evet kilo sorunum vardı son 1,5 ayda 10 kilo verdim zaten vermeyede devam etme niyetindeyim ancak bana sorarasanız en fit kadın bile arkasından böyle bir hareket yapılınca bozulur yanlış mı düşünüyorum??? evet fiziksel sıkıntılarım var ama alınma sebebim bu değil gönül rahatlığıyla söylüyorum.bence temel sorun sizin kendinize güveniniz ile ilgili. Bu kadın, o kadın, şu kadın fark etmez, birilerinin sizin dış görünüşünüze güldüğünü düşünüyorsunuz, ve bu sizi aslında üzmüş. Acilen diyete ve spora başlayın, önünüze belli bir zaman koyun ve o kiloya ulaşın. Kilo verince kıyafet olarak da daha çok seçeneğiniz olabilir. O kadından daha güzel, daha çekici olun kısacası, onu ettiği lafa pişman ancak öyle edersiniz. Kocanızı ise sallamayın, erkek milleti hep böyle. Burada herkes atıp tutmuş, ama kimsenin kocası gidip de kendisine iyi davranan alımlı bir kadın iş arkadaşına had bildirmez.
ona göre doğru olan hareketi yapıyormuşaynen
bir insanın her hareketi mi faul olur
bir kere mi doğruyu yapmaz
zaten bende karar aldım uzun süredir makyaj yapmıyorum sırf eşim istemiyor diye, bugun uyanır uyanmaz makyajımı yaptım. Gün içinde aramayı düşünmüyorum artık.arkadaş tam da benim aklımdan geçeni yazmış. evet kocan kesinlikle doğru davranmıyor ama bence bir süreliğine farklı bir yöntem dene. işe çok daha alımlı git, o kadınla kesinlikle iyi ya da kötü muhattap olma ve bence iş yerinde eşinin yanına da uğrama. o arar sorarsa işim var yoğunum arkadaşlarla çay kahve molasındayız vs de. seni merak etmesini sağla. eşinin egosu çok fazla okşanmış sen de böyle davranarak onun bunu hissetmesini sağlıyorsun. yapman gereken eşini sallamamak ama gittiğiniz her ortamda aslında senin de ne kadar özgüvenli, alımlı ve hoş bir kadın olduğunu yeniden fark etmesini sağlamak.
bende artık konuşmamayı planlıyorum eşime de takmıyorum havası vermeyi planlıyorum, gerçekten biride yazmıştı buraya canını kadın yakamaz sadece eşin yakar diye aynı şeyi düşünüyorum.Eşinizle bu konuda bir daha konusmayin.. Adamın aklına sokmaniza gerek yok.
Kadının tavrıyla mücadele etmek yerine görmezden gelin Gerçekten böyle bi niyeti varsa konu eşinize uzar Istediği olmuş olur
Ya görmezden gelin, tepki verdikçe cevap gelir...
bende artık konuşmamayı planlıyorum eşime de takmıyorum havası vermeyi planlıyorum, gerçekten biride yazmıştı buraya canını kadın yakamaz sadece eşin yakar diye aynı şeyi düşünüyorum.
teşekkür ederim yorumunuza ama ben takıntılı yada kıskanç biri değilim eşim başka kadınlarla da muhatap oluyor beni rahatsız eden şey kadının bana karşı tutumu ve gerek eşime karşı gerek başkalarına karşı beni aşağılamak peşinde oluşu haliyle buda beni rahatsız ediyor..Bizim iş yerinde bi erkek arkadaşımın eşi aşırı kıskanç; ben farkettigimden beri işyerinde dikkat ederim ama başka bi arkadaş bunun tersini düşünüyor. Olaylar oldu kızı Haklı haksız suçladi . Bi noktadan sonra arkadaşın sitemi bari yapayım da haklı olsundu.. Bunlar çözüm değil.. Kişiye karşı bisey yapacağı varsa elini kolunu baglasaniz yine yapar. Eve kapatsaniz yine yapar . Erkek olan arkadaş rezil olduğuyla kaldı sadece.. Herkesin dilinde takıntılı ve kiskanc karisi olduğu
teşekkür ederim yorumunuza ama ben takıntılı yada kıskanç biri değilim eşim başka kadınlarla da muhatap oluyor beni rahatsız eden şey kadının bana karşı tutumu ve gerek eşime karşı gerek başkalarına karşı beni aşağılamak peşinde oluşu haliyle buda beni rahatsız ediyor..
yolardım ben kadını ya iyi sabretmişsinizEkim ayı gibi bir konu açmıştım kısaca özetlemek gerekirse işe gitmek için aynı noktadan servise bindiğimiz bir kadın eşime benim için ne alaka hiç yakışmıyorsunuz demişti eşimde cevabını vermişti ama ben sinir olmuştum buraya yazınca arkadaşlar boşver muhatap olma demişlerdi ki öyle yaptım hiç muhatap olmadım zaten kadın bana selam bile vermiyor, selam verirse bile sadece eşime selam veriyor!!!
