- 18 Eylül 2014
- 341
- 81
- 43
şükür ciktik teşekkürlerallahım tez günde sağlığına kavuştursun inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şükür ciktik teşekkürlerallahım tez günde sağlığına kavuştursun inşallah
Amin doktoru bekliyoruz dua edin cikalim buradan :-(
aynı seylerı bende yasadım yazdıgın aynı seylerı hemde..sosyalliğin önemi varmı böyle durumlarda 7 aydır evden çıkmıyorum desem yeri burda bırakıp gidebileceğim hiç kimse yok akrabalarımdan en sosyal şeyim televizyon emzirdiğim için ilaç alma durumu yok 20 ye kadar sayma işlemini uygulayacağım sabır çekmekle doğumdan beri iki üçkez bağırdım bebeğimebaşka hiç kimsede olmuyo mu ya tek ben isem dışarı çıkmadığımdan ozaman
![]()
arkadaşlar 7 aylık bebeğim var Allaha şükür olsun çok uslu bi bebek ama mesela yemeğini yemedi yada erken uyanınca gibi saçma sapan nedenlerden dolayı bebeğime bağırıyorum bugün yemek yedirirken kaşığı üstüne fırlattımokadar üzülüyorumki sonradan kendimi ona affettirmek için kucağımdan hiç indirmiyorum ufak şeylerine hiç tahammülüm yok böyle anne mi olur
ama çok üzülüyorum çok o anda sinir gelince korkutuyorum bebeğimi ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz sinirimi o an nasıl yatıştırabilirim öyle yapma böyle yapma demeyin yanlış olduğunu bende biliyorum o an için sadece nolur
![]()
![]()
arkadaşlar 7 aylık bebeğim var Allaha şükür olsun çok uslu bi bebek ama mesela yemeğini yemedi yada erken uyanınca gibi saçma sapan nedenlerden dolayı bebeğime bağırıyorum bugün yemek yedirirken kaşığı üstüne fırlattımokadar üzülüyorumki sonradan kendimi ona affettirmek için kucağımdan hiç indirmiyorum ufak şeylerine hiç tahammülüm yok böyle anne mi olur
ama çok üzülüyorum çok o anda sinir gelince korkutuyorum bebeğimi ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz sinirimi o an nasıl yatıştırabilirim öyle yapma böyle yapma demeyin yanlış olduğunu bende biliyorum o an için sadece nolur
![]()
![]()
sizin gibi annelerden nefret ediyorum.içine şeytan kaçmış gibi geliyor.ciddi antidepresan felan kullanıp tedavi olmalısınız.eğer elimde olsa çocugunuzu alır daha iyi bakacak birilerine verirdim.[/QUOTE
yapmayın Allah aşkına? Bu nasıl bir yaklaşımdır? annelik hem çok kutsal hem de çok zor bir dönem. hayatın yüzde bir milyon değişiyor. Yeri geliyor banyo yapamıyor tuvalete bile çıkamıyorsun. Aç kalıyorsun uykusuz kalıyorsun. Bunlar anne üzerinde olumsuzluklar yaratıyor. Ayrıca lohusalık sendromu denilen bir olay var ve bu süreç bazı annelerde uzun sürebilir.
Siz anne misiniz? Eğer bu dönemi sorunsuz yaşadıysanız bırakın nefret etmeyi kendiniz için şükredin.
![]()
![]()