- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Aybarsin Annesi
Bende öyleyim afakanlar basiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah bacım ben de angaradayımHavalar iyiyken biraz yapiyordum onu biz ankaradayiz ya cok soguk. Ve birde kafa dengim yok malesef. Komsulara karistim ama dusunce yapimiz ve kisiligimiz cok farkli
Benim hikayem biraz karanlik taaa cocuklugumdan gelen kotu bir bilincaltim var ve bir ara telefonla terapi yolunu denedim doktor benim seni gormem lazim dedi.İmkanları zorlayın.. siniriniz olmasa hayat kaliteniz bariz şekilde artacak belkide. Dahası annesiniz siz otomatk olarak çocuğunuzu düşünüyorsunuz belki bu sinir kaygı durumu ortadan kalksa çocuğunuzla geçirdiğiniz kaliteli zaman da artacak.
kendini sıkma, kendine de biraz zaman ver. bunun yanında psikiyatrik yardım al, emin ol çok yardımı oluyor :)Yeteeeer diye bağırasım var. Son zamanlarda aşırı sinirliyim ofkemi kontrol edemiyorum. Sesimi cok yükseltiyorum. Nedenlerim cok ama yinede bu sekilde olmak huzurumuzu bozup beni cok yipratiyorTavsiyeye ihtiyacim var
Bebek ağır gelmiş. Bende öyleyim. Sizin dinlenip uyumanız lazım. Bebeğe 1 2 saatliğine bakacak biri yok mu?Bebegimle biraz zor oluyor günü zor kurtariyorum malesef. Doktora basvurmayi dusunuyirum fakat ona da duzenli gitmem biraz zor.
Ben o avm lerede uzagim malesef kahramankazandayimAh bacım ben de angaradayım
Biliyorsun buraların gezmesi 2627292626 tane avm dir.
Avm ye atacaksın kendini, çocuk ne kadarlık bilmiyorum ama o da oynar çocuk alanlarında, aktiviteler de var.
Ücretsiz alanlar da var yani, sen benim dediğimi dinle.
Yardım almak, hobi edinmek, kendine zaman ayırmak falan lüks zorlu bebek annelerine.
Biz anca çocuklarla bir şey yapabiliriz, o da avm ve oyun grupları, başka alternatif yok.
Psikiyatrik yardim dışındakileri denedim ama onuda bir sekilde denemeye calisacagimkendini sıkma, kendine de biraz zaman ver. bunun yanında psikiyatrik yardım al, emin ol çok yardımı oluyor :)
Malesef bulundugum yerde hic yakinim yok. Arkadas olarakta bebegimi birakmaya guvenebilecegim biri yokBebek ağır gelmiş. Bende öyleyim. Sizin dinlenip uyumanız lazım. Bebeğe 1 2 saatliğine bakacak biri yok mu?
Ovv, Allah kolaylık versin.Ben o avm lerede uzagim malesef kahramankazandayimbebekle gitmem gitmememden daha hayirli oluyor
yaşadıklarınız sizi yormuştur büyük ihtimalle de ağır gelmiştir, baskı oluşturmuştur, size yine de benim önerime kulak asın, sizin mutluluğunuz önemli unutmayın :)Psikiyatrik yardim dışındakileri denedim ama onuda bir sekilde denemeye calisacagim
Karakterimizle yasadiklarimiz birlesince bu hale geliyoruz malesefValla o sinirlilik bende de var saçma sapan şeylere de sinirleniyorum. Tiroid den şüphelendim o da normal çıktı. Dolunay diyorum geçiyor yine aynı. Rahat insanlara bayılıyorum resmen dert yok tasa yok sinirlenme yok
Tesekkurler Amin insallah. oyle malesefOvv, Allah kolaylık versin.
Uzakmış valla![]()
Evet kulak vermeye calisacagim yoksa hem ben hem ailem cok zarar gorecekyaşadıklarınız sizi yormuştur büyük ihtimalle de ağır gelmiştir, baskı oluşturmuştur, size yine de benim önerime kulak asın, sizin mutluluğunuz önemli unutmayın :)
vitamin kan değerlerine baktır mutlaka son 2 yıldır bende hiç olmadigim kadar sinirlibağıran birine dönmüştüm dr a gittim b12 d vitamini sıfıra yakın eksik cıktı dr bana aşırı sinir unutkanlık ve hatta depresyon bunalım bile geçirebilirsin dedi şimdi takviye alıyorum çokça rahatladımYeteeeer diye bağırasım var. Son zamanlarda aşırı sinirliyim ofkemi kontrol edemiyorum. Sesimi cok yükseltiyorum. Nedenlerim cok ama yinede bu sekilde olmak huzurumuzu bozup beni cok yipratiyorTavsiyeye ihtiyacim var
Hayat bazen cekilmez oluyor her sey ust uste geliyor dayanilmaz bir hal aliyorYeteeeer diye bağırasım var. Son zamanlarda aşırı sinirliyim ofkemi kontrol edemiyorum. Sesimi cok yükseltiyorum. Nedenlerim cok ama yinede bu sekilde olmak huzurumuzu bozup beni cok yipratiyorTavsiyeye ihtiyacim var
Bunu asmis olmaniz cok guzel darisi benim basimaBende çok sinirli bir insandım, hala ufak tefek izleri kaldı, ama artık kafamı birimi bozdu gülüyorum ne kadar aşağılık biri diyorum, hiç olmadı bi tekme koyuyorum oturuyorum kahvemi içiyorum sigaramı yakıyorum ne güzel tekme koydum ama diyorum, ve unutma karşılaştığımız her insan en az bizim kadar hayat mücadelesi veriyor anlayışlı olalım![]()
Yakin zamanda baktirdim hatta ben eksiktir diyerek gittim masallah vitaminler yerindevitamin kan değerlerine baktır mutlaka son 2 yıldır bende hiç olmadigim kadar sinirlibağıran birine dönmüştüm dr a gittim b12 d vitamini sıfıra yakın eksik cıktı dr bana aşırı sinir unutkanlık ve hatta depresyon bunalım bile geçirebilirsin dedi şimdi takviye alıyorum çokça rahatladım
Aynen o durumdayim. Bir araştırayım tesekkurler.Hayat bazen cekilmez oluyor her sey ust uste geliyor dayanilmaz bir hal aliyor
Passiflora diye tamamen bitkisel bir ilac var eczanelerde bulabilirsin canim dene istersen