Cok sinirliyim ve korkuyorum :(

Malesef fotoğraflarınızla birşey yapabilir. Mesela lisede şahit olduğum bir durum vardı, bir kız kavga ettiği bir kızın fotoğrafını açık bir kadın vücuduna shoplayıp internete yüklemişti. Sinir olan, bu işlerle uğraşmayı sevenler yapar mı yapar. Ben o yüzden yüzümün tamamını koymuyorum,hep yarım yüzüm gözüküyor. Tanımadığım kimseyi hesabıma almıyorum, fotoğraflarının gizliliklerini de sürekli kontrol ediyorum. Size de tavsiye ederim.
Yaşadığınız olayda da birşey yok, bu kadar panik olmanıza anlam veremedim, belli ki yürümek istemiş sizde önünü kesmişsiniz bitmiş gitmiş.
Gerçekten mi oliviaa :o

Ne yapacak fotoğrafınla Allah aşkına abartma bence. Takıntılı eski sevgilin falan olsa tamam da internette tanışmak isteyen adamın biri hangi motivasyonla yapacak bunu?

Ayrıca instagram kullanıyorsan artık gizli hesapları gösteren uygulamalar var. Ben bu yüzden tüm fotoğraflarımı arşive atmak zorunda kaldım. Sürekli profilime bakan takıntılı bir manyak yüzünden. Ne yapsam da kapanmıyor bilmeyen varsa ona göre gardını alsın kızlar leş bir uygulama neden instagram buna bir şey yapmıyor anlamış değilim. Sırf bu yüzden uzun zamandır fotoğraf koyamıyorum herif manyak muhtemelen kaydediyordur diye

Panik ataginiz oldugunu bilmiyordum ama konularınızdan sizin takıntılı yapıda olduğunuzu biliyordum ve bu konunun da ufak bir takinti oldugunu tahmin ederek okudum.
Fotoğrafınızla bir sey yapmaz korkmayın
Bana da sosyal.medyadan yazanlar oluyor, tanistiklarim da oldu. Konustuk ettik sonra gicik gidince engelledik birbirimizi bitti gitti. O kadar büyütmeyin.
Bu.kadar entrika çevirecek erkek gicik demekle.yetinmezdi.
Önemsemeyin bu kadar.

Ne yapacak fotoğrafınla Allah aşkına abartma bence. Takıntılı eski sevgilin falan olsa tamam da internette tanışmak isteyen adamın biri hangi motivasyonla yapacak bunu?

Ayrıca instagram kullanıyorsan artık gizli hesapları gösteren uygulamalar var. Ben bu yüzden tüm fotoğraflarımı arşive atmak zorunda kaldım. Sürekli profilime bakan takıntılı bir manyak yüzünden. Ne yapsam da kapanmıyor bilmeyen varsa ona göre gardını alsın kızlar leş bir uygulama neden instagram buna bir şey yapmıyor anlamış değilim. Sırf bu yüzden uzun zamandır fotoğraf koyamıyorum herif manyak muhtemelen kaydediyordur diye
Profilinize devamli girildigini ve fotoğrafınıza bakildigini nasil anladınız?

Sizin konularınız hep böyle, her şeyi abartıyorsunuz.
Konu açasınız geliyor da o yüzden böyle abartıyorsanız tamam (yine tamam değil aslında ama neyse), ama her basit olayda ciddi ciddi böyle oluyorsanız hayata nasıl tutunduğunuzu çok merak ediyorum.
Yaşınız doğruysa tepkileriniz 26 yaşındaki bir kadının vereceği tepkiler değil çünkü.
Bu durumu iyileştirmek için bir şeyler yapmazsanız daha çook titrer eliniz ayağınız.

