Çok sinirliyim bu adam değişmeyecek ve kurtulamıyorumda :\

Hayalimde11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
555
188
53
Bir buçuk yıl önce nısanlımdan ayrıldım ara ara benı hep rahatsız ettı özledim falan arayı bulalım aileme adım at falan ..İlk ayrıldığımızda ailesini aramıştım ters yanıt verdıler bende bitirdim neyse bu adam 2 hafta önce aradı aradı aradı.. En sonunda açtım teli arkdasımla dısardaydık ısrarla görüşmek istedi aptalım ben peki dedım geldi...Yalnız görüselım arkadaşımı ekemem dedım ..Neyse geldiii Beni affet senı sevıyorum neredeyse ağlayacaktı ben lavoboya gıttım arkadaşıma cok güzel bir kız ama yuva kuralım barışalım dıyorum yanaşmıyor demiş.NEyse eve geldım bu yine cok ısrarcı oldu bende peki herkezi sen ikna et dedım ozaman ..Bu arada onu gördüğümde cok heyecanladım hatta arkadaşım bızı yalnız bıraktığında zorla öptü..Bu gecede bana demezmi aileme adım at!!! Hiç kusura bakma dedım artık herseyı sen yapacaksın Hala orta yolu bulma derdınde düğünümüze gelmezmiş falan bende dedım madem öyle defol git!!!! Bendende adımı rüyanda görürsün dedım Ailene git biz evlenmeye karar verdık zorla dedım de ozaman düğünümüze gelmezlermıs resti çektim.. Aile hayatta istemez zaten ..BEn aptalım bu adamdan bir cacık olmaz..Nedir bu manyaktan çektim enayılıgıme yanayım

Evlenmeden once seni bu hallere getiren adam kim bilir evlendikten sonra neler yapar.. Sukret onun asigim demesine kanmadin, bu adam seni salak yerine koyuyor galiba
Aynen öyle beni saf buldu galiba hala ailem diyor inanamıyorum pas pas etti beni bu yüzden ailesi bana böyle davranabiliyor bu kadar zaman gectı hala aynı kafada ben ilk zamanlar ailesin aradığım ıcın köpek gibi pişmanım adam bana hala adım at dıyor ya? pas pas ettı benı serefsiz

İnatla itelemeyin ya olursa diye..
Duymayın , görmeyin , bilmeyin.. Kaldığınız yerden devam edin hayatınıza.

Haklısın bendede gurur yok hala olabılirmi dıye umutlandığıma göre ..Adam hala benı onlara pas pas etme derdınde ..Ben evlensemde bu degersızlıkle bana neler yaparlar basımda erkek yokkı

Haklısın bendede gurur yok hala olabılirmi dıye umutlandığıma göre ..Adam hala benı onlara pas pas etme derdınde ..Ben evlensemde bu degersızlıkle bana neler yaparlar basımda erkek yokkı
Lütfen, başınızda bir erkek , bir bayan veya biri olması gerekmiyor.
Kendinize sahip çıkması , ezdirmemesi gereken sizsiniz başka biri değil..

daha evli bile değilken aile baskısı yapıyorsa, evlendikten sonra neler olacağını düşün derim.
erkekler ve aileleri evlendikten sonra birbirleriyle buldumcuk oluyorlar.

şimdiden ailesinin gönlünü ettirmeye çalışan evlendiğinde köle eder !!!!!!!

Aynen öyle onların gönlü yüzünden ayrıldık onların gönlü olunca evleniez onların gönlü isterse bosanıcaz...Haklı benım onların benım gönlümü yapması lazım bu adamdan koca olmaz neden ümitlendım bilmiyorum

kesinlikle koca olmaz senide evinin hanımı yapmaz böylesi..
2 kişilik bir evlilik olmaz anlayacagın

kurtulamıyorum demeyin.
eski konularınıza baktım siz bu adamla evlenmek istiyorsunuz.
değişsin diye durup bekliyorsunuz dört gözle.
aradıkca mutlu oluyorsunuz. bu sefer oldu galiba diyerek hoop başa sarıyorsunuz.
ama değişmeyecek ya bu adamı unutacaksınız ya da olacakları kabullenıp evleneceksınız. oyun oynamayın bırbırınızle.
unutmaksa ıstedgınız o hattı da degısın maılınızı facebookunuzu her seyınızı değişin kapatın. işte o zaman kurtulmus olursunuz

Eğer dediği gibi seni seviyorsa, önce kendi ailesinden başlayıp, daha sonra da senin aileni ikna etmesi gerekiyor. Sabırla...
Senin bir adımına karşılık on adım atması gerekiyor.
Buyursun kendisi yapsın, göstersin. Sen de üzerine düşeni yaparsın tabi seviyorsan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…