Cok sinirli koca

Avren nazli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
69
12
3
35
Selam yazim hatalarim ola bilir simdiden soyleyeyim turk degilim.kocamin ailesiyle kaliyorum,annesiyle konusurken hep lafimi boler bir seyler ister hep beni dusuk duruma salir kocam.yine boyle bir konusma halindeyken bana sarjim nerde diye sordu ben de ben ne bileyim nerde dedim,bana bu nasil konusma sekli dedi ben de sen de bnm lafimi neden hep boluyorsun dedim.bana kes sesini dedi her kesin icinde ben de bu nasil konusma boyle dedim geldi aynaya vurdu kirdi falan bagirarak sana kes sesini dedim dedi,11aylik kizim da aynanin arkasindaydi cok korkdu ben de tabii bundan sonra cok sinirlendim bagirdim cagirdim.bu olayda bile yine ben haksiz goruluyorum neymis kocam bir sey isteyince ben hemen yapmaliymisim,o sinirliyken ben susmaliymisim cvb vermemeliymisim.bana yol gosterecek kimse yok kime derdimi anlatsam biraz sabr et diyor.sadece dertlesmek icin yazdim.sizin yorumlarinizi da merak ediyorum.simdiden tskler

Annesi ile mi konuşurken eşiniz lafınızı böler
Annesi mi sizinle konuşurken lafınızi böler
??

Türk ol yada olma bunun bir önemi yok arkadaşım. Kimsenin karşısındakine kötü davranmaya umursamıyormuş pozisyonuna düşürmeye hakkı yok.

İşin çok zor canım Allah kolaylık versin

Erkekler başkalarının yanında olduklarından dahada odun olurlar, o yüzden idare etmek kadına düşüyor maalesef. Başkasının yanında değilde yalnızken uyarsan daha güzel olur. Adam rencide olmuş. Hani o erkek ya , hani o güya üstünya dilediği gibi konuşabilir hasbam. Bidaha sende uslubuna dikkat edersin güzelce bilmiorum acaba odadamı v.s. şeklinde dersen yumuşak bi şekilde oda Öküzlük yapıp ayna cam çerçeve indirmez sanırım

Bizde bir laf var canım ,

Ya bu deve'yi güdüceksin,
Ya da bu diyardan gideceksin...

Allah kolaylık versin, inşallah düzelir...

Benim kayınvalidem de öyle derdi,sen kadınsın kadın susar erkek hatasını anlar gelir derdi. Kocam da bunu fırsat bilir her fırsatta beni terslerdi. Sürekli fevri tavırları vardı bana karşı ve 2 aylık evliyim. En son ailesi yüzünden yine tokat attı. Topladım valizimi çıktım. Zor da olsa boşanma davamı açıyorum.

Acaba sizde onun gibi davranirsaniz nasil olur. Yola gelir mi acaba? Kendi hatasını anlar mı?
Allah sabır versin.

Bazı insanların sınırı sevgi acligindan gelir. Kocanın yaptığı terbiyesizlik tabi. Ama sen bol bol sevgi goster kocana. Bir ihtimal yumuşar biraz

Annesi ile mi konuşurken eşiniz lafınızı böler
Annesi mi sizinle konuşurken lafınızi böler
??
Esim boler boyle sanki bnm konustugum mevzu onemsizmis gibi hani oncelik onda ona cvb vermem gerek her kesden once,hem biliyor ki ben onun sarj aletinin yerini bilmiyorum yine sirf benim lafimi bolmek amaciyla sorar

Hiç sıkma canını ama sen haklısın.Normalde de böyle mi her konuda yani bu kadar öfkeli mı?

Bazı insanların sınırı sevgi acligindan gelir. Kocanın yaptığı terbiyesizlik tabi. Ama sen bol bol sevgi goster kocana. Bir ihtimal yumuşar biraz
Iste sevgi kaldimi bilmiyorum artik yuzunu gorunce sinirleniyorum,cok dikkatsiz ilgisiz biri kendisi ben de caba gostermekden cok yoruldum

Ikinizinde diger insanların yanında sakin olmayı ögrenmesi lazım.
Ufacık şeyden ayna kıracak raddeye gelmemesi lazım.
Allah sabır versin.

Keşke eşinizi yalnızken uyarsaydınız. Dikkat etmeden yapıyordur belki.

Insanların kavganıza şahit olması pek hoş olmamış. Hele bebegin yanında hiç ama hiç doğru bir hareket degil ayna kırmak kavga etmek...
Çocugun yanında bence daha dikkatli davranmalısınız. Yavaş yavaş büyüyor ve ilk 3 yaş kişilik gelişiminde çok etkili diye okumuştum. Böyle sürekli kavganıza şahit olması çocugun zihninde neler oluşturuyordur. Onu kötü etkiliyorsunuz. Eşinizle bunları konuşun ve bebegin yanında kavga etmekten ikinizde sakının.

Umarım konuşarak olumlu bir sonuç alabilirisiniz.

Acaba sizde onun gibi davranirsaniz nasil olur. Yola gelir mi acaba? Kendi hatasını anlar mı?
Allah sabır versin.
Bazen gunlerle kusuyorum konusturmuyorum belki gelir sorar ne oldu sana diye ama ben ona kusunce o benden beter kuser hic umursamaz bile

Suan eşimle kanli bıçakliyiz adeta bana oyle ağır konustuki canim cok yaniyor beni bisanmakla ve oglumu almakla tehdit ediyor evladim olmasa simdiye coktan canima kiymistim ne yaoicam bilmiyrm cok zor evlendikten sonra keskelerim cogaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…