Çok sinirliyim, bir bakın lütfen

niye sinirleniyorsunuz ki??
her işyerinin işe alma kuralları farklıdır...
senin istegine göre soru hazırlayacak değildi ya....

ay bilmemmi o saçma zeka teslerini.aman iyi yapmışsın.işim var diyosun o zaman bırak öyle küçük işlerle uğraşmayı ve kendine şöyle büyük şirkette parttime iş bak.onlar daha kaliteli olur.zaten kuyumcuda sabahtan akşama kadar seni kontrol edecekler yok ayakta bekletecekler.boşver hem niye kafana takıyosun.onlar cahil ya herkesi öyle sanıyolar.sen zaten geçmişsin zeka testinden

Yaw güzel arkadasim sen ordamiydin?? Nerden biliyorsun adamlarin cahil oldgunu allah askina? fisfisfisSirf böyle bir test yaptiklari icin neden cahil olsunlar...nasil degerlendirkilerini bilemeyizki? :delphin:

Ayrica millet üc kurusun hesabini yapiyorken isine dört elle ile sarilmisken bu kriz ortaminda issizlikten borctan kivraniyorken kücük islerle ugrasma kaliteli is bul demek ne kadar basit öyle ya...:delphin:

Birde sunu söylemeden edemicem...konu sahibi arkadasim oraya basvuruda bulunan sendin öyle degilmi? Yani neyin tepkisiki bu anlamadim? Onlar kim oluyorda sana böyle bir test yapma cürretinde bulunuyor...bunun tepkisimi acaba??? Eminim kücük bir kuyumcu dükkani degilde büyük bir sirketde üni egitmi almis kisilerce ayni test yapilsaydi bu denli tepki vermezdin...:kahve:

Yine söylüyorum bana göre yanlis düsünüyorsun...daha gencsin uzun yillar is hayatinda olucaksin insallah....inan bana sana ters gelen her seyde böyle tepki verirsen vay haline...:kahve:.

Son düzenleme:
bende okudum ve bu kadar sinirlenecek bir şey göremedim... neden bu kadar abartıyorsun... benimde gittiğim birçok yerde buna benzer testler yapıldı... bazıları üniversite mezunu bile olsa çok basit soruları bile dikkatsizlik yüzünden yapamıyorlar... patron işe alırkende istediği gibi teste tabi tutmakta özgürdür... sende cevaplayıp cevaplamamkta özgürsün.. adam seni zorla gel başvur demedi sonuçta... onlarında tecrübeleri var... bazı arkadaşların dediği gibi belki adam sınadı, müşterilerin sorduğu sorulara nasıl tepki gösterdiğini ölçtü.... madem sen üniversite mezunusun ek iş bile olsa neden tezgahtarlık yapmak için başvuruyorsun... çok daha farklı yerlerde bulabilirsin... küçümsemiyorum ama tezgahtarlar 14-15 yaşlarında başlıyorlar işlerine ve seni beni solluyorlar.. insan ilişkileri, müşteri neyi beyenir, kime nasıl davranılır... 25 yaş sonrasında öğrenilecek bie iş değil bence... sen biraz fazla abrtmışsın.. işi istememişsin ve cevaplamamışsın... işe istediğin ve olmadığı için bu kadar sinirli ve tepkilisin bence... kusura bakma ben böyle düşünüyorum...

Bilemiyorum aşırı sinirlenmene anlam veremedim..
Ne yani ne yapsalardı.??
Oooo ünüversite mezunusun sen.!! bizde seni, bekliyoduk mu demeliydiler:uhm:
Biraz kompleksli gördüm seni....açık konuşuyorum kızarsanda yapacak bişey yok
Sen o iş görüşmesine negatif gitmişsin ben bunu hissettim..sonucundada bu olmuş
Bana böyle bişey yapılsaydı.. yok adamın yüzüne falan fırlatmazdım
Yapmıycam şeyi konuşmam şimdi...
Sadece merak edip.. bu testin amacının ne olduğunu.. bana biraz garip geldiğini
Açık bir dille ifade ederdim.. hırla gürle hiçbişey hallolmaz....

Anladık zaten ama sorun şu o onların elamanı değil..
Patronluk taslıyamazlar o zaman , Anladınmı ?:icecream:

Anlamadik canim..hepimiz anlama özürlüyüz ...eksi rep vererek belirtiyorsun ya zaten...
Su kurdugun cümlelerin anlamsizliga bak ondan sonra kimin anlamada zorlandigni anlarsin ......insallah....yerimseniben

canım sayfanın sonuna bakmadım ama bana bide soruları cözümleriyle birlikte yazmam için bi kagıt daha verdiler.öyle bi sabır testi olsa o cevapları yazmam gereken kagıdı vermezlerdi.ZEKA TESTİ degilde SEVİYE TESBİT SINAVI gibi bisey yazsalardı testin adını o zaman sanırım o kadar sinirlenmezdim.
seviye tesbit yazsalardı o zamanda "ben bu soruları cevaplayamıyacak kadar seviyesizmiyim" derdin bence..
Neyse boşver olan olmuş biten bitmiş sinir harbine girmenin bir anlamı yok..

arkadaşım kıyafet konusunda haklılar....çogu iş yerinde kot giyilmez....etek boyları bile kısa olamaz
dikkat çeken kıyafetletler giyilmez.......dıye.........maddeler var...........bazende hakkaten dikkat çekiyor kıyafetler...
bu konuda tepki göstermeniz yanlış yada sorun yapmanız............
teslle gelince inanınkı süslenip büslenip .baktıgınız ...herşeyi bilmiş görünen çogu insan ....2 kere 2 kaç dediginizde.........düşünen bilemiyem.........
insanlar var..........
herkes sizin gibide olamaz.........
sizin gerçekten işe ihtiyaçınız olsaydı..bunu sorun yapıpta ordakilerle tartışmazdınız.........
yapardınız testi ..........
ordaki çalışanlar patron olmasada o iş yerini temsil ediyorlar.ordan para kazanıyorlar........
biraz patron edasıyla yaklaşmış olabilirler............

Back
X