Çok sinir oldum !!!!

ben bazen cok kiyafet deneyince cikinca magazadan acaba ustumde birsey unuttummu diye tedirgin oluyorum:1:

dusunsenize badiyi unutsan mesela cikiyon magazadan otuyo tabi:25:

bide bazen disardan birseyi begenip iceri girincede otuyo herkes bakiyo :9:

Tek gidince canım deyip aşağılamaya çalışırlar... eşinle gidince eşine yılışıp birden yumuşarlar... türlü türlü huyları war..

Kendi uğraşmıyosa niye diğer arkadaşları uğraşsın ki :44:

Babasının hayrına ilgilenmiş gibi afralar tafralar..

Anında şikayet ederim..
Bi sabah erken bi saatte bi mağzaya gittik kuzenimle acil siyah bady almamız lazım nişan vardı çalışanlar paspas yaıyolardı sanırım saat 9.30 civarıydı kavacık "saten" mağzası bilenler bilir belki hala sinirim o kız (okuyosan milyonda bir ihtimal tekrar gelicem) giysiyi aldım denedim kabinde kuzenimde başka bişi denedi ben çıktım kabinden kuzenim kabindeydi ben bi kaç parça daha bişe bakarken kuzenim kabinden çıktı geldi kız mimik değiştirmeye başladı kızı izliyorum ben el hareketleri oflamalar yüzünün şekli değişiyo paspas yapması sorunda bizim gezinmemiz..

Hemen kasaya gittim çalışanınıza söyleyin ben ayaklarımı omuzumamı atıp gezicem mağzanızda? dedimm..
Kadın bi şaşırdı
sorun nedir? dedi..
Kız deminden beri ofuyo uykusunu alamamış çalışasıda yok belliki izin verin gitsin uyusun dedim..
elimdede 160liralık giysiler vardı hepsini kasaya bıraktım hepsini alıcaktım şu şahsiyet yüzünden bırakıyorum buyrun siz yerleştirirsiniz dedim..
özür dileriz falan filan çıktım mağzadan..
kıllığına hala gider gezerim bişide almam

çalışasınız yoksa çalışmayın kardeşim..

Son düzenleme:
Anında şikayet ederim..
Bi sabah erken bi saatte bi mağzaya gittik kuzenimle acil siyah bady almamız lazım nişan vardı çalışanlar paspas yaıyolardı sanırım saat 9.30 civarıydı kavacık "saten" mağzası bilenler bilir belki hala sinirim o kız (okuyosan milyonda bir ihtimal tekrar gelicem) giysiyi aldım denedim kabinde kuzenimde başka bişi denedi ben çıktım kabinden kuzenim kabindeydi ben bi kaç parça daha bişe bakarken kuzenim kabinden çıktı geldi kız mimik değiştirmeye başladı kızı izliyorum ben el hareketleri oflamalar yüzünün şekli değişiyo paspas yapması sorunda bizim gezinmemiz..

Hemen kasaya gittim çalışanınıza söyleyin ben ayaklarımı omuzumamı atıp gezicem mağzanızda? dedimm..
Kadın bi şaşırdı
sorun nedir? dedi..
Kız deminden beri ofuyo uykusunu alamamış çalışasıda yok belliki izin verin gitsin uyusun dedim..
elimdede 160liralık giysiler vardı hepsini kasaya bıraktım hepsini alıcaktım şu şahsiyet yüzünden bırakıyorum buyrun siz yerleştirirsiniz dedim..

siz almıcakmıssınız bahane yapmışsınız bence burda kız haklı pas pas yapılıyor siz geziyorsunuz karasızsınız umursamassınız taktiğiniz güzel hepsini alacaktım almıyorum :) bende sinir olurdum bu işi yaptığımda sabah erkenden gelen insana arkadaş rüyandamı gördün sabahın kör vakti kalktın geldin bide senin gibi gezer gezer bişey almazlar çıkar giderler pas pas yaptığım yerleri bidaha temizle siz biraz dikkatli olun bence bide siz böyle yaptınız diye ordaki çalışanlara müdür kızıyo sanıyosunuz demi öyle bişey olmuyo müdürde sizin arkanızdan saydırıp aldığınız şeyleri yerine koyuyor :)

Son düzenleme:
Anında şikayet ederim..

