arkadaşlar 7 aylık bebeğim var Allaha şükür olsun çok uslu bi bebek ama mesela yemeğini yemedi yada erken uyanınca gibi saçma sapan nedenlerden dolayı bebeğime bağırıyorum bugün yemek yedirirken kaşığı üstüne fırlattımokadar üzülüyorumki sonradan kendimi ona affettirmek için kucağımdan hiç indirmiyorum ufak şeylerine hiç tahammülüm yok böyle anne mi olur ama çok üzülüyorum çok o anda sinir gelince korkutuyorum bebeğimi ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz sinirimi o an nasıl yatıştırabilirim öyle yapma böyle yapma demeyin yanlış olduğunu bende biliyorum o an için sadece nolur
sizin gibi annelerden nefret ediyorum.içine şeytan kaçmış gibi geliyor.ciddi antidepresan felan kullanıp tedavi olmalısınız.eğer elimde olsa çocugunuzu alır daha iyi bakacak birilerine verirdim.
böyle konuşup annelere yüklenmenin manası yok ki destek vermek lazım bilerek isteyerek yapmıyor arkadaşımız elinde değil tabi ko güzel bir şey değil ama ona yardım etmek gereksizin gibi annelerden nefret ediyorum.içine şeytan kaçmış gibi geliyor.ciddi antidepresan felan kullanıp tedavi olmalısınız.eğer elimde olsa çocugunuzu alır daha iyi bakacak birilerine verirdim.
Ben bagirmiyorum arkadasim.bilirim ki bagirsam cok incincek.ve ozsaygisi azalcak.Ben hic sanmiyorummm bagirmadan sinirlenmeden bebek buyutup mukemmel dort dortluk anneyi pisikolaga neden siz gidiyorsunuzki anlamadim olur normal sey bunlar cevremde cok gordum boyle durumlari kimse el bebek gul bebek buyutmuyor buyutende evde aksama kadar sakin ve bos bos yatan insandir bence
Burdaki durum sana ozel degil arkadas insanlik ya yorulmus olur uykusuz kalir esiyle tartismis olur birda pismanligini belirtmis yasida kucuk bende kizim 10 yasinda kizimda 22 yasindaydim yeri geldim.sevdim yeri geldi oturdum agladim yeri geldi bagirdim simdi ise 10 yil sonra oglum oldu el bebek gul bebek herkes ustune titriyor cunku artik yas oturdu neyin nasil oldugunu biliyorum bagirsamda beni anlamadigini biliyorum neden kendi uzerinize aldiniz bu konuyuBen bagirmiyorum arkadasim.bilirim ki bagirsam cok incincek.ve ozsaygisi azalcak.
Guzel soylemisin arkadas dedim ya of demeden cocuk buyumezSizi çok iyi anlıyorum. Benzerlerini ben de yaşadım. Cok sukur gecti gitti. Eğer ilk bebekse, ev işleri ve bebek bakımı hepsi sizin omuzlarınızdaysa ve destek alabileceğiniz aile/akraba yakınlarınızdan kimseniz yoksa, uykusuzluk, acemilik, yorgunluk derken bir yerde bunalabiliyor insan. Sonuçta hayatınızın merkezine bir canlı geliyor ve herşey, tüm düzeniniz bir anda değişiyor. Bence bu günler sizin icin de geçici, hersey zamanla duzelecek. Siz burada elestiri degil, destek/oneri bekliyorsunuz. Siz de uzuluyorsunuz duruma, amacınız zarar vermek degil sonucta. Ozellikle getir cocugu ben bakayim, vicdansiz, cocugunuz elinizden alinmali, siz nasil bir annesiniz vs.gibi yorum yapanlara hayret ediyorum. Cevremde bunalinca getir cocugu ben bakarim diyenler "bir kac saat isim var yada biraz dinlenmek istiyorum,lutfen bir kac saat ilgilenir misin?" dedigimde bahane bulup arazi oldular. Kolay degil bir bebegi (ozellikle ilk bebekse) tek basina buyutmek. Tabiki durum ciddi boyutlara ulasirsa herkes bir yardim/destek/tedavi alir. Diyecegim o ki insanlari yaptiklari seyler icin kinamayin, kinadiginizin aynisini yasarsiniz birgun...
(Allah hepimizin evladina saglikli omurler , biz annelere de sabirlar versin Insallah. Hayirli evlatlar yetistirelim.) Sevgiler...
sizin gibi annelerden nefret ediyorum.içine şeytan kaçmış gibi geliyor.ciddi antidepresan felan kullanıp tedavi olmalısınız.eğer elimde olsa çocugunuzu alır daha iyi bakacak birilerine verirdim.
Cok zaman gecmis ama dayanamadim. Bu denli cevap yazabildiginize gore bayan mukemmelsiniz galiba ?!sizin gibi annelerden nefret ediyorum.içine şeytan kaçmış gibi geliyor.ciddi antidepresan felan kullanıp tedavi olmalısınız.eğer elimde olsa çocugunuzu alır daha iyi bakacak birilerine verirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?