- 19 Aralık 2016
- 69
- 12
- 3
- 35
- Konu Sahibi Avren nazli
-
Haklisiniz ben de bebegim icin cok endiseleniyorum oyle bir durumda oldugum icin de kendimden utaniyorum keske sinirlerime hakim ola bilsem hep hakliyken haksiz duruma dusuyorumIkinizinde diger insanların yanında sakin olmayı ögrenmesi lazım.
Ufacık şeyden ayna kıracak raddeye gelmemesi lazım.
Allah sabır versin.
Keşke eşinizi yalnızken uyarsaydınız. Dikkat etmeden yapıyordur belki.
Insanların kavganıza şahit olması pek hoş olmamış. Hele bebegin yanında hiç ama hiç doğru bir hareket degil ayna kırmak kavga etmek...
Çocugun yanında bence daha dikkatli davranmalısınız. Yavaş yavaş büyüyor ve ilk 3 yaş kişilik gelişiminde çok etkili diye okumuştum. Böyle sürekli kavganıza şahit olması çocugun zihninde neler oluşturuyordur. Onu kötü etkiliyorsunuz. Eşinizle bunları konuşun ve bebegin yanında kavga etmekten ikinizde sakının.
Umarım konuşarak olumlu bir sonuç alabilirisiniz.
Demekki kendini kıymetli hissetmek istiyor, ona istediğini ver yani He canım tamam cabim sen bilirsin gibi . Belki sana olan tavrı değişir. Bi arkadaşım var eşi kendini sürekli karısı tarafından pohpohlanmak ister, arkadasa sürekli tamam x , olur x, x bilir x yapar şeklinde eşini yüceltir, eşide hanımım hanımım der durur. Belki seninki böyle bir ego tatmini istiyordurEsim boler boyle sanki bnm konustugum mevzu onemsizmis gibi hani oncelik onda ona cvb vermem gerek her kesden once,hem biliyor ki ben onun sarj aletinin yerini bilmiyorum yine sirf benim lafimi bolmek amaciyla sorar
Bazen gunlerle kusuyorum konusturmuyorum belki gelir sorar ne oldu sana diye ama ben ona kusunce o benden beter kuser hic umursamaz bile
Tatlı dil yılanı deliģinden çıkartır diye boşuna dememişlerHaklisiniz ben de bebegim icin cok endiseleniyorum oyle bir durumda oldugum icin de kendimden utaniyorum keske sinirlerime hakim ola bilsem hep hakliyken haksiz duruma dusuyorum
Suan eşimle kanli bıçakliyiz adeta bana oyle ağır konustuki canim cok yaniyor beni bisanmakla ve oglumu almakla tehdit ediyor evladim olmasa simdiye coktan canima kiymistim ne yaoicam bilmiyrm cok zor evlendikten sonra keskelerim cogaldi
Aslinda bu dediginiz ben de dusunuyorum egosunu tatmin etmek istiyor hep ilgim onda olsun hep o ne derse yaparsam belki duzelir,sanki benim sevgimden supe ediyor,bu dediginiz kkafama yatti,tatbik edicem mutlakaDemekki kendini kıymetli hissetmek istiyor, ona istediğini ver yani He canım tamam cabim sen bilirsin gibi . Belki sana olan tavrı değişir. Bi arkadaşım var eşi kendini sürekli karısı tarafından pohpohlanmak ister, arkadasa sürekli tamam x , olur x, x bilir x yapar şeklinde eşini yüceltir, eşide hanımım hanımım der durur. Belki seninki böyle bir ego tatmini istiyordur
Üniversite mezunu bir cok yerde başvurduk hic bisey olmadi kayinbabamin dolmusu var hat falan arada ona gidip geliyr oda bebeğin masrafına anck yetyr inan cok zor birlikte otrmk daha bu sabah esime avm ye gidelm dedik ve hmn k.v atladi soyledi soyledi onun yuzndn bna etmedigu lf klmadi
Senin de derdin cokmus bacimBenim tavsiyem ederinden fazla değer verme aynı benim esim gibi baskalrinin yaninda egosunu tatmin etmeyi pek seviyor
Aileme anltmyrm onlar benim daha dgrusu bnlarin yyzundn mahvoldular daha fzla üzmeye hkkm yok allah sonumu hayir etsin dmktn bska bisey glmiyr elimden
Nereye gideceksin? Bulurlar seni. Mahkeme haksiz bulabilir bu durumda.Benim aklımda daha değsk bisey var kacmayi dusnuyrm oglumuda alip
Allah sizinde yardımcınız olsunÜniversite mezunu bir cok yerde başvurduk hic bisey olmadi kayinbabamin dolmusu var hat falan arada ona gidip geliyr oda bebeğin masrafına anck yetyr inan cok zor birlikte otrmk daha bu sabah esime avm ye gidelm dedik ve hmn k.v atladi soyledi soyledi onun yuzndn bna etmedigu lf klmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?