Cok sinirli koca

"Ben ne bileyim" demeniz biraz sert olmuş sanki az daha yumuşak bi dille anlatabilirdiniz
Annesiyle fazla ilgilenip eşinizi ihmal ediyorsaniz oda haliyle tavır yapmış size karşı

Bu lafı bölme konusu bizim evde de var. Hatta laf bölme+dinlememe ...

Önce karşıma aldım konuştum
.
••Aşırı çok konuşuyorsun(2cümleyi 50 cümle ile anlatıyordu) seni önemsediğim için sonuna kadar dinliyorum. Arada hımm aa öyle mi o Ne dedi gibi dinlediğimi belli eden kelimeler kullanıyorum.. Ama sen beni hiç dinlemiyorsun. Hatta sözümü kesiyorsun dedim. Anlamadı.
•••1 ay boyunca hiç konuşmadım. Hiç dinlemedim. Bilerek sözünü keserek kalktım gittim.

•••artık daha fazla dinliyor-dinlemiyorsa bile sözümü kesmiyor. Bir de konuşurken ona hiç bakmıyorum, artık umurumda değil dinlememesi. Hevesim kaçmış!

•••O Bi şeyi anlatırken 2. Cümlede sonuca gel (paralımız bu) diyorum hemen sonuca geliyor.

adamda öfke kontrol problemi var. ve kendini erkek oldugu içn ayrıcalıklı görüyor

ve ailesi onu öyle yetistirmiş erkek erkek diye. Allah yardım etsin. sen dogrularını düsünmekten vazgecme. böyle bir adamla gevinmek istiyorsanda gercekten onların dediği gibi evet tamam peki olacaksın. kendi evinde olsan daha iyi esini yönlendirirdin ama bu zor

Bazen gunlerle kusuyorum konusturmuyorum belki gelir sorar ne oldu sana diye ama ben ona kusunce o benden beter kuser hic umursamaz bile
Canim hic neden boyle yaptigiyla ilgili basbasa sakin bir sekilde konustunmu tum mesajlari okuyamadim belki konusmusundur birde erkekler ozellikle kendi ailelerinin yaninda gaza gelirler benim sozum gecer gibi karisininda bunu tasdiklemesini beklerler ailesinin yaninda he canim evet canim de gecistir sonra yalniz kalinca bu davranisin beni uzuyor canim nedenboyle yapiyosun de sakin bir sekilde olsun

Valla bir tek bu olayı yorumlamak gerekirse sen kocani herkesin icinde terslemissin o da sana herkesin içinde bağırmış. Lafını bölmesine sinirleniyorsan sakince soyle bunu ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…