bende okudum ve bu kadar sinirlenecek bir şey göremedim... neden bu kadar abartıyorsun... benimde gittiğim birçok yerde buna benzer testler yapıldı... bazıları üniversite mezunu bile olsa çok basit soruları bile dikkatsizlik yüzünden yapamıyorlar... patron işe alırkende istediği gibi teste tabi tutmakta özgürdür... sende cevaplayıp cevaplamamkta özgürsün.. adam seni zorla gel başvur demedi sonuçta... onlarında tecrübeleri var... bazı arkadaşların dediği gibi belki adam sınadı, müşterilerin sorduğu sorulara nasıl tepki gösterdiğini ölçtü.... madem sen üniversite mezunusun ek iş bile olsa neden tezgahtarlık yapmak için başvuruyorsun... çok daha farklı yerlerde bulabilirsin... küçümsemiyorum ama tezgahtarlar 14-15 yaşlarında başlıyorlar işlerine ve seni beni solluyorlar.. insan ilişkileri, müşteri neyi beyenir, kime nasıl davranılır... 25 yaş sonrasında öğrenilecek bie iş değil bence... sen biraz fazla abrtmışsın.. işi istememişsin ve cevaplamamışsın... işe istediğin ve olmadığı için bu kadar sinirli ve tepkilisin bence... kusura bakma ben böyle düşünüyorum...