çok sinirliyim çoook

bende yasaya yasaya örendim şekerim insan bir onda olmuyor böle ilk bir canını acıtıyolar baktın olmuyo cokta tın diyosun ben önceden cok içime kapanıktım ama evlendikten sonra içimdeki canavarı cıkarmayı basardılar şimdi kimseye laf söletmem herkez sınırını biliyor o yüzden takma kafanı tatlım benim muhattap olma yeter

Son gelen eltinde sanki biraz hoppa gibi babetleri sana sildiriyor kendisi merdivenleri az siliyor siz onun uşağımısınız?

Amaaaann nerde cokluk orda b.kluk derler dogruymus Allah sabir versin canim cok kendini yipratma mesafeli davran madem tavrini anlasinlar

Eşimin uzak akrabası vardı buna benzer maşallah memeleri ,fiziği gelişmiş amaaaa aklı gelişmemiş hoppa yemek yapmayıda bilmiyordu evlenmiş çocuk çocuk hareketler neyse mahalleden göçtülerde kurtuldum ona dadılık yapmaktan

Sen zaten yeterince agir bir cevap vermissin. Daha ne diyecektin.. Akilli adamla evlendim deyip kaynina deli demek buyuk terbiyesizlik olurdu olay cikardi basina is acardin zaten. Gelin kavgasina aileyi karistirirsan sen zararli cikarsin. Yasin kucuk ama biraz uyanik olmaya calis

Son düzenleme:
Eltiler arasnda olur böyle şeyler. ne kadar yakın gibi görünsenızde asla birbirini sevmezler hep bi cekisme kapışma olur bu böyledir. en ıyısı uzaktan uzağa mıç mıç olmadan ...

Seni fazla güler yüzlü görmüş, mesafeli değilsin, yaşı da senden büyük olunca fazla rahat konuşmaya başlamış seninle. Sana sık sık iş buyurmasından belli.

Böyle ucu açık konular açma bir daha, kimseye yararı olmayan mevzular bunlar. Seni çok sevseler ne olacak sevmeseler ne olacak, geçinebilecek kadar saygılı olun yeter. Ayrıca bu konu için bir tavır yapma, genel olarak mesafeli durmak, kendini saydırmak en güzeli.

ben böyle değildim yaşarken oldum diyosun yani.
sen yine erken akillanmissin
benim teyzem 22 yıl sonra jetonu düştü.
ben kim için kendimi uzuyorum dedi.
suan eltileriyle arasına mesafe koydu.
teyzem diyo ki kaçan kovalıyormuş.
elticim beni gün aşırı arar halimi hatrimi sorar
keşke baştan öyle olsaymisim

Son gelen eltinde sanki biraz hoppa gibi babetleri sana sildiriyor kendisi merdivenleri az siliyor siz onun uşağımısınız?
kendisi az siliyor değil.
sıra bizdeydi.
Amaaaann nerde cokluk orda b.kluk derler dogruymus Allah sabir versin canim cok kendini yipratma mesafeli davran madem tavrini anlasinlar
çok güldüm sağol.
birde dusun biz 7 eltiyiz
bir tane daha olacak..

babetini sana sldiriyor sende sliyorsun ölemi
aynen öyle.

bizim ki çocuk hareketli değil aksine çok bilmiş

asum bunun eşi olacak yaratık herkesle kavga eden
ve her kavga ettiği kişiye g.t veren oru.pu diyen bir manyak.
hatta konu acmistim bana da oru.pu dediği zaman..

ne benim ne de eşimin bir Allah kuluyla tartışmamız olmaz
ama bu manyaga herkes(ailesi)deli diyor.

gelin de kocasinin yaptığı rezillikleri biliyor.evinde ki zirzop deliye
hiç bir şey demiyor.

Eltiler arasnda olur böyle şeyler. ne kadar yakın gibi görünsenızde asla birbirini sevmezler hep bi cekisme kapışma olur bu böyledir. en ıyısı uzaktan uzağa mıç mıç olmadan ...
benim en büyük sorunum.
ben onları elti gormuyorum.ciddiyim

ohoooooooo ozaman sen ektiğini biçiyosun tatlım bundan sonra tavrını alsan iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…