Kızlar çok sinirlendim hatta ağlamamak için zor sıkıyorum kendimi. Ben işyerinde orta kademe yöneticiyim ve başka şehirdeyim yalnızım çok olmadı, birkaç ay oldu. Ofiste bir çaycı var iyi bir insan, şehre dair birşey sorarsan yardımcı olur, Güleryüzlü vs. bir insan. Neyse bu kişi organizasyoncudur da aynı zamanda, geçen dışardan yemek söyledi. Ben de diğer yönetici arkadaşımın odasındaydım geldi sordu, ben isterim dedim ve yemek geldi, çok da hoşuma gitti bunu da söyledim. Peki sonra noldu? Bu kişi bugün tekrar yemek söyledi, sesini duydum "yemek söylüyoruz" diye, muhtemelen diğer yönetici arkadaşa sordu beni esgeçti !!! Şok oldum o an birşey demedim ama. Sonra çıktım bir baktım bu işyerinin önünde yemek bekliyor !!!!! Beni görünce öbür tarafa yürüyüp görmezden geldi çünkü ben merhaba hayırdır neden bekliyorsunuz diyeceğim, bundan kaçtı .İnanılmaz sinirim bozuldu eve geldim makarnamı haşlıyorum ve ağlamamak için zor tutuyorum. Bu şahsım ayıbını yüzüne vurmak istiyorum bu yaptığının ayıp olduğunu yüzüne söylemek istiyorum.
Not: dışardan söylüyorlar çünkü salgın hastalıkta dışarı çıkmayalım çanımızı riske atmayalım diye ve herkese sordu herkese