- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
Malesef kaynanamda iftara bu denli kalabalik insan cagiriyor boyle alismislar galiba beni de kendilerine benzetiyorlar habas yavas26 kisimiben olsam genede kendi ailemi ayri cagiririm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef kaynanamda iftara bu denli kalabalik insan cagiriyor boyle alismislar galiba beni de kendilerine benzetiyorlar habas yavas26 kisimiben olsam genede kendi ailemi ayri cagiririm
Gecen sene 16 kisiydik buna ragmen ben mutfakla butunlestim iceri gelip iki saniye bile oturmadim simdi yardim.ederler mutlaka da yine kalabalik canimi sikanda bu. Oldu bittiye getirmek yerine her aileyi tek tek agirlasam daha mantikliydi daha 1 yillik evliyiz onun akrabalariyla daha iyi kaynasirdik boyle olunca ev sahibi degilde garson gibi oluyorum30 kişi çok kalabalık gerçekten.
Hamile olmasaniz bile kalabalık, ben Ramazan da tek aile çağırırım.
Tuttuğum oruçtan, çağırdım misafirle sohbetten birşey anlayayayım diye.
Ama artık çağrılmış yapacak birşey yok, haber beklediğiniz amcalar müsait değillerdir umarım :)
Allah yardimciniz olsun esiniz cagirmis yuklenin ona bol bol calistirin servisede yardim etsinMalesef kaynanamda iftara bu denli kalabalik insan cagiriyor boyle alismislar galiba beni de kendilerine benzetiyorlar habas yavasannem zaten kizdi ne iftari o halinle diye hele bu sayiyi duysa kesin daha cok kizar ve ben elemesemde gelmez
Evet dediginiz gibide olabilir hic baska seyle ugrasmayip.kolayca bunlari da yapabilirimİş işten geçmiş. Siz menü düşünmeye başlayın bence. Çorba pilav salata mutlaka olur zaten. Ben sulu yemekleri fırın yemeklerinden daha bereketli buluyorum. Yani aşırı kalabalıksa fırında tavuk patates vb. yerine nohut-kuru fasulye tarzı yapıyorum.
Evet ama benim cagirdiklarim gelmez diye umuyordumAma sende aynını yapmışsın.. o alınır bunada söyliyim ,buda alınır felan filan.. ee eşinde konusurken senin gibi dusunmus demekki oda alınır bu eksık kalmasın.. patlamış gitmiş.. Allah bereketini verir merak etme.. geceden yaparsın hazırlıgını .. kolay geleee![]()
Allah icin servis temizlik yemek hepsini yapar yapmali daAllah yardimciniz olsun esiniz cagirmis yuklenin ona bol bol calistirin servisede yardim etsin
Çok yorulacaksınız ama bir kerede bitmiş olacak hepsi. Bardağın dolu tarafını görmeye çalışalımEvet dediginiz gibide olabilir hic baska seyle ugrasmayip.kolayca bunlari da yapabilirim
O tarafina suan bakamiyorum bu hengame bitince gorucem kesinÇok yorulacaksınız ama bir kerede bitmiş olacak hepsi. Bardağın dolu tarafını görmeye çalışalım
Çeşidi çok abartmayın. Bir gün önceden tavuk haşlayıp suyunu çorba ve pilavda kullanabilirsiniz. Bence daha lezzetli oluyor bu şekilde.
Çorbayı değil ama sulu yemeği bir gün önceden yapın bencede. Çorba lezzetini kaybedebilir.O tarafina suan bakamiyorum bu hengame bitince gorucem kesincorba tatli hatta sulu yemegi bile 1 gun onceden yapabilirim
evet oyle guzel oluyor gercekten
![]()
Bu cumleyi kurarsa tamamAllah icin servis temizlik yemek hepsini yapar yapmali daama bu sefer cezalandiricam daha cok yuklencem su cumleyi kursun istiyorum cok yoruldum sen hakliymissin keske tek tek cagirsaydik
![]()
Kesinlikle ayrı birşey yapma ,sürü gibi yemeğe geliyorlarsa o et yemeyen kendi yemeğini getirsin ya da ne bulursa onu yesin .Çok sinirlendim valla.Et yemeyen 1 kisi 1 kisi icinde ekstra yuk almak istemiyorum fikriniz guzel oylede yapabilirim