• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sinirliyim, bir bakın lütfen

Sinirlenecek birşey göremedim ben....

Sana uygulanmak istenen test için söylemiyorum ama, birçok iş yerinde karakter testleri yapılır, çözen insanlara çok mantıksız gelir belki ama bu testleri geçemeyenleri bazı işyerleri asla işe almaz..

Belki o tarz birşeydir bilemem, fırlatıp atacak birşey göremedim ortada..Yine de bilemem ortamı tabii..

o kağıtları kıvırıp admaın burundeliklerine tıksaydın bacı..
gerçi senin yaptığında iyi olmuş..neyse..kimi yerler eleman alırken kendilerini nimet sanarak ego tatmın edıyor bak biz sana iş verices sen bizimle calısıcaksın ona göre moduna giriyorlar ve genelde bunu basit zihniyetli küçük esnaf kökenli tüccarlar yapar..
boşver dert etmeye değmez..
bigün gider onlardan altın bileklik fiyatı sorarsınsonra aniden hatırlamış gbi yapıp '' pardon önce sizi test etmeliyim doğru mu hesaplamışsınız '' dersin..-tatlicadiarzu-

Şeniz boşveerrr

haha güzeldi katılıyorum sana kaydirigubbakcemile3
Bende dalga geçildiğini düşünüyorum
İnsan işe alacağı elamanı böyle dandik bir zeka testi uygularmı
Aynen fundanında dediği gibi bak biz sana iş veriyoruz havalarında
Patronluk filanmı taslamaya çalışıyorlar insanlara böyle testlerle
Hamaan salla gitsin ..

ay aman yaaa zorla zıvanadan cıkartıyorlar ınsanları,
resmen sacmalıyorlar havalara bak ooofff, bıraz sert cıkısmıssın
ben öle gorusmelere gıdınce kagıdı gıder verır cıkarım hıc söz söylemeden
zaten gorusme falan bıtmıs olur, ne rezıllık.. :delphin:

yapma güzelim allah aşkına..adam gibi bişi olsa neyse..resmen dalga geçiyor adam
böyle test mi olur yaaaaaaaaa
kuyumculukla ilgili bişiler sorsa idi testte
yada ne biliyim bir müşteri geldi ,şöyle bir olay oldu ,siz ne yapardınız ,gibi bişi olsa idi
saçmalamış adam yaaaaaaa

Kuyumcu calistiriyor adam hergun elinden milyonlar geciyor ama vakti o kadar cokki insanlari cagiralim az biraz dalga gecelim demisler... boyle birsey varmi bacim ya yapmayin Allah askina:bbo:

oyle konusuyorsunuzki sanki adam sarkintilik yapmis da kizcagazda carpmis kapiyi cikmis gibi ..:bbo:

isi istiyorsan testi cozer ise girersin, istemiyorsan cozmez girmesin, o kadar basit delirecek birsey yok burda ... sengözlerimebaksanab , orda mudur kiza bana ilkokul anini yaz ver deseydi ne yapacakti ilk okul animi ne yapacak bu adam deyip burun deliklerinemi tikayacakti kagidi ?..

isi istiyorsam yazarim bir ani veririm isede girerim bu kadar basir ama o is yerinde calismak istemiyorsam cikar giderim...:1closedeyes:

aynen bencede, o test sizin toplama çıkarma yeteneğinizden çok dikkatinizi , pratikliğinizi , sabrınızı ölçmek amaçlıdır diye düşünüyorum.
çok fevri davranmışsınız. ben olsaydım son derece ciddi bir şekilde test i çözer masanın üzerine koyar ve
bunun gerçekten zeka tesbiti için mi yapıldığını sorardım. Eğer öyleyse çok manasız ve basit sorular olduğunu söyleyerek
bu tesiti yapmalarının yersiz olduğunu ve yoldan geçen 1.sınıf bir öğrencinin dahi gözü kapalı çözebileceğini , daha mantıklı daha makul şeyler sormalarını söylerdim.
Hee aradıkları gerçekten sadece o soruları çözebilecek yetenekte biriyse eğer
siz benim kriterlerime uygun değilsiniz kolay gelsin der çıkardım.

