sakin olmazsam ben suçlu duruma düşmekten korkuyorum ayrıca sakin kalamamaktan da korkuyorumPA.RA.LA.RIM
Anam biri benimle dalga gececek, bana degil esime selam verecek, yemeden icmeden gidip beni esime sikayet edecek. Cinnet gecirip katil olurum heraldenasil bu kadar sakinsiniz?
bende merak ediyorumBenim merak ettiğim neden yakıştıramamış eşine , ve neden gülüyor ?
aynen bu olay yüzünden kavga ettik bana güvenmiyorsun diyor güvensem sorun etmezmişimEşiniz le o kadın yüzün den mi tartıştınız eşinize pes doğrusu
aminMalesef böyle şeytanlar hep olucak hayatımızda Allah şerlerinden korusun
demek lazım aslındaSenin esine de is arkadaslari senin icin aynisini soyluyordur bir de evli erkeklere goz koydugunu soyluyordur derim ben olsam o kadina.
Siz ne derseniz deyin bu kadına sizle uğraşmaktan vazgeçmez çünkü yüzsüz belliki öyle
olmasa böyle abuk sabuk hareketler yapmazdı.. birşey deseniz üstüne gittikçe daha çok
bilenir gıcık olur size.. Problem siz değilsiniz eşiniz.. kadın belliki eşinizi beğenmiş ve o yüzden
sizle uğraşıyor o yüzden eşinizin tepki koyması gerekiyor. Size kızacağına eşiniz gitsin kadına
sen ne hakla benim karımın arkasından gülüp alay ediyorsun senin haddine mi dese bak bakalım
sus pus olmuyor mu o kadın.
Böyle durummlara o kadar sinir oluyorum ki erkekler bu gibi durumlarda egoları okşandığı için karısına
abartıyorsun, büyütüyorsun diye üstüne sizi haksız çıkartıp karısına kızabiliyor.
Siz bence kadından çok eşinize tepki gösterin kadın elin kadını ne kadar incitebilir ki sizi..
Eşinizin birlikte çalıştığı birisi üstelik karısını korusun da laf söyletmesin bir zahmet elin yüzsüz terbiyesiz kadınına.
Bir erkek gelip senin arkadan bak x'in kocası dese deyin ve bu adam sizin birlikte çalıştığınız bir adam olsa ne yapar acaba.
Eşin bostan korkuluğu mu?
Sana horozlancağına kadına "eşime hiçbir şekilde bi imada bulunmazsanız iyi olur. Ayrıca ben zaten şef ile görüşmüşken beni cebimden aramazsanız sevinirim." Dese kadın dank diye kalır zaten. İş eşinde bitiyor.
işte bizde yerine geçebilecek biri yoksa o kadar kolay olmuyor
Teşekkür ederim. Yanlış anlamayın ama bu tarz entrikaları beceremem ben çok düz bir insanımÇok sinsice gelebilir ama ben olsam akşam eve eşim geldiğinde ağlarım. Onu çok sevdiğimi ama bu lafların beni çok üzdüğünü filan söylerim. Ona güvendiğimi ama başka insanların beni incitmesine izin verdiği için çok kırıldığımı söylerim. Bir yandan egosunu kabartır bir yandan da tek kusurunun o kadını susturamaması olduğunu anlatırım.
Sonra kahvemi içer eşimin kadını paralamasını izlerim.
çekingen duramam ki zaten böyle bir durumdasiz değil eşiniz kadına ayar verecek. yok öyle bir dünya. kim ki o sana karşı yok yakışıyor mu diyor. edepsizlik resmen. normalde bu durumlarda o kadının saçı başı yolunur ama kurumda bu şekilde yapılamıyor malesef. sen geri çekilme çekingen durma sakın. ben buradayım kendini göster heybetli ol canım
bendeAçtığınız her konuda eşinize kıl oluyorum
bilmiyorumKadin sadece esinemi boyle yoksa diger erkekleredemi
Aynen tartıştık ve eşim bana bozuk atıyor benim ona bozuk atacağım yere o duygu sömürüsü yapıyor istüneKadın amacına ulaşmak üzere yalnız, huzurunuz harika bir şekilde bozmuş. Eşinin bir suçu yoksa yapabileceği biseyde yok, is ortamı mecbur muhatap olacak, eşinle tartışmak kadına istedigini vermek olur.
Sen kadına haddini bildirmedin boşanalım o zaman olmuyor işte, evlilikte bu denli basit olmuyor bitirmek, biz daha büyük sorunlar yaşadık, aldatma yok bişi yok öyle ha diyince ayrılık olmuyorTamda boyle bir adamla ne evlenir ne evli kalirim. Oyle aglayip yapmacik bir sekilde esimin aklina da girmem kadina haddini bildirmesi icin.
O akil onun kendisinde olmali. Onun egosu benim huzurumdan daha mi onemli sanki.
Cok mu zormus kadina iki cift laf soylemek susturmak? ...
En buyuk kalkan bana guvenmiyormusun bu lafa fit oluyorum evet guvebmiyorum guvenmem icinde bisiler yapman lazim de ne diye o kadina onu la bu sekilde konusmasina surekli bir bahaneyle gelmesine izin veriyor. Buna musade etme devam ederse daha sert tavrini koy ama esine kadina degil senin kadina verdigin her tepki onu mutlu eder eline bu firsati verne iş senin eşinde bitiyor canimaslında benim üzüldüğüm konu da şu eşim olayı bana güvenmiyorsuna getirdi
bence de eşin hoşuna gitmiş kadının ilgisiEşin bostan korkuluğu mu?
Sana horozlancağına kadına "eşime hiçbir şekilde bi imada bulunmazsanız iyi olur. Ayrıca ben zaten şef ile görüşmüşken beni cebimden aramazsanız sevinirim." Dese kadın dank diye kalır zaten. İş eşinde bitiyor.
aynenAçtığınız her konuda eşinize kıl oluyorum
bence temel sorun sizin kendinize güveniniz ile ilgili. Bu kadın, o kadın, şu kadın fark etmez, birilerinin sizin dış görünüşünüze güldüğünü düşünüyorsunuz, ve bu sizi aslında üzmüş. Acilen diyete ve spora başlayın, önünüze belli bir zaman koyun ve o kiloya ulaşın. Kilo verince kıyafet olarak da daha çok seçeneğiniz olabilir. O kadından daha güzel, daha çekici olun kısacası, onu ettiği lafa pişman ancak öyle edersiniz. Kocanızı ise sallamayın, erkek milleti hep böyle. Burada herkes atıp tutmuş, ama kimsenin kocası gidip de kendisine iyi davranan alımlı bir kadın iş arkadaşına had bildirmez.
niye herkesin kocası yavş.... mıbence temel sorun sizin kendinize güveniniz ile ilgili. Bu kadın, o kadın, şu kadın fark etmez, birilerinin sizin dış görünüşünüze güldüğünü düşünüyorsunuz, ve bu sizi aslında üzmüş. Acilen diyete ve spora başlayın, önünüze belli bir zaman koyun ve o kiloya ulaşın. Kilo verince kıyafet olarak da daha çok seçeneğiniz olabilir. O kadından daha güzel, daha çekici olun kısacası, onu ettiği lafa pişman ancak öyle edersiniz. Kocanızı ise sallamayın, erkek milleti hep böyle. Burada herkes atıp tutmuş, ama kimsenin kocası gidip de kendisine iyi davranan alımlı bir kadın iş arkadaşına had bildirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?