Profilinize devamli girildigini ve fotoğrafınıza bakildigini nasil anladınız?
Arkadaşım gizli profilleri gösteren bir uygulama olduğunu söylemişti, fake hesaptan bakıyordu. O hesaptan once kendi profilime baktım kabak gibi ortadaydi. Sonra uygulama içinde profilime kimler bakmış diye bir şey gördük. Diğer saçma sapan uygulamalar gibi bir şey sandık önce ama %100 doğru bilgi veriyor denedik bir hesaptan bakmayı, anında orada çıktı bildirim geliyor zaten profilinize bakıldı diye ama **e**** gibi yazıyor bakan. Harf sayısı aynı sadece gizliyor para istiyor tamami için. Ben de kendi hesabımla giriş yaptım.

O aralar da arkadaşca konuştuğum biri vardı eski bir is arkadsim, sohbet esnasında lafı geçti ona da bahsettim. Normalde birbirimizde ekliydik zaten, sonra konuşmalarindan bana ilgisi olduğunu anladım. Erkek arkadaşım var ve çok rahatsız oldum o şahısla görüşmeyi kestim, sosyal medyadan da sildim ama takıntılı bir şekilde sabah akşam profilime bakıyor. Şifreli de çıksa anlıyorsunuz harf diziliminden. Engelledim yeni hesaplar açtı. Profil adımı değiştirdim bir kaç gün kurtuldum sandım. Sonra yine buldu. Ben de çareyi fotoğraflarımı gizlemekte buldum çok rahatsız edici bir şey ve çözümü yok. Listenizde kullanan bir kişinin olması sizin tüm verilerinizi uygulamaya veriyormuş

Arkadaşım gizli profilleri gösteren bir uygulama olduğunu söylemişti, fake hesaptan bakıyordu. O hesaptan once kendi profilime baktım kabak gibi ortadaydi. Sonra uygulama içinde profilime kimler bakmış diye bir şey gördük. Diğer saçma sapan uygulamalar gibi bir şey sandık önce ama %100 doğru bilgi veriyor denedik bir hesaptan bakmayı, anında orada çıktı bildirim geliyor zaten profilinize bakıldı diye ama **e**** gibi yazıyor bakan. Harf sayısı aynı sadece gizliyor para istiyor tamami için. Ben de kendi hesabımla giriş yaptım.

O aralar da arkadaşca konuştuğum biri vardı eski bir is arkadsim, sohbet esnasında lafı geçti ona da bahsettim. Normalde birbirimizde ekliydik zaten, sonra konuşmalarindan bana ilgisi olduğunu anladım. Erkek arkadaşım var ve çok rahatsız oldum o şahısla görüşmeyi kestim, sosyal medyadan da sildim ama takıntılı bir şekilde sabah akşam profilime bakıyor. Şifreli de çıksa anlıyorsunuz harf diziliminden. Engelledim yeni hesaplar açtı. Profil adımı değiştirdim bir kaç gün kurtuldum sandım. Sonra yine buldu. Ben de çareyi fotoğraflarımı gizlemekte buldum çok rahatsız edici bir şey ve çözümü yok. Listenizde kullanan bir kişinin olması sizin tüm verilerinizi uygulamaya veriyormuş
Ben o kadar iyi bilmiyorum sosyal.medyayi
Zaten 2 yıldır de foto yuklemiyorum.instagrama
Ama bakan var midir bilmiyorum yani anladığım kadariyla baska bir uygulama ile afise ediyoruz bakanlari?

Sosyal medyaya koyduğumuz fotoğrafları kötü niyetli insanlar isterse kullanabilir, böyle bir şey olursa yasal yollara başvurmaktan başka bir çaremiz yok; bu durum herkes için geçerli. Ancak sizin fotonuzla bir şey yapacağını sanmıyorum; beğenmiş tanışmak istemiş anladığım kadarıyla.