Kadın bi şaşırdı
sorun nedir? dedi..

siz almıcakmıssınız bahane yapmışsınız bence burda kız haklı pas pas yapılıyor siz geziyorsunuz karasızsınız umursamassınız taktiğiniz güzel hepsini alacaktım almıyorum :) bende sinir olurdum bu işi yaptığımda sabah erkenden gelen insana arkadaş rüyandamı gördün sabahın kör vakti kalktın geldin bide senin gibi gezer gezer bişey almazlar çıkar giderler pas pas yaptığım yerleri bidaha temizle siz biraz dikkatli olun bence bide siz böyle yaptınız diye ordaki çalışanlara müdür kızıyo sanıyosunuz demi öyle bişey olmuyo müdürde sizin arkanızdan saydırıp aldığınız şeyleri yerine koyuyor :)

Anında şikayet ederim..

Kadın bi şaşırdı
sorun nedir? dedi..

onlardan bitne daha işte.. arkadasım adamlar sizi işe alırken ''sabahları paspas yaptıgında hiç bi muşteri gelmiycek'' die vaaddemi bulunuo anlamadım ister 9 da gelir ister 10da mecbursun yapıcaksın işin bu ? sen hiç bir ögretmenin ögrencilere ders anlatıo die ''off puuff ders nıe anlatıorum ki anlatmıcam nie sız okula gelıosunuz'' dedigini duydun mu ??? şaka gibisiniz ya valla cidden ceo olsanız anca bu kadar tribiniz olurdu . müşteri paspas yaptıgın yerdede gezer dener denerr bişey bulamaz kendıne kenara bırakıp cıkarda sen orayı paspaslamak ve musterılerın denedıklerını yerlestırmek ıcın maas alıosun yuzune bı ton makyaj yapıp saçları maşalayıp dier calısanlarla laklak yapmak için deil anladın ? :34: .

onlardan bitne daha işte.. arkadasım adamlar sizi işe alırken ''sabahları paspas yaptıgında hiç bi muşteri gelmiycek'' die vaaddemi bulunuo anlamadım ister 9 da gelir ister 10da mecbursun yapıcaksın işin bu ? sen hiç bir ögretmenin ögrencilere ders anlatıo die ''off puuff ders nıe anlatıorum ki anlatmıcam nie sız okula gelıosunuz'' dedigini duydun mu ??? şaka gibisiniz ya valla cidden ceo olsanız anca bu kadar tribiniz olurdu . müşteri paspas yaptıgın yerdede gezer dener denerr bişey bulamaz kendıne kenara bırakıp cıkarda sen orayı paspaslamak ve musterılerın denedıklerını yerlestırmek ıcın maas alıosun yuzune bı ton makyaj yapıp saçları maşalayıp dier calısanlarla laklak yapmak için deil anladın ? :34: .

trib falan yok tribi olan siz ve sizin gibi ben olmasam burda sana maaş vermezler havasında olanlar en çok alışverişi ben yapıyorum havasında olanlar o dükkanı kendi döndürüyor tribi sizde var biz sizle uğraşmaya bayılıyoruz demi gez gez bişay almadan çık rafları dağıt bilmem ne yap almıcağın şeye neden bakıyosun ki müzemi orası kararını ver alacaksan alıursın almassan gelme zaten ayrıca orda maaş alanların hiç birinin parası sizden çıkmıyor siz ihtiyaçlarınızı görüyosunuz onlar alın teri döküyorlar sizle uğraşıyolar günde 6 saat çalışan 2500 tl maaş alan öğretmenle asgari ücretli 12 saat çalışılan işi bir tutman ayrı konu onun yeri bura değil öğretmensin herhalde memnun değilsen istifa edersin olur biter

