:( ÇOK SİNİRLİYİM :( lütfen yardım ...

konu sahibine çok üzüldüm. ne yaptı acaba? bebek büyütürken stressiz olmamak çok zor. Rabbim tek başına bebek büyütenlerin yardımcısı olsun inşaallah.

Dün twde dr.çocuk yemek yemiyosa zorlamayın yemiyo die üstüne gitmeyin diyodu kendi acıktığını belli eder diyodu bnce üstüne gitmeyin çocuğuda korkutmayın ilerde zorluk çekersiniz

ay yavrucak cok korkuyodur kurban olayim yapma.komsum aynisini yapardi bebesine simdi bebe buyudu hala kadin ayni ve cocuk kendini asla ifade edemiyo anneden en ufak biseyi saklama ihtiyaci hissediyo dolaysiyla yalana alisiyo.ornek yemegini yemegi yemese bile yedim gibi bunun gibi bir suru sey.aman canm hemen psikolaga git sen bebene yazik etme

ay yavrucak cok korkuyodur kurban olayim yapma.komsum aynisini yapardi bebesine simdi bebe buyudu hala kadin ayni ve cocuk kendini asla ifade edemiyo anneden en ufak biseyi saklama ihtiyaci hissediyo dolaysiyla yalana alisiyo.ornek yemegini yemegi yemese bile yedim gibi bunun gibi bir suru sey.aman canm hemen psikolaga git sen bebene yazik etme
hem yemezse yemesin acikinca illaki yer uykusuda oyle dert etme

Bakın 7 aylık bebek artık herşeyi anlar.. Onu kaybedersiniz böyle davranırsanız. İleride çocuğunuzun sizi sevmeme sebebi olabilir.. O bir insan, kırmayın minik kalbini.. Zor gerçekten anne olmak, özellikse tek başınaysanız....

canım sinirlenince hemen ortamı terkket, hiç bir şey yapmadan odadan çık, balkonda hava al, soğuk su iç, hatta başını buzluğa sok bir kaç saniye dur, soğuk seni kendine getirir, ya da en etkili yöntem bağırıp tepki göstermeden önce, birden bebeğinin ortadan kaybolduğunu düşün yavaş yavaş kendini dizginlemeyi öğreneceksin, anne olma zor iş, kolaylıklar dilerim

Şu anda yaşını doldurmuş olmalı. Yeni yeni yürümeye çalışıyodur. yarım yamalak konuşmalarda vardıur. . Allah bağışlasın cümlemizin evlatlarını. Annelik ateşten gömlek derler eskiler. Gerçekten de öyle. Allah sabrını verir inşalllah.

Allah butn annelere sabır versin . Annelik güzel olduğu kadar da zor birşey ..çok zor uc gündür hastanedeyim insanlardan burdakilerden bile bıktım .Sabır tasi oldum,dua edin

Allah butn annelere sabır versin . Annelik güzel olduğu kadar da zor birşey ..çok zor uc gündür hastanedeyim insanlardan burdakilerden bile bıktım .Sabır tasi oldum,dua edin
geçmiş olsun bebeğiniz mi hasta yoksa

çok geçmiş olsun. benim bebeğim 20 günlükken biz de 1 hafta yatmıştık. neyi var ?

çok geçmiş olsun zaten çocuğa üzülyo insan bi hastene ortamı daha da geriyo allah sabır versin

bronsit olmuş bugün 4n cu günümüz :-(
geçmiş olsun üzülmeyin lütfen.benim bebeğim 2buçuk aylıkken zatüre oldu.hastane de yattık bizde 5 gün.hava verdiler buhar verdiler ilaçlar serumlar iyileşti çok şükür.çok zor biliyorum küçücük bileğinde serum takılı olması devamlı onu çekiştirip çıkarması kanatması..hep kendimi suçlu buldum bakamadım koruyamadım ve insanlarda öyle dediler bakamadın nasıl hasta ettin diye suçladılar..ama her gelen getirde sevelim deyip sevmesini bildi..kış ortasında hastalıkların çok çok olduğu zamanda bizede bulaştı.gripten zatüreye dönüştü

arkadaşlar 7 aylık bebeğim var Allaha şükür olsun çok uslu bi bebek ama mesela yemeğini yemedi yada erken uyanınca gibi saçma sapan nedenlerden dolayı bebeğime bağırıyorum bugün yemek yedirirken kaşığı üstüne fırlattım :KK43: okadar üzülüyorumki sonradan kendimi ona affettirmek için kucağımdan hiç indirmiyorum ufak şeylerine hiç tahammülüm yok böyle anne mi olur :KK43: ama çok üzülüyorum çok o anda sinir gelince korkutuyorum bebeğimi ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz sinirimi o an nasıl yatıştırabilirim öyle yapma böyle yapma demeyin yanlış olduğunu bende biliyorum o an için sadece nolur :KK43: :KK43:
Sinirlisin tamam seni çok iyi anlıyorum ama sinirini bosalticagin kişi bebisin olmasın lütfen o an icin kendine hakim olamiyosun nu ilk sendede olmuyo ama sonra çok büyük acı cekersin bagirdigin için sinirlendigin zaman bebeğinin yanından ayrı hemen ne bileyim mutfağa falan çık sakinles sonra gel bebisin in yanına benden tavsiye

Back
X