Ben bu kadından hiç hazzetmedim etmeyeceğim de o ayrı, cidden sinirden kuduruyorum artık.
Eşim de, ben de, kadın da aynı kurumda farklı dairelerde çalışıyoruz. Eşimin işi dolayısıyla farklı dairelerle çalışıyor. 10 gündür de bu kadınla çalışıyor. Kadın bişileri bahane ederek sürekli eşimin yanında eşimden yana şüphem yok ama kadın fazla lakayt arıyorum yanında, uğruyorum yanında, iş yetişsin diye gece çalışıyorlar yanında bide pis pis bakışı var iyice bileniyorum. Yahu dışarıdayız şefi arıyor x hanım geldi şu iş var ardından kadın arıyor ben fıttırıyorum (kamudayız iş şefle yürür) şefle görüşmüşsün ne demeye cepten arıyon.
Geçenlerde arkadan biriyle yürüyor. Yanındakine x'in eşi hahaha diye gülüyor. Dayanamadım döndüm dedim bir sıkıntınız mı var yardımcı olayım gitmiş eşime yanlış anladı falan demiş tabi eşimle tartıştık.
Kadın ikinci evliliğini yapmış çocuğu var. Eşim abarttığımı düşünüyor.
Allah aşkına ben mi abartıyorum.
Zaten bu konuyu dile getirmeme kararı aldım çünkü baktım ki eşimin bayağı bayağı hoşuna gidiyor bende çekildim kenara izliyorum olacaklarıSiz oylesiniz demedim, Belki arkadaşımın eşi de öyle değildir. Adamın ve kadının kendini savunma biçimi bu oldu ondan dedim.. Sinek küçük ama mide bulandirir.. Siz rahatsız olduğunuz noktaları çok belli etmeyin,
Eşinize kotuleseniz eşiniz artniyet aramadan sizin abarttiginizi ve herşeye müdahale etmeye başladığınizi düşünür. Erkekler bu konularda bize benzemez. Savunma mekanizmaları çalışmaya başlar.. O yüzden eşinizle bu konuda muhatap olmayın
Yolma aşamasına geldim bende sabrettim ama bide bana sorun çok kötü hissettim kendimiyolardım ben kadını ya iyi sabretmişsiniz
Ya işte kendi boşanmış ya...Ekim ayı gibi bir konu açmıştım kısaca özetlemek gerekirse işe gitmek için aynı noktadan servise bindiğimiz bir kadın eşime benim için ne alaka hiç yakışmıyorsunuz demişti eşimde cevabını vermişti ama ben sinir olmuştum buraya yazınca arkadaşlar boşver muhatap olma demişlerdi ki öyle yaptım hiç muhatap olmadım zaten kadın bana selam bile vermiyor, selam verirse bile sadece eşime selam veriyor!!!
Ben bu kadından hiç hazzetmedim etmeyeceğim de o ayrı, cidden sinirden kuduruyorum artık.
Eşim de, ben de, kadın da aynı kurumda farklı dairelerde çalışıyoruz. Eşimin işi dolayısıyla farklı dairelerle çalışıyor. 10 gündür de bu kadınla çalışıyor. Kadın bişileri bahane ederek sürekli eşimin yanında eşimden yana şüphem yok ama kadın fazla lakayt arıyorum yanında, uğruyorum yanında, iş yetişsin diye gece çalışıyorlar yanında bide pis pis bakışı var iyice bileniyorum. Yahu dışarıdayız şefi arıyor x hanım geldi şu iş var ardından kadın arıyor ben fıttırıyorum (kamudayız iş şefle yürür) şefle görüşmüşsün ne demeye cepten arıyon.
Geçenlerde arkadan biriyle yürüyor. Yanındakine x'in eşi hahaha diye gülüyor. Dayanamadım döndüm dedim bir sıkıntınız mı var yardımcı olayım gitmiş eşime yanlış anladı falan demiş tabi eşimle tartıştık.
Kadın ikinci evliliğini yapmış çocuğu var. Eşim abarttığımı düşünüyor.
Allah aşkına ben mi abartıyorum.
Kesinlikle haklısınız...Bence yü veren eşiniz. Belliki kadında had sınırı yok. Sizinle tartışacağımız bir kere aradığında bozsa 2 kere bozsa zaten 3. 'ye arayamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?