Çok sinirliyim 😔😔😔

Yakin zamanda baktirdim hatta ben eksiktir diyerek gittim masallah vitaminler yerinde 😊

çocuktan sonra böyle olman normal hele ki zor bir çocuğun varsa cok normal önemli olan bu halden iyi güçlenmiş çıkabilmek seni anlıyorum ben bir dönem dışarı çıktığımda garsona "sıcak çay alayım evde yeterince soğuk içiyorum" demiştim 😂 çocuğu bırakacak kimsen yoksa onunla eğlenmeyi denemekten başka da çaren yok kolaylıklar diliyorum 🥰

çocuktan sonra böyle olman normal hele ki zor bir çocuğun varsa cok normal önemli olan bu halden iyi güçlenmiş çıkabilmek seni anlıyorum ben bir dönem dışarı çıktığımda garsona "sıcak çay alayım evde yeterince soğuk içiyorum" demiştim 😂 çocuğu bırakacak kimsen yoksa onunla eğlenmeyi denemekten başka da çaren yok kolaylıklar diliyorum 🥰
Cok tesekkur ederim. Gün icinde deniyorum egleniyorum da ama iştahsızlıgu basima bela.

Yetistigin aile cok onemliymis onu anladm. Hep aile ortamimin sonuçları bu yasadiklarim. Ve ne kadar elestirsemde bazen kendim yapiyor olmam beni Cok üzüyor. Huzurlu ailelerin kiymeti bilinmeli

Cok tesekkur ederim. Gün icinde deniyorum egleniyorum da ama iştahsızlıgu basima bela.

bu konuda sana kendimden örnek verebilirim sen bağırdıkça sinirli gezdikce yavrunun iştahı daha da kapanacak çünkü anne mutsuz olduğunda tüm negatif hisler çocuğa geçiyor onunla daha çok ilgilenmen güzel ilgilenmen için yemeği kesiyor bunu bir çok çocukta gördüm sen sakin huzurlu olursan zamanla göreceksin iştahı yerine gelecek(sağlıksal neden yoksa) emin ol anne nasılsa çocukta o yönde büyüyor

bu konuda sana kendimden örnek verebilirim sen bağırdıkça sinirli gezdikce yavrunun iştahı daha da kapanacak çünkü anne mutsuz olduğunda tüm negatif hisler çocuğa geçiyor onunla daha çok ilgilenmen güzel ilgilenmen için yemeği kesiyor bunu bir çok çocukta gördüm sen sakin huzurlu olursan zamanla göreceksin iştahı yerine gelecek(sağlıksal neden yoksa) emin ol anne nasılsa çocukta o yönde büyüyor
Tavsiyenizi deneyecegim. Cok haklısınız.cok tesekkurler

Tavsiyelerinizi deneyecegim ancak beni su siralar en cok sinirlendiren sey oglumun istahsizligi 😔
Ona yapabileceğin birşey yok
Bence sinirlenmende farklı şeyler var bilinçaltında
Onları düzeltirsen oğlunun iştahsızlığuna sinirlenmezsin ancak endişe duyabilirsin

Konuyu ben açtım sandım ha.
Aynı durum.
Sıfır tahammül ve inanılmaz bir sinirle yaşıyorum.
Biri a dese ağzına kürekle çarpasım geliyor.
Kimse yaklaşamıyor yanıma.
Doktora gitmem lazım da işte fırsat bulamıyorum.
Bütün hücrelerim sinirli.
Sinirden gözüm dönüyor bazen.

Konuyu ben açtım sandım ha.
Aynı durum.
Sıfır tahammül ve inanılmaz bir sinirle yaşıyorum.
Biri a dese ağzına kürekle çarpasım geliyor.
Kimse yaklaşamıyor yanıma.
Doktora gitmem lazım da işte fırsat bulamıyorum.
Bütün hücrelerim sinirli.
Sinirden gözüm dönüyor bazen.
Patlama sonrasi yasanilan pismanlikta cabasi. Aslinda o kadar sabirliyimki cevremdede bu yönümden cok bahsedilir. Ama demekki tahammul sınırlarım mi asildi ne oldu. Sizi cok iyi anliyorum. Bu durum cok yipratici.

Öfke kontrolsüzlüğü aşırı tepkiler verme olayı bende de var. Kendimce şöyle bir yöntem buldum.. Bana davranılmasını istemedigim şekilde başkasına davranmamak. Kendimi karşımdakinin yerine koyarak hareket etmeye çalışıyorum. Empati her zaman sizi yönlendirir.. Bir de şöyle bir durum var bagırarak çagırarak vurup dökerek kendimize olan öz saygımızı da yitiriyoruz.. İnsanların karşısında da böyle aciz bir varlık konumuda düşüyoruz. Hoş bir görüntü cıkmıyor ve haklı da olmuyoruz böyle yapınca..

Şekeri azaltın sinirlilik yapıyormuş ve inançlıysanız bol bol zikir çekin insanın sabrını tahammül gücünü artırıyor cidden ve kendinizde güç bulacaksınız. Ben çok faydasını gördüm bu anlamda

Öfke kontrolsüzlüğü aşırı tepkiler verme olayı bende de var. Kendimce şöyle bir yöntem buldum.. Bana davranılmasını istemedigim şekilde başkasına davranmamak. Kendimi karşımdakinin yerine koyarak hareket etmeye çalışıyorum. Empati her zaman sizi yönlendirir.. Bir de şöyle bir durum var bagırarak çagırarak vurup dökerek kendimize olan öz saygımızı da yitiriyoruz.. İnsanların karşısında da böyle aciz bir varlık konumuda düşüyoruz. Hoş bir görüntü cıkmıyor ve haklı da olmuyoruz böyle yapınca..
Bu soylediginizi de uygulamaya calisacagim. Kendimi toparlamam sart. Hem benim icin hem ailem icin.

Back
X