Olay bu abi a.s.:1hug:

haha güzeldi katılıyorum sana kaydirigubbakcemile3
Bende dalga geçildiğini düşünüyorum
ınsan işe alacağı elamanı böyle dandik bir zeka testi uygularmı
Aynen fundanında dediği gibi bak biz sana iş veriyoruz havalarında
Patronluk filanmı taslamaya çalışıyorlar insanlara böyle testlerle
Hamaan salla gitsin ..

Kiz adamlar zaten patron.... taslamaya calismiyorlar :roflol::roflol:

Son düzenleme:
ya taktik uygulayıp sabrınızı ölçtüler ya da herkesi salak yerine koyuyorlar. ama aklınıza da yatmamış iş zaten, boşverin artık. üzülmeye değmez bu insanlar için.

bende tm buna benzer bişey düşünüyodum, o soruların ilkokul çocuğunun çözeceği kadar basit sorular olduğunu o adam da biliyodur, herhalde böle saçma sapansoruları arkadaşa vermesinin ardında başka nedenler vardı, bence de taktik uyguladılar, yoksa çok komik yani

Canım sorular gerçekten çok saçma ama bence o sorularla senin sabrını sınamak istemişler yoksa niye soruların başında zeka testi yazssın ki.Sen toplumun her kesimine hizmet vereceksin.Bazıları çok zeki bazılarıda hiç laf anlamayan seni çıldırtacak eğitimi düşük insanlarda olabilecek.Bu insanları anlamak gerçekten yüksek sabır ister.Bu sorularla senin sabrını sınadılar Canım.Keşke Annen seni uyarsaydı çünkü büyükler sabrın ne demek olduğunu bizden daha iyi bilirler.yerimseniben
Ah güzelim keşke sabırla doldurup verseydin bak diğer tezgahtarada uygulamışlar.Yapılan test sana ve kişiliğine yapılan hakaret değilmiş, sadece bir prosedürden ibaretmiş.:kahve:

Son düzenleme:
arkadaslar cooook sinirliyim.uzun süredir ek iş arıyordum.bugun bi iş görüsmesine gittim.gitmez olaydım.ufak bi kuyumcu dükkanıydı.önce sartları konustuk..hiç aklıma yatmadı.ben bi düsünüyüm dedim.neymis kot pantolon giymek yasakmıs,topuklu ayakkabı giyecekmisim falan filan.sonra iş yerinin sorumlu müdürü biz işe alacagımız kişilere 20 soruluk bir test uyguluyoruz dedi.bende sandımki adam akıllı bi test iş konusuyla alakalı.adam 4 sayfa bi kagıtla geldi.yanımda annemde vardı.beni ve annemi yan dükkanlarına götürdü.annemle oturduk ve bana kagıtları verdi.20 dakikalık bi süren var dedi.neyse ben sayfanın basına bi baktım.ZEKA TESTİ yazıyor.gözlerime inanamadım.anneme gösterdim annem cok sinirlendi.birinci soruya bi baktım aynen söyle;

1 3 5 7 ? soru isaretli yere ne gelmelidir? sorunun sacmalıgına bakarmısınız.dalga gecer gibi.
ikinci soruda suydu;

1 2 3 4 5 rakamlarını tersten yazarsak nasıl yazmamız gerekir?

sinirden deliye döndüm.kagıtları aldım ve adamın yanına gittim.siz benimle dalga mı geciyorsunuz bu sorular ne,bu soruyu ilk okul cocuguna verseniz yapar bense 1 saniyede yaparım ama ne kadar zeki oldugumu sizin gibi insalara kanıtlamak zorunda degilim dedim kagıtları yere attım cıktım..

