• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sinirlendim napayım ben ?

Yemekhane dururken dışarıdan “güvenli” bulup yemek söyleyerek yemek işini halleden bir şirketin yemekhanesi yoktur. Kurumsal şirket yemekhanesiz olmaz. (Hiç görmedim diyeyim daha doğrusu)
Diyeceğim şu ki; 3-5 kişilik ekip yöneterek “yönnnnettttticcccci” olmanız pek anlam ifade etmiyor:)
organize sanayi bölgesinde yer alan şirketlerde oluyor mesela (konum gereği muhtemelen :D) hepsi yemekhanesiz değil ama konu sahibinin tasvir ettiği şekilde bir ortam kurumsalda olmaz yani mesela çaycının koridorda bağırıp yemek siparişi vericeeğğmm dediği tarzda.Çok haklısınız yazdığınızda.zaten kurumsal, büyük köklü yerlerde yönetici pozisyonuna gelebilmek için ohoooo

Yeni gelmişsiniz şirkete. Belki adamın kafası doluydu sizi unuttu. Bu yüce şahsınıza hakaret olarak değil yani adam işe yeni başlayan birine sormayı unutmuş olabilir insanlık hali sonuçta.
Dışarıda karşılaştığınızda bakmaması da sizi görünce hatırlayıp o yüzden bir an önce alıp dönmek istemesinden olabilir.

Yani orta düzey yönetici olmuşsunuz ama bu sebepten evde ağlayarak makarna yapacak duygusallıkla sizi harcarlar vallahi.

Konuyu anladınız mı, ironi falan yapıyorsunuz değil mi?
Gerçekse bu sözleriniz apartman yöneticisi bile olmamanızı dilerim... 😳
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Benim için neler diliyorsanız aynısını kendi hayatınızda görürsünüz umarım :)

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Benim için neler diliyorsanız aynısını kendi hayatınızda görürsünüz umarım :)
Yok eşit şartlarda değiliz, sizin düşünce yapınız farklı olduğundan aynı konumda olamayız diye düşünüyorum.
Allah herkesin kalbine göre versin daha doğru bir dilek olacaktır. Ancak ben size biraz empati ve merhamet de diliyorum.

Yemek istemek görevi değilken , sürekli yemek istemeyi görev edinmiş kişi bağırarak soruyor herkese ve sırf özellikle sormadığını için kovulmayi hak ediyor öyle mi ?

Bir insanın ekmegiyle oynamak ne kadar basitmiş meğer .
Konu sahibi ben değilim.Yarın gidip adamı kovacak değilim.Bir şirkette çalışsaydım yöneticimle iyi geçinirdim.Beni kovabilme gücü olan birine gereksiz artislik yapacak kadar safsam kovulayım zaten

Yok eşit şartlarda değiliz, sizin düşünce yapınız farklı olduğundan aynı konumda olamayız diye düşünüyorum.
Allah herkesin kalbine göre versin daha doğru bir dilek olacaktır. Ancak ben size biraz empati ve merhamet de diliyorum.
Yanıtınızı okuyunca,anketlerde Kendinizde en beğenmediğiniz özelliğiniz sorusuna herkesi kendim gibi sanmam ve asla yalan söyleyememem diyen tipler geldi aklıma :KK70:

Konu sahibi ben değilim.Yarın gidip adamı kovacak değilim.Bir şirkette çalışsaydım yöneticimle iyi geçinirdim.Beni kovabilme gücü olan birine gereksiz artislik yapacak kadar safsam kovulayım zaten
Bu konuda gereksiz bir durum varsa oda konu sahibinin alınganlığı.
Adam görevi bile olmayan birşey yapıyor zaten, nerede yapılmış artistlik?
Kovabilme gücü, bana ne yersiniz diye sormadi ühüü deyip insanları işinden etmek demek mi?
En az konu kadar garip bir bakış açısı.

Bu konuda gereksiz bir durum varsa oda konu sahibinin alınganlığı.
Adam görevi bile olmayan birşey yapıyor zaten, nerede yapılmış artistlik?
Kovabilme gücü, bana ne yersiniz diye sormadi ühüü deyip insanları işinden etmek demek mi?
En az konu kadar garip bir bakış açısı.
Konu yemek değil.Konu sahibini kimse anlamamış herkes yemeğe takılı kalmış.Yönetici pozisyonunda olan bir insan çalışanları idare edebilmeli,kendini saydırmalı.Konu sahibi bence bu duruma içerlemiş.

