Çok sinirliyim nasıl bir ülkede yaşıyoruz

ben 500 tl ödeyip kapattirmak durumunda kaldım tasindigim şehirde alt yapısı olmadığı ve tahahhut süresi dolmadigi için
malesef sürekli aynı şey
alt yapımız yok yapacak biseyimiz yok.
ama fatura isliyor her ay düzenli ödemek zorundasın.

bu arada yanlış bilgi olmasın hangi firma olduğunu hatırlamıyorum.ama yaşadığınız durum aynısı bunu belirtmek için yazdım.

bulundugunuz yerde uydulu internet var mi arastirin varsa ondan baglatin cok rahat oluyor. catiniza bi çanak takiyorlar hepsi bu. fiyati da uygun ve aylik oduyorsunuz, istediginiz ay gecici olarak kapattirabiliyorsunuz parasini yatirinca tekrar açılıyor

Evet Özelleştirdik her yer gibi

burda o firmayi savunmayin ya. gecen gun aradim daha orayi. dört yıldır kablo döşemiyorsunuz kaç yila gelir internet acaba diye. 2018 de hala ugrasilan seylere bak. ve evet yapmak zorundalar
Valla öyle bi sovunuyorlar ki.tabiki yapmak zorundalar.ben bi vatandaş olarak evime internet hizmeti alamıyorum.devlet kurumu değil diyorlar bizde biliyoruz devlet kurumu olmadığını heryer gibi orada peşkeş çekildi işte.vatandaş madur.

Ben başvurduğum gün gelip bağladılar alt yapı olduğundan demekki ilçe de olsam uğraşırdım demek böyle

Valla benim savunduğum yok öncelikle
Tabi ki ülkemizde bi çok sorun var.
Ama böyle yorumlar yok ülkenin hali belli zaten
Yok zaten gelişmez
Bunlar basit geliyo

Sen geliştir o zaman
Güzelleştir bu hakkı tanımıyolar mı
Belkide sinirle söylüyosunuz mağdur oluyosunuz evet ama ülkemizin değerini biz bile böyle yaparsak bi genç olarak...

Dilekçe yazıp kurumu sürekli arayıp rahatsız edin. Sürekli sorun. Bizim de altyapı yoktu dilekçe üzerine sıraya alındı sürekli aradım 8 ay dendi. Sonra bir sene oldu. Sonra altyapı yapıldı.

Yaklasik 4 yildir yurtdisinda yasiyorum. Avrupa'da her sey tikir tikir ve de ''hizli'' isliyordur mantigi vardi gelmeden once. Evet duzen var gercekten duzenli yapiyorlar islerini ama hiz.. Hele bankacilik islemleri ve internet islerinde bizim ulkemiz daha iyi bence. Yani benim tecrubem o yonde oldu.
Bi arkadasin dedigi gibi GSM operatorleriyle ve Superonline ile de bi gorusun bakalim. Umarim cozum bulursunuz yakin zamanda

Bizim ülkemizin hali işte.sanki uzaya mekik fırlatıyorlar.birde ülke gelişmiyor deniyor gelişmez tabi.
Simdi sadece senin eve ınternet gelmiyor diye ülkenin gelişmişliğini sorgulamak sacma olur..ulkemiz gayet guzel bir sekilde her yönüyle gaayet iyi ilerliyor.

Size tavsiyem site de oturuyorsaniz site yonetimi ile yoksa mahalle muhtarinizla görüşün.Eminim orada oturup internete ihtiyacı olan sadece siz değilsinizdir.Toplu bir talep olursa alt yapiyi oluştururlar.Diger türlü cep telefonunuzdan internete baglanirsiniz

aynı sorunu ben de yaşıyorum . yeni 8 katlı lüks denebilecek bir apartmanda oturuyoruz. taşındığımızda internet nakili yapmaya çalıştık alt yapı yok dediler. e alt yapıyı yapın dedik bina yapılırken mütahitin başvurması gerekirmiş. şimdi ise yönetici başvuru yapmalıymış. yönetici başvuruyu yaptı hala yok. ve 2 yıl oldu

ben de diyorum ki adamlar yeterli talep olmayan yere alt yapı götürmek zorunda değiller. siz başvurunuzu yapın işte, neye zorluyorsunuz.

