çok sinirliyim çoook

Şöyle taktik vereyim o zaman sana , etrafın da insanlarla güzel geçinebilen ağır bir tanıdığın varsa onu örnek al.
Misal ben komşumu alıyorum bir ortama girdiğin de o nasıl davranırdı diyorum ve onun gibi davranmaya çalışıyorum , yine kendim oluyorum ama kendimi başarılı bulmadığım konular da kopya çekiyorum .
Yaşarken aklımıza gelmiyor o an ne yapacağımız ama bana kopyalama işi yarıyor.

yeni gelinle beni sevdin mi sevmedin mi muhabbetine girdiğin için yüz bulmuş oldu. bence sınırınızı koruyun.

ısrarla neden kendinizi sordunuz ki?
once birsey dememis sonra sizi yaşca kucuk gordugu icin dalgayla karısık cevap vermis.
sizin tepkiniz bana abartılı geldi acıkcası.

mesela x yenge icin siz de sevmemistim demissiniz o gulmus...
yeni gelin size oyle dediginde "evet bende biraz catlaklık var" diyip gulebilirdiniz.
sonrasında da baktınız tavırları soguk asıl niyetini gormus olur mesafe koyardınız.

zaten boyle bir muhabbetin icinde olmak bile en basta hata.
bırakın kim kimi seviyorsevmiyor merakını, esinizle mutlu olmaya bakın.
onlarla da akraba der bir araya geldikce konusursunuz olur biter.

yeni gelinle beni sevdin mi sevmedin mi muhabbetine girdiğin için yüz bulmuş oldu. bence sınırınızı koruyun.

evet suç onda değil benim saf niyetli soru sormam da.
hiç te yapmayacagim birşey ama yaptım...

atheneciğim ben x yenge seni soğuk bulmuştum dedim
onun ne aklıyla ne de başka birşeyiyle dalga gecmedim

gem x yenge beni 5 yıldır tanıyor.ona nasıl saygisizlik etmedigimi
ve çocuklarını olsun kaynimi olsun nasıl sevdiğimi biliyor.gulumsemesi normal tabi

bende x yenge seni ilk gördüğüm de delimi ne deseydim ınan gulumsemesi yerine
agzinin payını verirdi.

hata bende ki o soruyu sordum...

işte bu yüzden kimseye gerektiğinden fazla yüz vermeyeceksin, sonra böyle terbiyesizleşirler. ben gerçekten insanlarla sıcak iletişim kurmaktan çekiniyorum, sonra cılkını çıkarıyorlar. en iyisi kötü olmak. bundan sonra ona göre davranırsın terbiyesize. soru sorman bile kabahat. süzüp otursaydın :))

benim rahmetli annem böyle durumlara hep "NE KÜSÜLÜ OL,NE DE BARIŞIK"derdi.
anlayamazdim ne demek istediğini.meğer resmi ol diyormuş.

kusura bakma ama haketmissin. durup dururken ben x i sevmemistim diye ortaya laf at sonra bir de beni sevmis miydin diye sor. vala cok cocukca muhabbetler bunlar eltin cok iyi yapmis, agzina saglik

kusura bakma ama haketmissin. durup dururken ben x i sevmemistim diye ortaya laf at sonra bir de beni sevmis miydin diye sor. vala cok cocukca muhabbetler bunlar eltin cok iyi yapmis, agzina saglik

teşekkür ederim.bu da farklı bakış açışı

ister sevsin ister nefret etsin hiiiç takma sende onun için ölmüyosun sonuçta ne bu böle beni seviyonmu onu seviyonmu falan senden küçükmüş madem terbiyesiz muhatap olmazsın işi düşünce yapmazsın daha yeni evli çok işi düşer sana sakın yüz verip başına bela alma herkes ne hali varsa görsün birdahada sana terbiyesizlik yaparsa sende düzgün konuş haddini bil sen kimsinki de madem sana o öyle demiş sende aynısını yap salak şey kendini ne zannediyor muhatap olma bundan sonra

eşinede mutlaka bu durumu anlat böyleleri fitler fitler durur eşin gerçeği öğrenirse seni savunur hiç olmazsa hepinizin dedikodusunu yapıyodur o

dalga geçmişsin demedim cankizim, sen nasıl esprili şakalaşarak konustuysan yeni gelin de sen sorunca oyle yanıt vermiş.
neyse olan olmus.
yerinde olsam surat yapmazdım o kıza.
ama cok aşırı samimi içten davranmaya da gerek yok.
evinde eşinle mutlu olmaya bak yeter

fakat genel olarak insanların her olumsuz cumlesine bu kadar kulak asmamalısın,
sonunda uzulen sen olursun,
aksine güül gec.
bu bahaneyle karsındaki kisinin asıl niyetini de ogrenmis olup mesafeni de dana net koymanı saglar bu durum.

