- 19 Eylül 2014
- 11
- 2
- 3
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hem yemezse yemesin acikinca illaki yer uykusuda oyle dert etmeay yavrucak cok korkuyodur kurban olayim yapma.komsum aynisini yapardi bebesine simdi bebe buyudu hala kadin ayni ve cocuk kendini asla ifade edemiyo anneden en ufak biseyi saklama ihtiyaci hissediyo dolaysiyla yalana alisiyo.ornek yemegini yemegi yemese bile yedim gibi bunun gibi bir suru sey.aman canm hemen psikolaga git sen bebene yazik etme
geçmiş olsun bebeğiniz mi hasta yoksaAllah butn annelere sabır versin . Annelik güzel olduğu kadar da zor birşey ..çok zor uc gündür hastanedeyim insanlardan burdakilerden bile bıktım .Sabır tasi oldum,dua edin
geçmiş olsun üzülmeyin lütfen.benim bebeğim 2buçuk aylıkken zatüre oldu.hastane de yattık bizde 5 gün.hava verdiler buhar verdiler ilaçlar serumlar iyileşti çok şükür.çok zor biliyorum küçücük bileğinde serum takılı olması devamlı onu çekiştirip çıkarması kanatması..hep kendimi suçlu buldum bakamadım koruyamadım ve insanlarda öyle dediler bakamadın nasıl hasta ettin diye suçladılar..ama her gelen getirde sevelim deyip sevmesini bildi..kış ortasında hastalıkların çok çok olduğu zamanda bizede bulaştı.gripten zatüreye dönüştübronsit olmuş bugün 4n cu günümüz :-(
allahım tez günde sağlığına kavuştursun inşallahAmin doktoru bekliyoruz dua edin cikalim buradan :-(
Sinirlisin tamam seni çok iyi anlıyorum ama sinirini bosalticagin kişi bebisin olmasın lütfen o an icin kendine hakim olamiyosun nu ilk sendede olmuyo ama sonra çok büyük acı cekersin bagirdigin için sinirlendigin zaman bebeğinin yanından ayrı hemen ne bileyim mutfağa falan çık sakinles sonra gel bebisin in yanına benden tavsiyearkadaşlar 7 aylık bebeğim var Allaha şükür olsun çok uslu bi bebek ama mesela yemeğini yemedi yada erken uyanınca gibi saçma sapan nedenlerden dolayı bebeğime bağırıyorum bugün yemek yedirirken kaşığı üstüne fırlattımokadar üzülüyorumki sonradan kendimi ona affettirmek için kucağımdan hiç indirmiyorum ufak şeylerine hiç tahammülüm yok böyle anne mi olur
ama çok üzülüyorum çok o anda sinir gelince korkutuyorum bebeğimi ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz sinirimi o an nasıl yatıştırabilirim öyle yapma böyle yapma demeyin yanlış olduğunu bende biliyorum o an için sadece nolur
![]()
![]()