Çok sinirliyim..

26 kisimi🙊ben olsam genede kendi ailemi ayri cagiririm
Malesef kaynanamda iftara bu denli kalabalik insan cagiriyor boyle alismislar galiba beni de kendilerine benzetiyorlar habas yavas 😏 annem zaten kizdi ne iftari o halinle diye hele bu sayiyi duysa kesin daha cok kizar ve ben elemesemde gelmez

İş işten geçmiş. Siz menü düşünmeye başlayın bence. Çorba pilav salata mutlaka olur zaten. Ben sulu yemekleri fırın yemeklerinden daha bereketli buluyorum. Yani aşırı kalabalıksa fırında tavuk patates vb. yerine nohut-kuru fasulye tarzı yapıyorum.

Ama sende aynını yapmışsın.. o alınır bunada söyliyim ,buda alınır felan filan.. ee eşinde konusurken senin gibi dusunmus demekki oda alınır bu eksık kalmasın.. patlamış gitmiş.. Allah bereketini verir merak etme.. geceden yaparsın hazırlıgını .. kolay geleee :KK51:

30 kişi çok kalabalık gerçekten.
Hamile olmasaniz bile kalabalık, ben Ramazan da tek aile çağırırım.
Tuttuğum oruçtan, çağırdım misafirle sohbetten birşey anlayayayım diye.

Ama artık çağrılmış yapacak birşey yok, haber beklediğiniz amcalar müsait değillerdir umarım :)
Gecen sene 16 kisiydik buna ragmen ben mutfakla butunlestim iceri gelip iki saniye bile oturmadim simdi yardim.ederler mutlaka da yine kalabalik canimi sikanda bu. Oldu bittiye getirmek yerine her aileyi tek tek agirlasam daha mantikliydi daha 1 yillik evliyiz onun akrabalariyla daha iyi kaynasirdik boyle olunca ev sahibi degilde garson gibi oluyorum

Malesef kaynanamda iftara bu denli kalabalik insan cagiriyor boyle alismislar galiba beni de kendilerine benzetiyorlar habas yavas 😏 annem zaten kizdi ne iftari o halinle diye hele bu sayiyi duysa kesin daha cok kizar ve ben elemesemde gelmez
Allah yardimciniz olsun esiniz cagirmis yuklenin ona bol bol calistirin servisede yardim etsin

İş işten geçmiş. Siz menü düşünmeye başlayın bence. Çorba pilav salata mutlaka olur zaten. Ben sulu yemekleri fırın yemeklerinden daha bereketli buluyorum. Yani aşırı kalabalıksa fırında tavuk patates vb. yerine nohut-kuru fasulye tarzı yapıyorum.
Evet dediginiz gibide olabilir hic baska seyle ugrasmayip.kolayca bunlari da yapabilirim

Ama sende aynını yapmışsın.. o alınır bunada söyliyim ,buda alınır felan filan.. ee eşinde konusurken senin gibi dusunmus demekki oda alınır bu eksık kalmasın.. patlamış gitmiş.. Allah bereketini verir merak etme.. geceden yaparsın hazırlıgını .. kolay geleee :KK51:
Evet ama benim cagirdiklarim gelmez diye umuyordum 🙄 galiba oyle dusundu ben pas attim o da golunu atti son dakika 😂

Evet dediginiz gibide olabilir hic baska seyle ugrasmayip.kolayca bunlari da yapabilirim
Çok yorulacaksınız ama bir kerede bitmiş olacak hepsi. Bardağın dolu tarafını görmeye çalışalım :-)
Çeşidi çok abartmayın. Bir gün önceden tavuk haşlayıp suyunu çorba ve pilavda kullanabilirsiniz. Bence daha lezzetli oluyor bu şekilde.

Çok yorulacaksınız ama bir kerede bitmiş olacak hepsi. Bardağın dolu tarafını görmeye çalışalım :-)
Çeşidi çok abartmayın. Bir gün önceden tavuk haşlayıp suyunu çorba ve pilavda kullanabilirsiniz. Bence daha lezzetli oluyor bu şekilde.
O tarafina suan bakamiyorum bu hengame bitince gorucem kesin 😂😂 corba tatli hatta sulu yemegi bile 1 gun onceden yapabilirim 😁 evet oyle guzel oluyor gercekten 🤗

Ben eve misafir geleceği zaman terör estiren biriyim o yüzden allah yardimcin olsun. 30 kişi bir eve sığmaz ayrıca lahmacun yaptırın yanına mercimek çorbası bir de hazır baklava tamam.et yemeyen için de taze fasulye tamamdir

Iftarda bütün sülaleyi aynı anda çağırmak da bi kadın için kabus .. Bence konuşun eşinizle sadece anneler ile yemek daha manali olur elti görümce karıştırmayın bir arada.

Amanın yanii 30 kişi, şaka mı..
Allah kolaylık versin, benim kapasitem maksimum 10 kişi.
Onda da çay kahve isteyen yapar, uğraşamam..
Yemek yap, hazırla, kaldır..
Eşiniz evi restoran sanmış herhalde..
Bu 10 kişi bu arada, sadece benim annem babam ablalarim eniştem olduğu halde zor geliyor bana.
Tekrar Allah kolaylıklar versin.

Et yemeyen 1 kisi 1 kisi icinde ekstra yuk almak istemiyorum fikriniz guzel oylede yapabilirim
Kesinlikle ayrı birşey yapma ,sürü gibi yemeğe geliyorlarsa o et yemeyen kendi yemeğini getirsin ya da ne bulursa onu yesin .Çok sinirlendim valla.
Ya bir kere hadi eşin bir düşüncesizlik etti aradı çağırdı .Bu insanlarda hiç mi düşünce yok ,bu kız hamile biz 26 kişiyiz ,nasıl yapacak ne edecek ,bu kadar kalabalık gitmeyelim diye kendi içlerinde eleme yapmaları lazım.

SaçmalamışsınıZ. İftar çadırı mı ayol 30 kişiye nasıl yemek hazırlayacan. Amcalar sonra gelecek de kestirip at. Hem birde anneler günü zaten annenler kv ler toplanın tamm

Back
X