sabahtan beri siniri üzerimden atamadım..o soruları cözseydim kendime olan saygımı yitirmis olacaktım..severek yaptıgım bi işim var ama bos vaktim cok oldugu için ek iş arıyordum..insanlar ne kadar degisik ya inanamıyorum..üniversite mezunuyum ama sanki cahilmisim gibi bana sordukları sorulara bakın:(

ay bilmemmi o saçma zeka teslerini.aman iyi yapmışsın.işim var diyosun o zaman bırak öyle küçük işlerle uğraşmayı ve kendine şöyle büyük şirkette parttime iş bak.onlar daha kaliteli olur.zaten kuyumcuda sabahtan akşama kadar seni kontrol edecekler yok ayakta bekletecekler.boşver hem niye kafana takıyosun.onlar cahil ya herkesi öyle sanıyolar.sen zaten geçmişsin zeka testinden

sayfaların hepsini okumadım arkadaşım..

bize de bunlar uygulanırdı fakat 1 farkla... örnek vermek gerekirse.. basketbol sınavında o dönemle ilgili kurallar vs den sonra sayfanın en altına baktığımızda SORULARINIZI CEVAPLAMADAN KAĞIDINIZI KALDIRIN diye bir cümle vardı...

sayfaların hepsine baksaydın keşke...

ay bilmemmi o saçma zeka teslerini.aman iyi yapmışsın.işim var diyosun o zaman bırak öyle küçük işlerle uğraşmayı ve kendine şöyle büyük şirkette parttime iş bak.onlar daha kaliteli olur.zaten kuyumcuda sabahtan akşama kadar seni kontrol edecekler yok ayakta bekletecekler.boşver hem niye kafana takıyosun.onlar cahil ya herkesi öyle sanıyolar.sen zaten geçmişsin zeka testinden

tesekkür ederim canım benim.cok güzel moral verdin inanki.dün cok üzülmüstüm sinirlenmistim ama bugun umurumda degil amannnnsositososito öptüm sekerima.s.

sayfaların hepsini okumadım arkadaşım..

bize de bunlar uygulanırdı fakat 1 farkla... örnek vermek gerekirse.. basketbol sınavında o dönemle ilgili kurallar vs den sonra sayfanın en altına baktığımızda SORULARINIZI CEVAPLAMADAN KAĞIDINIZI KALDIRIN diye bir cümle vardı...

sayfaların hepsine baksaydın keşke...

canım sayfanın sonuna bakmadım ama bana bide soruları cözümleriyle birlikte yazmam için bi kagıt daha verdiler.öyle bi sabır testi olsa o cevapları yazmam gereken kagıdı vermezlerdi.ZEKA TESTİ degilde SEVİYE TESBİT SINAVI gibi bisey yazsalardı testin adını o zaman sanırım o kadar sinirlenmezdim.

aşırı tepkiye sebeb olacak bir durum yok bence,

adamlar kroyuz mıroyuz para bizde diyen cinstendir belki-tatlicadiarzu-

yerinizde olsam sizin iş yeriniz benim kriterlerime uymuyor der,çıkardım...

Bu kadar tepki verilecek ne var ki?
Adamlar boğazınızı sıkmadı herhalde "çözeceksin bunu cahil kadın" diye.
Her işyerinin prensipleri var,kural koyamıyorsanız kurala uyacaksınız.
Ya da hiç muhatap olmazsınız,döner gidersiniz.

Bu kadar tepki verilecek ne var ki?
Adamlar boğazınızı sıkmadı herhalde "çözeceksin bunu cahil kadın" diye.
Her işyerinin prensipleri var,kural koyamıyorsanız kurala uyacaksınız.
Ya da hiç muhatap olmazsınız,döner gidersiniz.

bende dönüp gittim zaten sekerim sengözlerimebaksanab sen niye bu kadar sert cevap yazdın ben onu anlamadım

Ne acayip insanlar var ya, en güzelini yapmışsın. Böyle insanlarla çalışmaya da tahammül edemez ki insan

Back
X