Çok Sinirliyim... Eşim ve Bir Tuhaf Kadın

Valla eğer kadın güzelse erkeklerin hoşuna gider. Ama eşin kadının bu arsizligina sert bir tepki vermeli

Yani bir kadın sürekli bana çirkin gibi imalarda bulunup bir de haddini aşıp eşimle yakışmadığımı söyleyip orda burda dalga geçerse, herkesin içinde döverim. Şiddete karşıyım ama sinirimi başka türlü çıkartamam. Çakarım bir tane suratına. İsterse kraliçe olsun umrum olmaz.
Artık siz ne yaparsınız bilmem ama ben hiç sakin değilim alay edilmesine.
Ki benim bir arkadaşım vardı çok esmerdi. Herkes zenci diyordu, kızı kınıyorlardı. Laf söylüyordum ama anlamıyorlardı, kızın özgüveni gitmişti. En son yine biri geldi gülerek a zenci falan deyince bir çaktım suratına tövbe odur o bir daha da kimse çıt çıkartamadı.

iş ortamında olduğumuz için işler dahada karışır suçsuzken suçlu durumuna düşmek var yapmak istemediğimden değil haddini çok aştı ama olmuyor sakince çözüm bulmak lazım
Valla eğer kadın güzelse erkeklerin hoşuna gider. Ama eşin kadının bu arsizligina sert bir tepki vermeli
bir bakıma eşimin hoşuna gidiyor gibi geliyor

it ürür kervan yürür
sessizliğinizi koruyun konuşur konuşur susar susmazsa da elbet biri susturur. Yukarıda Allah var herkes ettiğini yaşamadan ölmez.

bu kadının eşi nerelerde hiç görüyor musunuz?
eğer görürseniz "sizin hanım eşime benim ona yakışmadığımı söylemiş bakıyorum da oda size hiç yakışmıyor" gibi bir laf söyleyin
eşinize de oturur o kadına da
aslında saçını başını yolmak lazım da işte...

Valla bu kadın bu işi daha abartırsa mesai saatleri dışında tokatı yapıştırın suratına.

bir bakıma eşimin hoşuna gidiyor gibi geliyor[/QUOTE]
Gitmemesi pek mümkün değil. Sen burada duruşunu bozmadan ozguvenini dışa yansitabilirsen bu eşinin daha çok hoşuna gider. O arsız kadın da sinir olur.

Ya da bir arkadaşın dediği gibi kadını doveceksin bı daha cinslik yaparsa

Yahu arkadaş bu kadınlarda nasıl bir özgüven medeni cesaret var anlamadım!
Sanane elin evli insanlarından ?
Ne diye boş boğaz gibi yakışıp yakışmadığını sorguluyorsun.
Neye göre kime göre !
Hayır fikrini soran mı olmuş ?
Hadi diyelim soruldu ''kendinde olan insan maşallah ne yakışıyorsunuz der''
Kapanır gider.
Eşiniz sizinle neden tartışma sebebi görüyor onu da anlamdım.
Kim olsa aynı tepkiyi verir zaten.

PA.RA.LA.RIM
Anam biri benimle dalga gececek, bana degil esime selam verecek, yemeden icmeden gidip beni esime sikayet edecek. Cinnet gecirip katil olurum heralde nasil bu kadar sakinsiniz?

Benim merak ettiğim neden yakıştıramamış eşine , ve neden gülüyor ?

Siz ne derseniz deyin bu kadına sizle uğraşmaktan vazgeçmez çünkü yüzsüz belliki öyle
olmasa böyle abuk sabuk hareketler yapmazdı.. birşey deseniz üstüne gittikçe daha çok
bilenir gıcık olur size.. Problem siz değilsiniz eşiniz.. kadın belliki eşinizi beğenmiş ve o yüzden
sizle uğraşıyor o yüzden eşinizin tepki koyması gerekiyor. Size kızacağına eşiniz gitsin kadına
sen ne hakla benim karımın arkasından gülüp alay ediyorsun senin haddine mi dese bak bakalım
sus pus olmuyor mu o kadın.
Böyle durummlara o kadar sinir oluyorum ki erkekler bu gibi durumlarda egoları okşandığı için karısına
abartıyorsun, büyütüyorsun diye üstüne sizi haksız çıkartıp karısına kızabiliyor.
Siz bence kadından çok eşinize tepki gösterin kadın elin kadını ne kadar incitebilir ki sizi..
Eşinizin birlikte çalıştığı birisi üstelik karısını korusun da laf söyletmesin bir zahmet elin yüzsüz terbiyesiz kadınına.
Bir erkek gelip senin arkadan bak x'in kocası dese deyin ve bu adam sizin birlikte çalıştığınız bir adam olsa ne yapar acaba.

Eşiniz le o kadın yüzün den mi tartıştınız eşinize pes doğrusu

Abartmıyorsun, kadın iyi niyetli değil. Dikkatli olun kocanla.

Malesef böyle şeytanlar hep olucak hayatımızda Allah şerlerinden korusun

Boyle garip insan cok var. Her birine ayri ayri takacak vakit bulamiyorum ben sahsen aldirmayin. Zaten esinizden eminmissiniz,gerisi hikaye

Senin esine de is arkadaslari senin icin aynisini soyluyordur bir de evli erkeklere goz koydugunu soyluyordur derim ben olsam o kadina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…