Yanıtınızı okuyunca,anketlerde Kendinizde en beğenmediğiniz özelliğiniz sorusuna herkesi kendim gibi sanmam ve asla yalan söyleyememem diyen tipler geldi aklıma :KK70:
Okuduğunuzu bile düzgün anlayamadığınız için size ne yazsam boşuna bir çaba olacak.
Bkz: konunun içinde bir ağız dalaşı vs olmadan adama "artistlik yapmış" etiketi yapıştırmanız.
Evet ya o anketlere hep öyle cevap veririm, o tipim ben 😊🙄 Ya kendimden aşağıda olanlara gelip geçici makamım ile gaddarlık yapsaydım? Ne sevimsiz bir tip olurdum. 🙄

Okuduğunuzu bile düzgün anlayamadığınız için size ne yazsam boşuna bir çaba olacak.
Bkz: konunun içinde bir ağız dalaşı vs olmadan adama "artistlik yapmış" etiketi yapıştırmanız.
Evet ya o anketlere hep öyle cevap veririm, o tipim ben 😊🙄 Ya kendimden aşağıda olanlara gelip geçici makamım ile gaddarlık yapsaydım? Ne sevimsiz bir tip olurdum. 🙄
Okuduğunu anlayan,merhametli,empati sahibi bir insanlar öyle insanlar başkalarının görüşlerini eleştirmek yerine beğenmeseler bile susup saygı gösterecek kadar kibardırlar.Başkalarının görüşlerine saldırmaz.Kendilerini övmezler.Birine söylemeden önce bahsettiğimiz özelliklerin kendimizde de olmasına dikkat etmeliyiz bence :)

Okuduğunu anlayan,merhametli,empati sahibi bir insanlar öyle insanlar başkalarının görüşlerini eleştirmek yerine beğenmeseler bile susup saygı gösterecek kadar kibardırlar.Başkalarının görüşlerine saldırmaz.Kendilerini övmezler.Birine söylemeden önce bahsettiğimiz özelliklerin kendimizde de olmasına dikkat etmeliyiz bence :)
Forum susarak devam edemiyor hanımefendi, burası forum. Ayrıca ben düşünce yapılarını farklı dedim, beni son 2 cevaptır övgüye layık bulan sizsiniz.😊 Empati ve merhamet "de" diliyorum dedim oradaki "de"nin kullanım amacını farketmemiş olmanız bir önceki cevabımda yazdığım sebepten dolayı çok normal. Teşekkür ederim valla bana hep pozitif şeyler yazdınız. 💜

Ha dışarı çıkmışsınız ha dışarıdan yemek söylemişsiniz ne fark ediyorki? Size yemek getiren motokuryenim pozitif olmadığını biliyor musunuz? Veya yemeği hazırlayan kişinin? Gerçekten canınızı hiç riske atmamışsınız...

Forum susarak devam edemiyor hanımefendi, burası forum. Ayrıca ben düşünce yapılarını farklı dedim, beni son 2 cevaptır övgüye layık bulan sizsiniz.😊 Empati ve merhamet "de" diliyorum dedim oradaki "de"nin kullanım amacını farketmemiş olmanız bir önceki cevabımda yazdığım sebepten dolayı çok normal. Teşekkür ederim valla bana hep pozitif şeyler yazdınız. 💜
Benim tarafımdan övgüye layık bulunmanın sizi bu kadar sevindireceğini bilmiyordum.Arada öveyim bari :) Banlanacağız muhtemelen size ban döneminizde bir kitap öneriyorum.İnsanları anlama sanatı :) İyice okumanızı tavsiye ederim

Kızlar çok sinirlendim hatta ağlamamak için zor sıkıyorum kendimi. Ben işyerinde orta kademe yöneticiyim ve başka şehirdeyim yalnızım çok olmadı, birkaç ay oldu. Ofiste bir çaycı var iyi bir insan, şehre dair birşey sorarsan yardımcı olur, Güleryüzlü vs. bir insan. Neyse bu kişi organizasyoncudur da aynı zamanda, geçen dışardan yemek söyledi. Ben de diğer yönetici arkadaşımın odasındaydım geldi sordu, ben isterim dedim ve yemek geldi, çok da hoşuma gitti bunu da söyledim. Peki sonra noldu? Bu kişi bugün tekrar yemek söyledi, sesini duydum "yemek söylüyoruz" diye, muhtemelen diğer yönetici arkadaşa sordu beni esgeçti !!! Şok oldum o an birşey demedim ama. Sonra çıktım bir baktım bu işyerinin önünde yemek bekliyor !!!!! Beni görünce öbür tarafa yürüyüp görmezden geldi çünkü ben merhaba hayırdır neden bekliyorsunuz diyeceğim, bundan kaçtı .İnanılmaz sinirim bozuldu eve geldim makarnamı haşlıyorum ve ağlamamak için zor tutuyorum. Bu şahsım ayıbını yüzüne vurmak istiyorum bu yaptığının ayıp olduğunu yüzüne söylemek istiyorum.