Tanıyıp guvendigin biriyse olabilio her önüne gelene de atmiosun tabi. Kimse eski sevgilisine falan atmams midir simdi sanki. Karsi cikmadan önce bir düşünün :)
Valla ben atmadım ondan eminim de atan olmuştur ama olmasın atmayın eline koz vermeyin güvenilmez varlıklar sonuçta

arkadaşlar gerçek şu ki sadece fotoğraflarımız açısından değil konuştuklarımız açısından da elimizdeki akıllı telefonlar ve sosyal medya hesaplarıyla çeşitli uygulamalar tehlikelidir.
pek çoğunun mikrofonumuzu dinlemesine izin veriyoruz mesela yüklerken. bu yüzden muhabbetini edip google a yazmadığımız bir sürü şeyin reklamı çıkmıyor mu karşımıza ?
yarın öbür gün "e sen devlete şöyle laf etmişsin, vs" gibi iddialar da gelebilir yani bu kadar uç düşünecek olursak. sonuçta verilerimizin satılması her an mümkün.

ben neredeyse 3000 postu olan biriyim, bazen açar bazen kaparım hesabımı. instagram açıldığından beri de aktif kullanıyorum. henüz kimse bir fotoğrafımı çalıp başıma iş açmadı. evet böyle bir ihtimal var ama her an başa gelecek bir şey değil.
ve hepimiz aslıda bunu göze alarak kullanıyoruz çeşitli uygulamaları.

liriko liriko o uygulamaları ben de kullandım. evet bir harf görünüyor diğerleri * şeklinde. benim de kesin budur dediğim kişiler olmuştu çünkü tutuyor gibiydi. sonra meraktan paraya kıyıp baktım kim olduğuna hiç de düşündüğüm kişi çıkmadı.

bu uygulamaların algoritmaları çok farklı. muhtemelen bir kere o baktı mı diyip araştırdığını verisine kaydetti ve sen para verip gir meraktan diye benzer şeyleri çıkarıyor karşına.

arkadaşlar gerçek şu ki sadece fotoğraflarımız açısından değil konuştuklarımız açısından da elimizdeki akıllı telefonlar ve sosyal medya hesaplarıyla çeşitli uygulamalar tehlikelidir.
pek çoğunun mikrofonumuzu dinlemesine izin veriyoruz mesela yüklerken. bu yüzden muhabbetini edip google a yazmadığımız bir sürü şeyin reklamı çıkmıyor mu karşımıza ?
yarın öbür gün "e sen devlete şöyle laf etmişsin, vs" gibi iddialar da gelebilir yani bu kadar uç düşünecek olursak. sonuçta verilerimizin satılması her an mümkün.

ben neredeyse 3000 postu olan biriyim, bazen açar bazen kaparım hesabımı. instagram açıldığından beri de aktif kullanıyorum. henüz kimse bir fotoğrafımı çalıp başıma iş açmadı. evet böyle bir ihtimal var ama her an başa gelecek bir şey değil.

liriko liriko o uygulamaları ben de kullandım. evet bir harf görünüyor diğerleri * şeklinde. benim de kesin budur dediğim kişiler olmuştu çünkü tutuyor gibiydi. sonra meraktan paraya kıyıp baktım kim olduğuna hiç de düşündüğüm kişi çıkmadı.

bu uygulamaların algoritmaları çok farklı. muhtemelen bir kere o baktı mı diyip araştırdığını verisine kaydetti ve sen para verip gir meraktan diye benzer şeyleri çıkarıyor karşına.
Ya bide benim fotomu alıp ne yapacaklar veya fotolarıma baktı ne oldu fotolarıma bakmalarını istemesem sosyal medyaya zaten koymam herkes fazla paranoyak :deli: bu ameriga beni dinlese ne olacak :70:

Ya bide benim fotomu alıp ne yapacaklar veya fotolarıma baktı ne oldu fotolarıma bakmalarını istemesem sosyal medyaya zaten koymam herkes fazla paranoyak :deli: bu ameriga beni dinlese ne olacak :KK70:

ya zaten fotosu para edecek yada konuştuğu çok yasaklı olanlar her türlü kendilerini koruyor. bizim gibi sıradan insanlar için milyonda bir ihtimaller bunlar.