valla acık acık söleyim ben olsam muhattap olmam bundan sonra slm slm bu kadar bana bişrsey demedikce bende tepki vermem kimse hakkındada onunla ilgili birsey konusmam nede olsa eltisiniz ve altlı üstlü oturuyorsunuz kocamın duyupta sırf bu şımarık bi bayan için üzülmesini istemem takmam bile evim ayrı barkım ayrı ama bana bu derece bir daha dengesiz konusursa dönüşüm muhteşem olur zaten dilimde sivridir hiç tahammül edemem

Bu seviyorum,sevmiyorum muhabbetlerine hiç girmeyecektim zamanına ve şartlara ,çıkarlara göre eltiler değişebiliyor

ayrıca siz niye sevme sevmeme muhabbetine girdinizki ben anlamadım resmen mayın tarlasında dolaşmıısınız eltiler arasında her zman zaten böle çekişmeler olur :26:

canım keşke böyle konulara girmeseydiniz, siz önce onu ilk başlarda sevenmediğinizi söylemişsiniz sonrada o söylemiş... yani onun belkide moralini bozacak ilk adım sizden gelmiş. o sadece ilk gördüğündeki düşüncesini söylemiş. keşke sizde gülüp geçseymişsiniz. sizin sonradan ona söyledğiniz laf aslında tartışmaya taşıyabilcek bi laf olmuş...

x elti y elti topluyosun karesini al çarptıptak sonra böl felannndjdhdhfhdhfgfmkd

yok kız sinirlenmedim aksine komikti
hem x,y,z demiyim ne diyim mahmut mu diyim

eşinede mutlaka bu durumu anlat böyleleri fitler fitler durur eşin gerçeği öğrenirse seni savunur hiç olmazsa hepinizin dedikodusunu yapıyodur o

aslında eşime söylemeye değmez.
eşim benden değil onlardan bile duysa.beni savunur.

iki tane örnek veriyi...
geçtiğimiz yazın.kızım ve ben ilk kez bitlendik.galiba şampuandan dolayı böyle bir talihsizlik yaşadık.
ben hergün ağlıyordum.çok sinir bozucu birşey.

bütün aile oturuyoruz.bu gelin daha 1-2 aylık evli.
tam tan yana oturuyoruz eltime.

ve bana döndü gülerek "ayy biraz uzak ta dur.bana geçer.bende kaşınıyorum zaten"
ben tabi yine şok oldum.eşimde tam karsimizda oturuyor.
ve bütün ciddiyetiyle "Ne malum cankizima da senden geçmediği"dedi.
gelin hanım sustu kaldı.

ikinci örnek:aile binası olduğu için merdivenlerimizi kendimiz siliyoruz.
en büyük eltime yeni gelin bir siliyor.
iki numaralı yengemle ben bir siliyoruz.

yeni gelinin kapısının orayı silerken kapıyı açtı.
merdiven üstünde babetleri vardı.onların aldı.
baba "şunları da silsene " dedi.
bende "silsene denmez,silermisin denir,rica edilir"dedim
o gülümseyerek "elticim şunları da silermisin,içeri alacagim"dedi.
bende sildim.
kalbim temiz art niyet yok içimde.

geçen gün yine kapıyı açtı
temizlik yapmış merdiveni kapısının önüne koymuş.

"cankizim şu merdiveni şu yukarı koysana "demez mi
bende git kendin koy.valla sen benden iyisin.zaten midem ağzımda geziyorum. dedim.

resmen anlamış benim saflığımi.ve beni kullanmaya çalışıyor.
içeri girdi.eltime dedim.ben onun cocugu değilim iki de bir bana iş emrediyor.ben götürmem
gelsin kendisi götürsün dedim
eltim aldı kendi evine bırakıp geldi perde takacakmis.gelin de sanmıştır ki.ben kaldirdim

iyide biz ciddi muhabbet ediyorduk
hem onu ilgilermi benim xi yada y'yi sevmemem.
hem beni sevmemesi sorun değil.
bana resmen deli dedi.
bazılarına göre çocukça olabilir ama bana ağır geldi.
keşke senin gibi olabilsem...

Canim hic muhattap olma birdaha kimse kimseyi sevmek konusmak zorunda degil insan kitligida yok dunyada zaten akli basinda biri olsa brn seni en basta sevmedim diye bi cumle kurmazdi bundan sonra merhaba derse merhaba de daha otesi olmasin yoksa boyle insanlarla ugrasilmaz .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…