Taşındığım site 5 yıllık.
33 müstakil evden oluşuyor. İstanbul’a yakın illerden birindeyim.
Komşularımın interneti var, ama yeterli port olmadığı gerekçesi ile bize de aynı şey söylendi.
Bu arada hemen önümüzde 30 evden oluşan bir site daha, arkamızda 20 evden oluşan bir site daha var. Yolun karşısında 15 yıllık 180 villadan oluşan bir villa site daha..
yeni yerleşim yada kuş uçmaz kervan geçmez bir yer olmadığını ifade etmek için yazıyorum...
Yan komşuya portu çeken zekasızlar neden burayı düşünmemiş çok merak ediyorum :) bu evlere de insanlar gelecek sonuçta, yap sunu bir seferse başvuru oldukça açarsın.. zorunda değil diyerek iş mi yapılır?
tamamen kalitesizlik başka bir şey değil :)

Ama böyle bir gerçek var malesef.
Ben yeni evliyken dilekçe vermek zorunda kalmıştım telefon kutusu yoktur denmişti. Bir şubeye gittim dilekçe verdim evimiz yeni binaydı İstanbul'un en işlek semtlerinden biriydi üstelik.
Ve tahmin edin ne zaman koyuldu kutu. 8 9 ay sonra..
Ama internet de hemen bağlanamadı bir sürü şey dediler ben sonra vazgeçtim baya süre.
Hamileyken türk telekom olmasın diye superonline bağlatmak istedim. Modem getirdiler bir türlü aktif olmadı. Daha beter çıktı yani. Aynı görevli 3 4 defa geldi. Benim artık kucağımda bebeğim düşünün. Adamın gözünün önünde büyüyecek çocuk.

İstemiyorum alın modeminizi dedim. Türk telekomu aradım millenicom bağlattım. Tabi Türk telekom 2 yılda kurmuş alt yapıyı sağolsunlar.
Modem kargo ile geldi taktım aktifti..

Simdi sadece senin eve ınternet gelmiyor diye ülkenin gelişmişliğini sorgulamak sacma olur..ulkemiz gayet guzel bir sekilde her yönüyle gaayet iyi ilerliyor.

Neden ülkenin gelişimini sorgulamayalım?
Bu olay gayet güzel bir örnek, tam da sorgulanacak örnek üstelik..

bir bina yapılsın diye ruhsat veriyorlar belediye olarak,
Bunun elektriğini, suyunu doğalgazını düşünüyorsan yıl olmuş 2018 internetini de düşünmek zorundasın.
Müteahhite zorunlu hale getireceksin binayı yapmaya başladığında başvuruları yapmayı.
Alt yapı dediğiniz şey budur zaten.
Ama bşzde ruhsat verilir, o binada yaşayan arabasını nereye park edecek, yangın çıksa yangın merdiveni var mı? Taşınacak olan eşyasını nasıl taşıyacak 5. Kata? Baksın başının çaresine denir....
Standart diye bir şey Yok.
Gayet ülkenin gelişimini sorgulatır bu insana.
Benden daha kıymetli kim var allah aşkına? Neden en iyisini talep etmeyeyim? Ki konu sahibinin dediği gibi, Mars’a uydu yollamayacaklar. Temel ihtiyacları düşünüp ona göre hareket edecekler.

saçmalamışsınız bence. yıl 2018 değil 3000 olsa gene normal bu olanlar.
siz başvuru yaparsanız adamlar gelip kurarlar onlara uygun zamanda.
sonuç olarak onlar koca şirketleri idare etmek zorundalar. kar zarar durumuna bakarlar.

Mesele ben veya bir başkası değil 2018 yılında uzay çağında millet Mars'a çıkarken benim evimde internet kullanamamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…