- 19 Aralık 2016
- 69
- 12
- 3
- 35
- Konu Sahibi Avren nazli
-
İşin çok zor canım Allah kolaylık versinSelam yazim hatalarim ola bilir simdiden soyleyeyim turk degilim.kocamin ailesiyle kaliyorum,annesiyle konusurken hep lafimi boler bir seyler ister hep beni dusuk duruma salir kocam.yine boyle bir konusma halindeyken bana sarjim nerde diye sordu ben de ben ne bileyim nerde dedim,bana bu nasil konusma sekli dedi ben de sen de bnm lafimi neden hep boluyorsun dedim.bana kes sesini dedi her kesin icinde ben de bu nasil konusma boyle dedim geldi aynaya vurdu kirdi falan bagirarak sana kes sesini dedim dedi,11aylik kizim da aynanin arkasindaydi cok korkdu ben de tabii bundan sonra cok sinirlendim bagirdim cagirdim.bu olayda bile yine ben haksiz goruluyorum neymis kocam bir sey isteyince ben hemen yapmaliymisim,o sinirliyken ben susmaliymisim cvb vermemeliymisim.bana yol gosterecek kimse yok kime derdimi anlatsam biraz sabr et diyor.sadece dertlesmek icin yazdim.sizin yorumlarinizi da merak ediyorum.simdiden tskler
Selam yazim hatalarim ola bilir simdiden soyleyeyim turk degilim.kocamin ailesiyle kaliyorum,annesiyle konusurken hep lafimi boler bir seyler ister hep beni dusuk duruma salir kocam.yine boyle bir konusma halindeyken bana sarjim nerde diye sordu ben de ben ne bileyim nerde dedim,bana bu nasil konusma sekli dedi ben de sen de bnm lafimi neden hep boluyorsun dedim.bana kes sesini dedi her kesin icinde ben de bu nasil konusma boyle dedim geldi aynaya vurdu kirdi falan bagirarak sana kes sesini dedim dedi,11aylik kizim da aynanin arkasindaydi cok korkdu ben de tabii bundan sonra cok sinirlendim bagirdim cagirdim.bu olayda bile yine ben haksiz goruluyorum neymis kocam bir sey isteyince ben hemen yapmaliymisim,o sinirliyken ben susmaliymisim cvb vermemeliymisim.bana yol gosterecek kimse yok kime derdimi anlatsam biraz sabr et diyor.sadece dertlesmek icin yazdim.sizin yorumlarinizi da merak ediyorum.simdiden tskler
Esim boler boyle sanki bnm konustugum mevzu onemsizmis gibi hani oncelik onda ona cvb vermem gerek her kesden once,hem biliyor ki ben onun sarj aletinin yerini bilmiyorum yine sirf benim lafimi bolmek amaciyla sorarAnnesi ile mi konuşurken eşiniz lafınızı böler
Annesi mi sizinle konuşurken lafınızi böler
??
Iste sevgi kaldimi bilmiyorum artik yuzunu gorunce sinirleniyorum,cok dikkatsiz ilgisiz biri kendisi ben de caba gostermekden cok yoruldumBazı insanların sınırı sevgi acligindan gelir. Kocanın yaptığı terbiyesizlik tabi. Ama sen bol bol sevgi goster kocana. Bir ihtimal yumuşar biraz
Evet her iki cumlemden birine sinirlenir neden oyle konsudum diye gozlerini bereltir artik ne konusacagimi sasirmis durumdayimHiç sıkma canını ama sen haklısın.Normalde de böyle mi her konuda yani bu kadar öfkeli mı?
Bazen gunlerle kusuyorum konusturmuyorum belki gelir sorar ne oldu sana diye ama ben ona kusunce o benden beter kuser hic umursamaz bileAcaba sizde onun gibi davranirsaniz nasil olur. Yola gelir mi acaba? Kendi hatasını anlar mı?
Allah sabır versin.
Allah sabır versin....Aman diyeyim yüz verme sen sustukça o daha çok yapacak.Evet her iki cumlemden birine sinirlenir neden oyle konsudum diye gozlerini bereltir artik ne konusacagimi sasirmis durumdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?