Çok sinirliyim 😔😔😔

Havalar iyiyken biraz yapiyordum onu biz ankaradayiz ya cok soguk. Ve birde kafa dengim yok malesef. Komsulara karistim ama dusunce yapimiz ve kisiligimiz cok farkli
Ah bacım ben de angaradayım😂😂😂
Biliyorsun buraların gezmesi 2627292626 tane avm dir.
Avm ye atacaksın kendini, çocuk ne kadarlık bilmiyorum ama o da oynar çocuk alanlarında, aktiviteler de var.
Ücretsiz alanlar da var yani, sen benim dediğimi dinle.
Yardım almak, hobi edinmek, kendine zaman ayırmak falan lüks zorlu bebek annelerine.
Biz anca çocuklarla bir şey yapabiliriz, o da avm ve oyun grupları, başka alternatif yok.

İmkanları zorlayın.. siniriniz olmasa hayat kaliteniz bariz şekilde artacak belkide. Dahası annesiniz siz otomatk olarak çocuğunuzu düşünüyorsunuz belki bu sinir kaygı durumu ortadan kalksa çocuğunuzla geçirdiğiniz kaliteli zaman da artacak.
Benim hikayem biraz karanlik taaa cocuklugumdan gelen kotu bir bilincaltim var ve bir ara telefonla terapi yolunu denedim doktor benim seni gormem lazim dedi. 😊Ama yine ugrasacagim

Yeteeeer diye bağırasım var. Son zamanlarda aşırı sinirliyim ofkemi kontrol edemiyorum. Sesimi cok yükseltiyorum. Nedenlerim cok ama yinede bu sekilde olmak huzurumuzu bozup beni cok yipratiyor😔 Tavsiyeye ihtiyacim var
kendini sıkma, kendine de biraz zaman ver. bunun yanında psikiyatrik yardım al, emin ol çok yardımı oluyor :)

Ah bacım ben de angaradayım😂😂😂
Biliyorsun buraların gezmesi 2627292626 tane avm dir.
Avm ye atacaksın kendini, çocuk ne kadarlık bilmiyorum ama o da oynar çocuk alanlarında, aktiviteler de var.
Ücretsiz alanlar da var yani, sen benim dediğimi dinle.
Yardım almak, hobi edinmek, kendine zaman ayırmak falan lüks zorlu bebek annelerine.
Biz anca çocuklarla bir şey yapabiliriz, o da avm ve oyun grupları, başka alternatif yok.
Ben o avm lerede uzagim malesef kahramankazandayim😁 bebekle gitmem gitmememden daha hayirli oluyor

Valla o sinirlilik bende de var saçma sapan şeylere de sinirleniyorum. Tiroid den şüphelendim o da normal çıktı. Dolunay diyorum geçiyor yine aynı. Rahat insanlara bayılıyorum resmen dert yok tasa yok sinirlenme yok

Psikiyatrik yardim dışındakileri denedim ama onuda bir sekilde denemeye calisacagim
yaşadıklarınız sizi yormuştur büyük ihtimalle de ağır gelmiştir, baskı oluşturmuştur, size yine de benim önerime kulak asın, sizin mutluluğunuz önemli unutmayın :)

Valla o sinirlilik bende de var saçma sapan şeylere de sinirleniyorum. Tiroid den şüphelendim o da normal çıktı. Dolunay diyorum geçiyor yine aynı. Rahat insanlara bayılıyorum resmen dert yok tasa yok sinirlenme yok
Karakterimizle yasadiklarimiz birlesince bu hale geliyoruz malesef

Bende çok sinirli bir insandım, hala ufak tefek izleri kaldı, ama artık kafamı birimi bozdu gülüyorum ne kadar aşağılık biri diyorum, hiç olmadı bi tekme koyuyorum oturuyorum kahvemi içiyorum sigaramı yakıyorum ne güzel tekme koydum ama diyorum, ve unutma karşılaştığımız her insan en az bizim kadar hayat mücadelesi veriyor anlayışlı olalım :işsiz:

Yeteeeer diye bağırasım var. Son zamanlarda aşırı sinirliyim ofkemi kontrol edemiyorum. Sesimi cok yükseltiyorum. Nedenlerim cok ama yinede bu sekilde olmak huzurumuzu bozup beni cok yipratiyor😔 Tavsiyeye ihtiyacim var
vitamin kan değerlerine baktır mutlaka son 2 yıldır bende hiç olmadigim kadar sinirlibağıran birine dönmüştüm dr a gittim b12 d vitamini sıfıra yakın eksik cıktı dr bana aşırı sinir unutkanlık ve hatta depresyon bunalım bile geçirebilirsin dedi şimdi takviye alıyorum çokça rahatladım

Hayat bazen cekilmez oluyor her sey ust uste geliyor dayanilmaz bir hal aliyor
Passiflora diye tamamen bitkisel bir ilac var eczanelerde bulabilirsin canim dene istersen

Bende çok sinirli bir insandım, hala ufak tefek izleri kaldı, ama artık kafamı birimi bozdu gülüyorum ne kadar aşağılık biri diyorum, hiç olmadı bi tekme koyuyorum oturuyorum kahvemi içiyorum sigaramı yakıyorum ne güzel tekme koydum ama diyorum, ve unutma karşılaştığımız her insan en az bizim kadar hayat mücadelesi veriyor anlayışlı olalım :işsiz:
Bunu asmis olmaniz cok guzel darisi benim basima 😊

vitamin kan değerlerine baktır mutlaka son 2 yıldır bende hiç olmadigim kadar sinirlibağıran birine dönmüştüm dr a gittim b12 d vitamini sıfıra yakın eksik cıktı dr bana aşırı sinir unutkanlık ve hatta depresyon bunalım bile geçirebilirsin dedi şimdi takviye alıyorum çokça rahatladım
Yakin zamanda baktirdim hatta ben eksiktir diyerek gittim masallah vitaminler yerinde 😊

Back
X