trib falan yok tribi olan siz ve sizin gibi ben olmasam burda sana maaş vermezler havasında olanlar en çok alışverişi ben yapıyorum havasında olanlar o dükkanı kendi döndürüyor tribi sizde var biz sizle uğraşmaya bayılıyoruz demi gez gez bişay almadan çık rafları dağıt bilmem ne yap almıcağın şeye neden bakıyosun ki müzemi orası kararını ver alacaksan alıursın almassan gelme zaten ayrıca orda maaş alanların hiç birinin parası sizden çıkmıyor siz ihtiyaçlarınızı görüyosunuz onlar alın teri döküyorlar sizle uğraşıyolar günde 6 saat çalışan 2500 tl maaş alan öğretmenle asgari ücretli 12 saat çalışılan işi bir tutman ayrı konu onun yeri bura değil öğretmensin herhalde memnun değilsen istifa edersin olur biter
yoo ögretmen falan deilim bu bir. asıl vırvır edip duran sensın begenmıosan sen bırakırsın işi. evet haklısın bazı musterıler var kendı magazayı donduruo gıbı davranan ama satıs elemanları daha fazla. ayrıca insanın aradıgı bısey vardır musterı aradıgını bulamıosa denedıklerını kendıne yakıstıramıosa ayy elemana ayıp olmasın die begenmedıgı seyı alıcak halı yok ... ve zaten herkes elini attıgını alıcak olsaydı size gerek kalmazdı görevınız musterılerın denedıklerını yerlestırmek ve yardımcı olmak. alacaksan al edasıyla trip atmak deil :34: muzemiymiş sen heralde ilk gördugun ve bedenı ne olursa olsun elıne gecen ılk seyı alıp cıkıosun :ssz:

Son düzenleme:

müşteriyi azarlamak için alıyorlar para sanırım hiç acımamak lazım gidip şikayet ediceksin tatlım .ben artık yapıcam valla .ne ukalalık ne ukalalık .mağazadan girince şöle tepeden tırnağa süzüyolar bide .

Siz de derslerinize çalışıp çamur attığınız mesleği seçseydiniz keşke.

ha evet oda ayrı mesele senın bu magazadan almaya gucun mu yeter gibi bi bakış :27: hayır cıns musterıler yok demıorum var en basta benım gorumcem :27: ama bu ukalalıgı yapan musterı kadar hatta ondan kat kat fazla elemanlar yapıo ya tabıkı de bakıcam alıyım yada almıyım bakıcam yanı bu baktıklarımı saga sola fırlatırım anlamına gelmıo ama ben bakarken de öyle cıns cıns bakmıycak haddını bılıcek biraz görevını bılıcek . ee ben bıseye bakmazsam direk alıp cıkarsam kendım raflara yerlestırırsem aradımı kendım bulursan elemanlara ne gerek var onu anlayamadım ? . bana kurban olsunlar valla ben baktıgı urunleri raflara katlayıp koyan ornek bi muşteriyim:27: ama bakıorum die trip atan oldugu zamanda ne kadar dagatabılıosam dagıtırım .

yoo ögretmen falan deilim bu bir. asıl vırvır edip duran sensın begenmıosan sen bırakırsın işi. evet haklısın bazı musterıler var kendı magazayı donduruo gıbı davranan ama satıs elemanları daha fazla. ayrıca insanın aradıgı bısey vardır musterı aradıgını bulamıosa denedıklerını kendıne yakıstıramıosa ayy elemana ayıp olmasın die begenmedıgı seyı alıcak halı yok ... ve zaten herkes elini attıgını alıcak olsaydı size gerek kalmazdı görevınız musterılerın denedıklerını yerlestırmek ve yardımcı olmak. alacaksan al edasıyla trip atmak deil :34: muzemiymiş sen heralde ilk gördugun ve bedenı ne olursa olsun elıne gecen ılk seyı alıp cıkıosun :ssz:

hayır ben sizin gibi orda çalışanlara gıcıklık olsun diye ne deneyip deneyip çıkarıyorum nede ilk gördüğümü alıyorum kararımı veririm önceden giderim mağzada olup olmadığını sorarım bedenini alır çıkarım bu olay sizin abarttığını kadar zor değil olay sizi dediğniz gibi dağıttığımı toplucak pisliğimi temizlicek değil onlar senin gibi 100 tane insanla uğraşıyor sen bir kıyafet seçemiyorsan onların yapacak bişeyi yok ayrıca insanların yüz ifadesinden size ne kızgın olur başka şey olur

