Çok sinirliyim haklımıyım?

Size evliliğim nereye gider davranışlarım nasıl tavırlarıma yorum yapın mı dedik haklımıyım eve gelince ne demeliyim diyemi sorduk? Üzerinize vazife olmayan yorumlar yapıp burda anca birbirinizi gazlarsınız kendi kendinize çalıp oynayın zavallılar nefret ediyorm bu sitedeki zavallılardan hadi şimdi s. Olup uzayın
Kendinize gelin bence saygısızlaşmayın

Ya belki o an düşünemedi bilemiyorum tabi ki de sizi çağırmalıydı ama yine de olayı uzatmayın bence . Bu durum sürekli devam ederse o zaman taavır almanız daha uygun
Tatlım kusura bakma insanı insanlıktan çığrından çıkarıyolar tşk ederim

Okudunuzmu sesiniz çıkmıyo anladığınız dilden yazınca :D

Burdaki bu kadar insan zavalliysa sen neden akil aliyorsun?
kendi aklin yetiyorsa halletsene ? ne bu kibir ??
Arada normal insanlar çıkıyo onlarla konuşuyorum ama baksana sende bi okadar zavallısınki hemen üstüne alındın yazık sana kıyamam:D

Eşim eve erken geldi hazırlanıyoruz yola çıkcaz akşam tatile gidiyoruz.Gömleğini terziye bırakmış onu almaya gitcem dedi giyindi kapıdan çıkarken ne dese beğenirsiniz annesine ve anneme uğrayıp kapıdan bayramlaşcakmış öyle eve gelcekmiş yakın oturuyoruz daha iki gün önce herkesle birlikteydik bana iftara geldiler.Evleneli 9 ay oldu hala tek başına sanıyo kendini ya hiç gidilmez yada birlikte gidilir manyakmısın nesin dedim kendi kendine iş uyduruyo tek başına gidip kapıdan bayramlaşma ne ya.Ozaman bekliyim sende giyin falan diyo bana gidersen git dedim kapattım kapıyı.Sizce de tek başına gitmesi saçma değilmi?Eve geldiğinde ne diyim?
ayyy valla kocanın kıyemtını bil ben 1 ci günü gidicek diye bile uyuz oluyorum bak ne güzel seninki 2 gun önceden bayramlascak ohhh sonra tatil ama sen genede alttan alma ama esinin kafası iyi bayramda ailelerle olalım mantıgında degil

ayyy valla kocanın kıyemtını bil ben 1 ci günü gidicek diye bile uyuz oluyorum bak ne güzel seninki 2 gun önceden bayramlascak ohhh sonra tatil ama sen genede alttan alma ama esinin kafası iyi bayramda ailelerle olalım mantıgında degil

kiyamam sana ya ne kadar dertliysen artik konu sahibini bile hakli gordun:KK70: allah tez zamanda seninde isteklerini gerceklestirir isallah arkadasim.

Allah razı olsun sizde olmasanız halimiz harap OROSPULAR site başı boş kalmş baksana hala atamadılar beni

Allah razı olsun sizde olmasanız halimiz harap OROSPULAR site başı boş kalmş baksana hala atamadılar beni
Azıcık aklın olaydı da keşke, bizi aklınla alt edeydin. Nasıl bir acizlikse sendeki, anca uzaktan hırlarsın böyle. Merak etme birazdan TEMELLİ gideceksin burdan. Mune Mune Kazen Kazen

Burada ters yorum alan herkes küfür edecekse yanmışız, site yöneticileri 7/24 konularınızda nöbet tutamaz, yöneticilerin her dakika sitede olmayışını küfürlerin haklı gerekçesi olarak görmeyin.

Back
X