Çok Sinirliyim... Eşim ve Bir Tuhaf Kadın

Esin mesafeli duruyosa bi sıkıntı yok ama eşinin de bu konuda sana hak vermesi lazim. Eminim senin başına gelse esin çıldırırdi. Erkekler kadinlardan sabir bekliyor ama bu konularda kendileri kaba kuvvete basvuruyor.

Kadina gelirsek aşırı derecede seni kıskanıyor. Eşinden hoşlandigi için tek engel sensin ve aranizi bozmak ve seni huzursuz etmek icin yapiyor hepsini. Akli sira küçük düşürecek manipule edecek falan. Kadın evli bi erkege ufak da olsa duygular besleyip umut edecek kadar hastalikli ve basit. Çok komik bu durumda eminim isyerinde diger insanlar da farkindadir bunun. Malesef hayatta var böyle tipler. Adam evli ne umuyosun ki basit ucube işte.

Sana tavsiyem elinden geldigi kadar süslen ve dik dur sürekli gülümse. Git arada eşinin yanına samimi davran. Hatta sen kadini disla özel konusucaz vs diye. Gerekirse eşinin sana olan jestlerini anlar cok mutluyum havasi ver ve soranlara aksam cok guzel bi gece gecirdim de o anlar zaten. Ve bide kadinin fiziksel ozelliklerinden bahsedip eşim de şöyle kadinlardan hic hoslanmaz atiyorum x ünlü de şöyle hep dalga gecer de

Eşinizle bu konuda bir daha konusmayin.. Adamın aklına sokmaniza gerek yok.

Kadının tavrıyla mücadele etmek yerine görmezden gelin Gerçekten böyle bi niyeti varsa konu eşinize uzar Istediği olmuş olur

Ya görmezden gelin, tepki verdikçe cevap gelir...

evet kilo sorunum vardı son 1,5 ayda 10 kilo verdim zaten vermeyede devam etme niyetindeyim ancak bana sorarasanız en fit kadın bile arkasından böyle bir hareket yapılınca bozulur yanlış mı düşünüyorum??? evet fiziksel sıkıntılarım var ama alınma sebebim bu değil gönül rahatlığıyla söylüyorum.
aynen
bir insanın her hareketi mi faul olur
bir kere mi doğruyu yapmaz
ona göre doğru olan hareketi yapıyormuş
zaten bende karar aldım uzun süredir makyaj yapmıyorum sırf eşim istemiyor diye, bugun uyanır uyanmaz makyajımı yaptım. Gün içinde aramayı düşünmüyorum artık.

bende artık konuşmamayı planlıyorum eşime de takmıyorum havası vermeyi planlıyorum, gerçekten biride yazmıştı buraya canını kadın yakamaz sadece eşin yakar diye aynı şeyi düşünüyorum.

bende artık konuşmamayı planlıyorum eşime de takmıyorum havası vermeyi planlıyorum, gerçekten biride yazmıştı buraya canını kadın yakamaz sadece eşin yakar diye aynı şeyi düşünüyorum.

Bizim iş yerinde bi erkek arkadaşımın eşi aşırı kıskanç; ben farkettigimden beri işyerinde dikkat ederim ama başka bi arkadaş bunun tersini düşünüyor. Olaylar oldu kızı Haklı haksız suçladi . Bi noktadan sonra arkadaşın sitemi bari yapayım da haklı olsundu.. Bunlar çözüm değil.. Kişiye karşı bisey yapacağı varsa elini kolunu baglasaniz yine yapar. Eve kapatsaniz yine yapar . Erkek olan arkadaş rezil olduğuyla kaldı sadece.. Herkesin dilinde takıntılı ve kiskanc karisi olduğu

teşekkür ederim yorumunuza ama ben takıntılı yada kıskanç biri değilim eşim başka kadınlarla da muhatap oluyor beni rahatsız eden şey kadının bana karşı tutumu ve gerek eşime karşı gerek başkalarına karşı beni aşağılamak peşinde oluşu haliyle buda beni rahatsız ediyor..

Siz oylesiniz demedim, Belki arkadaşımın eşi de öyle değildir. Adamın ve kadının kendini savunma biçimi bu oldu ondan dedim.. Sinek küçük ama mide bulandirir.. Siz rahatsız olduğunuz noktaları çok belli etmeyin,

Eşinize kotuleseniz eşiniz artniyet aramadan sizin abarttiginizi ve herşeye müdahale etmeye başladığınizi düşünür. Erkekler bu konularda bize benzemez. Savunma mekanizmaları çalışmaya başlar.. O yüzden eşinizle bu konuda muhatap olmayın

yolardım ben kadını ya iyi sabretmişsiniz

Zaten bu konuyu dile getirmeme kararı aldım çünkü baktım ki eşimin bayağı bayağı hoşuna gidiyor bende çekildim kenara izliyorum olacakları

Ya işte kendi boşanmış ya...

Bence yüz veren eşiniz. Belliki kadında had sınırı yok. Sizinle tartışacağına bir kere aradığında bozsa 2 kere bozsa zaten 3. 'ye arayamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…