Cok sinirli koca

Haklisiniz ben de bebegim icin cok endiseleniyorum oyle bir durumda oldugum icin de kendimden utaniyorum keske sinirlerime hakim ola bilsem hep hakliyken haksiz duruma dusuyorum

Esim boler boyle sanki bnm konustugum mevzu onemsizmis gibi hani oncelik onda ona cvb vermem gerek her kesden once,hem biliyor ki ben onun sarj aletinin yerini bilmiyorum yine sirf benim lafimi bolmek amaciyla sorar
Demekki kendini kıymetli hissetmek istiyor, ona istediğini ver yani He canım tamam cabim sen bilirsin gibi . Belki sana olan tavrı değişir. Bi arkadaşım var eşi kendini sürekli karısı tarafından pohpohlanmak ister, arkadasa sürekli tamam x , olur x, x bilir x yapar şeklinde eşini yüceltir, eşide hanımım hanımım der durur. Belki seninki böyle bir ego tatmini istiyordur

Bazen gunlerle kusuyorum konusturmuyorum belki gelir sorar ne oldu sana diye ama ben ona kusunce o benden beter kuser hic umursamaz bile

Hm. O zaman sizde konuşmayı deneyin bence. Neden öyle yapıyorsun diyin ve ben öyle yapsam hoşuna gider mi?
Sizde bir insansınız.

uzun dönemli çözüm üretirsem, eşiniz ile ayri eve cikmalisiniz. Ailesi ile kalmayın.
Ayrıca size herhangi bir şiddet uygularsa gidip darp raporu alın. Onun aleyhine delil olsun mutlaka elinizde. Olur da bu iş mahkemeye giderse diye.

Ayrı eve cikma imaknim olsa bi dk durmam zaten ama yok esim calismiyr canımdan bezdim artik yaşamak bile guzel gelmiyr insana

Aslinda bu dediginiz ben de dusunuyorum egosunu tatmin etmek istiyor hep ilgim onda olsun hep o ne derse yaparsam belki duzelir,sanki benim sevgimden supe ediyor,bu dediginiz kkafama yatti,tatbik edicem mutlaka

Benim tavsiyem ederinden fazla değer verme aynı benim esim gibi baskalrinin yaninda egosunu tatmin etmeyi pek seviyor

Eşiniz niçin çalışmıyor? Hep evde mi ? Çocuğunuz var bi birikim yapmiyor musunuz? Bu kadar amaçsız yaşarsaniz bu sorunlar normal.

Üniversite mezunu bir cok yerde başvurduk hic bisey olmadi kayinbabamin dolmusu var hat falan arada ona gidip geliyr oda bebeğin masrafına anck yetyr inan cok zor birlikte otrmk daha bu sabah esime avm ye gidelm dedik ve hmn k.v atladi soyledi soyledi onun yuzndn bna etmedigu lf klmadi

Ipsiz sapsiz biriyle evlenmişsin 17 yaşında yazık etmişsin kendine.. Gençliğine. Ailen arkanda durmuyor mu?
Bu yaşadığın hayat değil.. Bence huyuna da gitsen suyuna da gitsen çözüm değil bu.
kendini ordan kurtarman lazım

Aileme anltmyrm onlar benim daha dgrusu bnlarin yyzundn mahvoldular daha fzla üzmeye hkkm yok allah sonumu hayir etsin dmktn bska bisey glmiyr elimden

Aileme anltmyrm onlar benim daha dgrusu bnlarin yyzundn mahvoldular daha fzla üzmeye hkkm yok allah sonumu hayir etsin dmktn bska bisey glmiyr elimden

Bence onlara ulaşıp boşanman için son 1 kez yardim istemelisin.. Çocugunu ve kendini düşün. Eşin düzelmez çocuğun biraz büyüyünce daha değersiz olacaksın onlar için

Allah sizinde yardımcınız olsun
Başkasının konusunda derdinizi yazıyorsunuz Konu sahibine haksızlık oluyor
Lutfen sizde konu açın yazın derdinizi dökün içinizdeki birikmisligi
Böyle parça bölük olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…