O fotoyu facebooka koyarak zaten fb ile paylaşıyorsun, kullanım şartlarını onaylayarak zaten buna izin de veriyorsun ama arkadas ss aldı diye buna pimpirikleniyorsun öle mi... iyimiş

Ama bu kişi itiraf etti kabul ediyor. Hatta ilk zamanlar tatile gitmiştim, profilime bakıldı diye bildirim geldi arkasından o bahsettiğim kişi iyi tatiller diye mesaj attı. Sonrasında bir kaç hesaptan denedik, anında saniyesinde bildirim geliyor. Aktif kullanmayan bir arkadaşım var mesela onda 2-3 kişi çıktı. Sonra ben baktım bir de benim adım çıktı. Benimkisi ise sabah akşam aynı kişi bakıyor.

Para verdim demişsiniz 28 dolar falandı sanırım. TL olarak da 200 kusur bir şeydi sanırım bari degseydi o paraya :/ ben kapattım sildim artık bakmıyorum sinirimi bozuyor. O kişiye de okkalı bir mesaj attım bir daha bakmaz inşallah. Uygulamaya mail atıp profilimin gizlenmesini istiyorum deyince gizliyorlar demişler kaç kez mail attım kimse dönmedi. Sonra zaten onu da ücretli yapmışlar. Profilimi uygulama için gizle diye bir seçenek var ayarlarda onda da yüklü para istiyor. Resmen haraç gibi instagramin buna acil çözüm bulması lazım

Allah aşkına kim sizin resminizi ne yapsın. Çıplak kadına monte etse eline ne geçecek. Artık herkesin resimleri her yerde... Ben ohoooo flaş belleğimdeki tüm resimleri kurtarmak adına hiç tanımadığım bilgisayarcının eline vermiş insanım içinde bikinili resimden tut pijamalıya kadar resim var... Kaldıki kendi isteğimle eş dost sevgili arkadaşa attığımız resimlerde dolu..
Kim ne yapıcak benim senin resmini? Ha yaptımı alnını karışlayıp götündeki dona kadar almayıda bilirim.
Dötü yiyen yapsın yaysın ;) Ama olmaz no panik.

Ama bu kişi itiraf etti kabul ediyor. Hatta ilk zamanlar tatile gitmiştim, profilime bakıldı diye bildirim geldi arkasından o bahsettiğim kişi iyi tatiller diye mesaj attı. Sonrasında bir kaç hesaptan denedik, anında saniyesinde bildirim geliyor. Aktif kullanmayan bir arkadaşım var mesela onda 2-3 kişi çıktı. Sonra ben baktım bir de benim adım çıktı. Benimkisi ise sabah akşam aynı kişi bakıyor.

Para verdim demişsiniz 28 dolar falandı sanırım. TL olarak da 200 kusur bir şeydi sanırım bari degseydi o paraya :/ ben kapattım sildim artık bakmıyorum sinirimi bozuyor. O kişiye de okkalı bir mesaj attım bir daha bakmaz inşallah. Uygulamaya mail atıp profilimin gizlenmesini istiyorum deyince gizliyorlar demişler kaç kez mail attım kimse dönmedi. Sonra zaten onu da ücretli yapmışlar. Profilimi uygulama için gizle diye bir seçenek var ayarlarda onda da yüklü para istiyor. Resmen haraç gibi instagramin buna acil çözüm bulması lazım

hmm bilemedim tabi itiraf ettiyse doğrudur. yok benim verdiğim o kadar yüklü değildi. 28 dolar tüm özellikleri sınırsız kullanmak içindi sanırım. tek seferlik vermiştim zaten, büyük bişi değildi diye hatırlıyorum.
ben açıkçası kendi hayatımla ilgili önemli bir karar için bakmam gereken biri olduğundan kullanmaya başladım. baktım içim rahatladı. epeydir de kullanmadım gibi.

bence bu programlar instagram onayı olmadan çıkmıyordur zaten. açıkçası bilişim ucu bucağı sınırsız bir alan ve hepsi birbirinden kazanıyor.
o nedenle de yasaklanmadıklarını düşünüyorum.

Back
X