- Konu Sahibi Oyledeguzel
-
Eee goze gelen bir sorun yok ki..
Neden ayrilasin...
Sen trip atmazsan aramalarini normale bindiricktir eminim.
Erkekler tripli kizlari sewmezler.
Aramiomu sen ara, mesela soguk mu konustu. Blki o an biseye sinirlenmistir. Tmm hytm sonra konusalm de kapat telefonu.. sakinlesince aricaktir seni.. mesela o bagiriosaa tmm hytm sensin de, oyle olmasa da de bii,, sonra o da haliyle susucak uzatmicak.. sakinlesnce dusunck ben sewgilime napti diee..
Erkekleri biz yonetiriz tabii isimizi bilirseekk.. boyle yaaap sonraaa Zamana yay bakalim.. neler olacakk..
Ablam hep der, karşindakini iyiliginlee ez diye
yaa ilgisizliğine sinirim o kadar bozuluyor ki inan konuşmamamız daha hayırlı bu sinirle artık naparım bilmem.
Benim sinirimin temeli daha yeni barışmışız ve onun aptallığı yüzünden ayrılmışız ben devam etmişim yine de hala bana karşı tripler soğukluklar.
istemiyorsa niye yalvardı durdu :44:
iyiliğimle ezeyim de ben artık ondan birşeyler görmek istiyorum.
emek çaba biraz sevgi çok mu fazla istediğim.
akşam hastaydım söyledim ona bak bu saat oldu "nasılsın" diyen yok.
her erkek naz çekebilir diye bişey yok
onun da yapısı bu demek ki
sen de trip atma o zaman
sorunlarını konuşarak çözmeyi dene
gördüğün gibi böyle eline bişey geçmemiş
Ben ewliyim sana benden ornekler vericeem ama dogru olmicak. Erkekler bekarken ozgurdur. Oyle ilgi beklemiceksin. Erkekler hep ilginin dozunu ayarlayamazlar. Bi bakmişsin superler, bu bakmssn hic yook..
Egr seni gercekten sevdigine inaniorsan savaş derim.. o ilgisizse sen goster. Abartmadan.. bak simdi normal bi gunaydin mesai at. Karsilik vrmdi mi ,, sakin arama msj da atma. Bekleee, illa sna donecektr. Sewen adam gectee olsa dönus yapar. Bi dee onun ilgisizligi nden seni bu kdr sinirlendirior bencee ypmaaa. Hayat sana gusel olsun. Onun mutsuzluguyla mutsuz olmaa. Belki biseye cani sıkkindr. Ailesel problemdr soyleyemiordur. Olumluu bakk olaylaara.. yap ya ne kaybedrsn..
O snirli sen sinirli olmaz ki..
Kocam , biz sevgiliyken nasildi simdi nasil. Bu konumaa gelebilmek icin nasil tükettm kendimi.. sevgiliyken ne kavgalarmz oldu. Ben o bagirinca sussaydm hee sensin deseeydm buyumicekti.. sustum diee o hakli mi hyr... bi sakin oldgnda o gunku bagirisinin yanls oldgnu soyler, konu olaysiz kapanirdi..
Suan ewliligm cok gusel gdioo..
1bucuk yillk ewliyiz. Tabi bir sene mahfettk birbrmzii. Simdi biseye bagirio yaa tmm askm diorummm 5dk gecmioo gelioo hytm bagirdm sna ozur dioo
Bence geri dur biraz. ...
ya inan ki bilmiyorum.
içimde sanki sevmiyorda öylesine benimle birlikte gibi bir his var.
ama her sabah günaydın der, her akşam mutlaka mesaj atar.
ama, gün içinde hiç bir iletişim yok.
bnu iletişim çağında bu kadar uzak kalmaya aklım ermiyor.
biz de son zamanlarda aşırı kavgalar ettik
ben artık susuyorum çoğu zaman zaten ama, pasif bir direniş içinde.
sürekli üstüme gelme diyip duruyor.
hiç bir şey yok gibi davranıyorum bu sefer de niye durgunsun diyor.
sürekli ben seni mutlu edemiyorum diyor ama, çabası yok ki.
sadece seni seviyorum demek yeterli mi
inan ki öyle sinir yüklemesi yaptı ki bana hırpalamak geliyor içimden ama, kendi içimde hallediyorum bu duygumu bastırıyorum.
zaten ben onun en kötü dönemine denk geldim.
iş, aile bir sürü sorunu var.
gerçekten var ama, duygu sömürüsü değil.
bazen kendime de kızıyorum ama, yok soğuk savaş içinde.
niye savaşıyor benimle ben onu affettim diye mi, barıştım tekrardan devam dedim diye mi
Sizin yaptıklarınızı yapıyor diye mi kızgınsınız.
Ben ortada bi sorun gormedim.
Kendin sorun ckrma lutfen...bosyere mutsuzetme..
Siz ewli degil sevgilisiniz onunda kendii icinde bi hayati war. Ugrasmasi gerekn ailesii issorunu varms. Sen diosuunn... sende asiri ilgisiz olma canim,, dozunu bil. Asiri olmaktan kacinirsan mutlu olursun.
Erkeklern dogasinda ilgisizlikk, biz kadinlar isimizi bilicezzzuzulmeee lutfen kendi hayatina da baaak. Takinti halinee getirme sewgilnii.. tmm sew sayginduy. Ama yemeden icmeden kesilme mesela. Onsuzda mutlu olablcegni kendine gosterr ltfn
beni saatlerce aramamsı beni ondan soğutuyor(
benim için çok önemliymiş bu meğer
Ama siz de soğuk davranıyorsunuz.
O ne yapsın?
sabahları günaydın, geceleri de iyi geceler diyen bir kişi, gün içinde arayıp sormuyorsa,
- konuşacak birşey bulamıyordur,
- gerçekten işleri yoğundur, fırsat bulmaıyordur
- başka sorunları vardır anlatamadığı belki
ya da yapısı böyledir, bir süre daha siz arayıp sorun bakalım, ne olacak?
Ya olmuyor demek ki diger konundan sonra duzelmistir sanmistim demek ki bu seni boyle yipratacak. Sey mi olsa ara verseniz baya bir gorusmeseniz, dusunur bi yaptiginin farkina varir ne bileyim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?