Çok Sinirliyim... Eşim ve Bir Tuhaf Kadın

PA.RA.LA.RIM
Anam biri benimle dalga gececek, bana degil esime selam verecek, yemeden icmeden gidip beni esime sikayet edecek. Cinnet gecirip katil olurum heralde nasil bu kadar sakinsiniz?
sakin olmazsam ben suçlu duruma düşmekten korkuyorum ayrıca sakin kalamamaktan da korkuyorum
Benim merak ettiğim neden yakıştıramamış eşine , ve neden gülüyor ?
bende merak ediyorum
Eşiniz le o kadın yüzün den mi tartıştınız eşinize pes doğrusu
aynen bu olay yüzünden kavga ettik bana güvenmiyorsun diyor güvensem sorun etmezmişim

Aynen katiliyorum !

+100000
Konunun özü bu
Eşinize bu yorumu iletin konu sahibesi

işte bizde yerine geçebilecek biri yoksa o kadar kolay olmuyor

konu çok hassas ama. bir görevlendirmeye bakar. hiçbir yönetici bu konuya sessiz kalamaz. inanın çalıştığım yer de genel de yerine geçecek elemanın olmadığı bir yer o yüzden bu kadar netim bu konuda.

Çok sinsice gelebilir ama ben olsam akşam eve eşim geldiğinde ağlarım. Onu çok sevdiğimi ama bu lafların beni çok üzdüğünü filan söylerim. Ona güvendiğimi ama başka insanların beni incitmesine izin verdiği için çok kırıldığımı söylerim. Bir yandan egosunu kabartır bir yandan da tek kusurunun o kadını susturamaması olduğunu anlatırım.

Sonra kahvemi içer eşimin kadını paralamasını izlerim.

siz değil eşiniz kadına ayar verecek. yok öyle bir dünya. kim ki o sana karşı yok yakışıyor mu diyor. edepsizlik resmen. normalde bu durumlarda o kadının saçı başı yolunur ama kurumda bu şekilde yapılamıyor malesef. sen geri çekilme çekingen durma sakın. ben buradayım kendini göster heybetli ol canım

Teşekkür ederim. Yanlış anlamayın ama bu tarz entrikaları beceremem ben çok düz bir insanım
çekingen duramam ki zaten böyle bir durumda
Açtığınız her konuda eşinize kıl oluyorum
bende
Kadin sadece esinemi boyle yoksa diger erkekleredemi
bilmiyorum

Kadın amacına ulaşmak üzere yalnız, huzurunuz harika bir şekilde bozmuş. Eşinin bir suçu yoksa yapabileceği biseyde yok, is ortamı mecbur muhatap olacak, eşinle tartışmak kadına istedigini vermek olur.

Tamda boyle bir adamla ne evlenir ne evli kalirim. Oyle aglayip yapmacik bir sekilde esimin aklina da girmem kadina haddini bildirmesi icin.
O akil onun kendisinde olmali. Onun egosu benim huzurumdan daha mi onemli sanki.
Cok mu zormus kadina iki cift laf soylemek susturmak? ...

Kadın amacına ulaşmak üzere yalnız, huzurunuz harika bir şekilde bozmuş. Eşinin bir suçu yoksa yapabileceği biseyde yok, is ortamı mecbur muhatap olacak, eşinle tartışmak kadına istedigini vermek olur.
Aynen tartıştık ve eşim bana bozuk atıyor benim ona bozuk atacağım yere o duygu sömürüsü yapıyor istüne
Sen kadına haddini bildirmedin boşanalım o zaman olmuyor işte, evlilikte bu denli basit olmuyor bitirmek, biz daha büyük sorunlar yaşadık, aldatma yok bişi yok öyle ha diyince ayrılık olmuyor

aslında benim üzüldüğüm konu da şu eşim olayı bana güvenmiyorsuna getirdi
En buyuk kalkan bana guvenmiyormusun bu lafa fit oluyorum evet guvebmiyorum guvenmem icinde bisiler yapman lazim de ne diye o kadina onu la bu sekilde konusmasina surekli bir bahaneyle gelmesine izin veriyor. Buna musade etme devam ederse daha sert tavrini koy ama esine kadina degil senin kadina verdigin her tepki onu mutlu eder eline bu firsati verne iş senin eşinde bitiyor canim

bence temel sorun sizin kendinize güveniniz ile ilgili. Bu kadın, o kadın, şu kadın fark etmez, birilerinin sizin dış görünüşünüze güldüğünü düşünüyorsunuz, ve bu sizi aslında üzmüş. Acilen diyete ve spora başlayın, önünüze belli bir zaman koyun ve o kiloya ulaşın. Kilo verince kıyafet olarak da daha çok seçeneğiniz olabilir. O kadından daha güzel, daha çekici olun kısacası, onu ettiği lafa pişman ancak öyle edersiniz. Kocanızı ise sallamayın, erkek milleti hep böyle. Burada herkes atıp tutmuş, ama kimsenin kocası gidip de kendisine iyi davranan alımlı bir kadın iş arkadaşına had bildirmez.

bence de eşin hoşuna gitmiş kadının ilgisi
bir erkek bir kadının yanına gelip ya bu kocan yanına yakışıyor mu nereden buldun derse
kadın o adamı oraya gömer
erkekler kadar gevşek yaratıklar görmedim

Son düzenleme:

arkadaş tam da benim aklımdan geçeni yazmış. evet kocan kesinlikle doğru davranmıyor ama bence bir süreliğine farklı bir yöntem dene. işe çok daha alımlı git, o kadınla kesinlikle iyi ya da kötü muhattap olma ve bence iş yerinde eşinin yanına da uğrama. o arar sorarsa işim var yoğunum arkadaşlarla çay kahve molasındayız vs de. seni merak etmesini sağla. eşinin egosu çok fazla okşanmış sen de böyle davranarak onun bunu hissetmesini sağlıyorsun. yapman gereken eşini sallamamak ama gittiğiniz her ortamda aslında senin de ne kadar özgüvenli, alımlı ve hoş bir kadın olduğunu yeniden fark etmesini sağlamak.

niye herkesin kocası yavş.... mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…