Not: dışardan söylüyorlar çünkü salgın hastalıkta dışarı çıkmayalım çanımızı riske atmayalım diye ve herkese sordu herkese
Önceki yemeğin parasını eksik mi verdiniz acaba?

Ortada ağlayacak bi durum yok.Önce bi kendinize bakın derim.Mesela önceki siparişte ödeme yaptınız mı gelen yemek için?Yaptıysanız da o personel yemek söyliceeem diye bağırırken duydunuz da neden cevap vermediniz,ben olsam demekki istemiyor yemek derdim nerden bileyim müneccim miyim??

Kızlar çok sinirlendim hatta ağlamamak için zor sıkıyorum kendimi. Ben işyerinde orta kademe yöneticiyim ve başka şehirdeyim yalnızım çok olmadı, birkaç ay oldu. Ofiste bir çaycı var iyi bir insan, şehre dair birşey sorarsan yardımcı olur, Güleryüzlü vs. bir insan. Neyse bu kişi organizasyoncudur da aynı zamanda, geçen dışardan yemek söyledi. Ben de diğer yönetici arkadaşımın odasındaydım geldi sordu, ben isterim dedim ve yemek geldi, çok da hoşuma gitti bunu da söyledim. Peki sonra noldu? Bu kişi bugün tekrar yemek söyledi, sesini duydum "yemek söylüyoruz" diye, muhtemelen diğer yönetici arkadaşa sordu beni esgeçti !!! Şok oldum o an birşey demedim ama. Sonra çıktım bir baktım bu işyerinin önünde yemek bekliyor !!!!! Beni görünce öbür tarafa yürüyüp görmezden geldi çünkü ben merhaba hayırdır neden bekliyorsunuz diyeceğim, bundan kaçtı .İnanılmaz sinirim bozuldu eve geldim makarnamı haşlıyorum ve ağlamamak için zor tutuyorum. Bu şahsım ayıbını yüzüne vurmak istiyorum bu yaptığının ayıp olduğunu yüzüne söylemek istiyorum.

Not: dışardan söylüyorlar çünkü salgın hastalıkta dışarı çıkmayalım çanımızı riske atmayalım diye ve herkese sordu herkese
Ağlanacak bişey yok
Size söylemek teklif etmek zorunda değil
Seslerini duyduğunuz da odanızda oturup ayağınıza kadar gelip sormasını beklemek yerine bana da söyler misiniz diyebilirsiniz
Her hareketi kendinize yormayın belki diğer arkadaşınıza da sorulmadi muhtemelen sormuştur demişsiniz
Böyle şeyler dert edilerek ömür geçmez ortamda huzurunuz kalmaz

Önceki yemeğin parasını eksik mi verdiniz acaba?
Aklıma gelen tek şey önceki yemeğin parasını vermeyi unutmuş olabilir misiniz? Bizim de iş yerimizde biri vardı yemek söylerdik yemekler gelip ücret ödeneceği zaman ortadan kaybolurdu onunkini mecburen hep başkası öderdi ve geri de ödemezdi. Bu yüzden kimse o varken yemek siparişi vermek istemezdi

Bunu kac kisi sormus ama konu sahibi cevap vermiyor..
Bir de eve gidip makarna haslayana kadar internetten ya da telefonla kendisine siparis verebilirdi.. Bunu da kac kisi yazmis. Onlara da cevap vermemis.

Belkide yemek sirket butcesinden karsilaniyor.. Bedava yemek gitti diye bunca öfke 🙄

Yani hanımefendi adam gizli saklı kulis yapıp yemek getirtmemiş ki
Seslenmiş yemek söylüyorum diye bakın duymuşsunuz yani size duyurmus ama siz duydugunuz halde ben istiyorum dememissiniz

bu durumda ben de olsam istemediginizi dusunurum
gecen sefer memnun kaldim vs demissiniz de olabilir ama bunu o an düşünmez ki

ben yemek söylüyorum diye seslendim oda duydu istiyorum demedi
belki oruç belki diyet yapıyor belki şu an parası yok belki kemer sıkıyor vs vs envai çeşit ihtimal mevcut yani

Ama şu olsa haklı olurdunuz size hic duyurulmamis bir bakmışsınız yemek soylenmis ve gelmis
o zaman cidden sormaniz gerekirdi niçin bana da sormadınız diye

Şu anlattığınız durumda size sorulmamis degil siz duymuş ama istememişsiniz

Aglamaniz ilgincligine ise hic girmeyeceğim

Yazdıklarımı objektif olarak değerlendirdim

Back
X