hayır ben sizin gibi orda çalışanlara gıcıklık olsun diye ne deneyip deneyip çıkarıyorum nede ilk gördüğümü alıyorum kararımı veririm önceden giderim mağzada olup olmadığını sorarım bedenini alır çıkarım bu olay sizin abarttığını kadar zor değil olay sizi dediğniz gibi dağıttığımı toplucak pisliğimi temizlicek değil onlar senin gibi 100 tane insanla uğraşıyor sen bir kıyafet seçemiyorsan onların yapacak bişeyi yok ayrıca insanların yüz ifadesinden size ne kızgın olur başka şey olur
alacagınla ılgılı bı fıkrın yoksa genel alısverıs yapmaya gıdıosan ne dıosun ''sizde şey varmı ımmmmmmmmm bana yakısıcak bişey şey işte ımmmmm bluzzz '' mu diosun :27: ayrıca konu zaten elemana bişey sordugunda sankı babasının hayrına yardımcı oluomuş gibi agresifleşip'' X hanııııııııııııııım ilgilenirmisinizzzzz'' die dıer elemana yırtınması hanı urasamıcam sen at sunu basımdan gibi . konuyu bı daha okumalısın bence :27:

Gerçekten çok sinir bozucu uğraşıcak tabi ben ayakkabıcıda çalışırken 10 tane ayakkabı denemek istiyolardı denetiyoduk sonuçta işimiz bu..
Dün bende buna benzer bi olay yaşadım. kıyafetlere bakıyodum askıdan elime aldım üstüme tuttum beğenmeyince geri yerine astım meğer ters asmışım görevli aldı öyle bi geri taktıki :53: sanki ne yapmışım aynen kalakaldım kardeşim tutmasa bağırıp çağırıcaktım napıyosun sen diye :19:
Bazıları görevlileri hayattan bezdiriyo anlıyorum ama böyle hareketlerde hiç hoş değil yani

işte asıl komık olan durum bu emin olun hıç bi muşterı sızı kale almıo ve umursamıo ınsanlar oaraya alısverıse gelmıs ay dur suna gıcıklık yapım die dusunen kımse yok yanı benım komıgıme sızın kendınızı bu kadar onemsemenız gidio ne egodur arkadas sizi görmuyo bile musterıler azının ıcıne gırmedıkce :ssz: musterıde su elemanı sınır edıyım dıe bu dusunce yok ama elemanlarda bı kıskanclık sendromu yasayıp musterıyı tersleme yada dier elemanlarla yanyana gelip musterının duyacagı sekılde kikirdeşmeler var:ssz:

belki müşterinin sabahı boş yada sabah alışveriş yapmak istiyor .o zaman bi zahmet şu saatten önce gelmeyin deyin .ben sabah alışverişe çıkarım mesela hep .sabah kimse yokken alışverişi severim .bir sürü insanın içinde kabini bekle yüz saat hiç uğraşamam bidaha size sorarız kaçta geliceğimizi .

Yaşınız ufak herhalde yani bir satış görevlisi size temas etmiş falan şaşırdım açıkcası.
Birisi omzuma dokunacak bende susup duracağım içine kapanık olma durumundan ötesi bence bu.
Başıma hiç böyle bir olay gelmedi ben aksine fazla ilgili olan satış görevlilerinden dolayı gerginim.
Kendimi potansiyel hırsız gibi hissediyorum hiç ayrılmıyorlar peşinizden.

:47::47::47::47::47: bende sinir olurum. kendini beğenmiş ukela çalışanlara.

büyük yerlerde bir de bir havalar konuşşam mı konuşmasam mı edaları. dudak bükmeler. :19::19: özenle mi seçiliyor bu kişiler anlamıyorum.

dediğin gibi insanın o an sinirden aklına birşey gelmiyor bazen. :23: ben yüzde seksen taşı gediğine koyar da çıkarım öyle yerlerden ama bazen insanın dili tutuluyor gibi oluyor. :34: o elini indir evet sen ilgileneceksin benimle diyeceksin görecek gününü :27:

küçük bir yer ise pek önemseyeceklerini sanmıyorum canım. :19: ne yazık ki..

--

ben olsam inadına bir daha oraya gider
:9: ve özellikle o kişiye sorardım ; yine aynı şekilde davranırsa gereğini yapardım :31:

Son düzenleme:
Back
X