- 9 Şubat 2015
- 555
- 188
- 53
- Konu Sahibi Hayalimde11
-
engelleyin heryerden ulaşamasın size.herşeyi sen yap derdinde
Bundan bi cacik olmaz iyi yapmissin yol vermekle
Evlenmeden once seni bu hallere getiren adam kim bilir evlendikten sonra neler yapar.. Sukret onun asigim demesine kanmadin, bu adam seni salak yerine koyuyor galibaDüşünsene hala ailem diyo onlar yüzünden bittik beni pas pas etti onlara defol git dedım sımdı arıyo cevap vermıyorum
Aynen öyle beni saf buldu galiba hala ailem diyor inanamıyorumEvlenmeden once seni bu hallere getiren adam kim bilir evlendikten sonra neler yapar.. Sukret onun asigim demesine kanmadin, bu adam seni salak yerine koyuyor galiba
İnatla itelemeyin ya olursa diye..
Duymayın , görmeyin , bilmeyin.. Kaldığınız yerden devam edin hayatınıza.
Lütfen, başınızda bir erkek , bir bayan veya biri olması gerekmiyor.Haklısın bendede gurur yok hala olabılirmi dıye umutlandığıma göre ..Adam hala benı onlara pas pas etme derdınde ..Ben evlensemde bu degersızlıkle bana neler yaparlar basımda erkek yokkı
şimdiden ailesinin gönlünü ettirmeye çalışan evlendiğinde köle eder !!!!!!!
kesinlikle koca olmaz senide evinin hanımı yapmaz böylesi..Aynen öyle onların gönlü yüzünden ayrıldık onların gönlü olunca evleniez onların gönlü isterse bosanıcaz...Haklı benım onların benım gönlümü yapması lazım bu adamdan koca olmaz neden ümitlendım bilmiyorum
kurtulamıyorum demeyin.Bir buçuk yıl önce nısanlımdan ayrıldım ara ara benı hep rahatsız ettı özledim falan arayı bulalım aileme adım at falan ..İlk ayrıldığımızda ailesini aramıştım ters yanıt verdıler bende bitirdim neyse bu adam 2 hafta önce aradı aradı aradı.. En sonunda açtım teli arkdasımla dısardaydık ısrarla görüşmek istedi aptalım ben peki dedım geldi...Yalnız görüselım arkadaşımı ekemem dedım ..Neyse geldiii Beni affet senı sevıyorum neredeyse ağlayacaktı ben lavoboya gıttım arkadaşıma cok güzel bir kız ama yuva kuralım barışalım dıyorum yanaşmıyor demiş.NEyse eve geldım bu yine cok ısrarcı oldu bende peki herkezi sen ikna et dedım ozaman ..Bu arada onu gördüğümde cok heyecanladım hatta arkadaşım bızı yalnız bıraktığında zorla öptü..Bu gecede bana demezmi aileme adım at!!! Hiç kusura bakma dedım artık herseyı sen yapacaksın Hala orta yolu bulma derdınde düğünümüze gelmezmiş falan bende dedım madem öyle defol git!!!! Bendende adımı rüyanda görürsün dedım Ailene git biz evlenmeye karar verdık zorla dedım de ozaman düğünümüze gelmezlermıs resti çektim.. Aile hayatta istemez zaten ..BEn aptalım bu adamdan bir cacık olmaz..Nedir bu manyaktan çektim enayılıgıme yanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?