaten herkes elini attıgını alıcak olsaydı size gerek kalmazdı görevınız musterılerın denedıklerını yerlestırmek ve yardımcı olmak. alacaksan al edasıyla trip atmak deilmuzemiymiş sen heralde ilk gördugun ve bedenı ne olursa olsun elıne gecen ılk seyı alıp cıkıosun
![]()
alacagınla ılgılı bı fıkrın yoksa genel alısverıs yapmaya gıdıosan ne dıosun ''sizde şey varmı ımmmmmmmmm bana yakısıcak bişey şey işte ımmmmm bluzzz '' mu diosunhayır ben sizin gibi orda çalışanlara gıcıklık olsun diye ne deneyip deneyip çıkarıyorum nede ilk gördüğümü alıyorum kararımı veririm önceden giderim mağzada olup olmadığını sorarım bedenini alır çıkarım bu olay sizin abarttığını kadar zor değil olay sizi dediğniz gibi dağıttığımı toplucak pisliğimi temizlicek değil onlar senin gibi 100 tane insanla uğraşıyor sen bir kıyafet seçemiyorsan onların yapacak bişeyi yok ayrıca insanların yüz ifadesinden size ne kızgın olur başka şey olur
işte asıl komık olan durum bu emin olun hıç bi muşterı sızı kale almıo ve umursamıo ınsanlar oaraya alısverıse gelmıs ay dur suna gıcıklık yapım die dusunen kımse yok yanı benım komıgıme sızın kendınızı bu kadar onemsemenız gidio ne egodur arkadas sizi görmuyo bile musterıler azının ıcıne gırmedıkcehayır ben sizin gibi orda çalışanlara gıcıklık olsun diye ne deneyip deneyip çıkarıyorum nede ilk gördüğümü alıyorum kararımı veririm önceden giderim mağzada olup olmadığını sorarım bedenini alır çıkarım bu olay sizin abarttığını kadar zor değil olay sizi dediğniz gibi dağıttığımı toplucak pisliğimi temizlicek değil onlar senin gibi 100 tane insanla uğraşıyor sen bir kıyafet seçemiyorsan onların yapacak bişeyi yok ayrıca insanların yüz ifadesinden size ne kızgın olur başka şey olur
siz almıcakmıssınız bahane yapmışsınız bence burda kız haklı pas pas yapılıyor siz geziyorsunuz karasızsınız umursamassınız taktiğiniz güzel hepsini alacaktım almıyorum :) bende sinir olurdum bu işi yaptığımda sabah erkenden gelen insana arkadaş rüyandamı gördün sabahın kör vakti kalktın geldin bide senin gibi gezer gezer bişey almazlar çıkar giderler pas pas yaptığım yerleri bidaha temizle siz biraz dikkatli olun bence bide siz böyle yaptınız diye ordaki çalışanlara müdür kızıyo sanıyosunuz demi öyle bişey olmuyo müdürde sizin arkanızdan saydırıp aldığınız şeyleri yerine koyuyor :)