Çok sinirliyim..

Dun corba Pilav nohut ve kurdan kebabi yaptim. Ortaya yogurtlu havuc borek salata ve yesil fasulye kavurdum. Bence kolay bi menuydu

Et yemeyenler için ortaya bir gün önceden zeytinyağli bir yemek yapın, menünüzü değiştirmeyin.

Iptal etseniz sorun olur büyuk ihtimalle, gereksiz kırılanlar vs.

Stres yapmayın, gecen sene 35 kisilik kalabalık arkadaş grubumu ağırladım yemekte. Zeytinyağlilari ve tatlıyı bir gün önceden hallettim. Davet günü corba, ana yemek, pilav, salata kalmıştı sadece. Oda 1 2 saatlik iş zaten. Salonda masaları birlestirmistim. İki defa uğraşacağıniza bir günlük yorgunlukla halledeceksiniz, böyle düşünün. Kolay gelsin.

Cok zor olcak belki ama bir kerede hepsi cikmis olcak hamileymissiniz uzulmeyin etli yemek yapin siz aklinizdaki menuyu cikarin yemeyen kisiyede zeytin yagli yada manti gibi kolay bisey yapin gelcek we geccek temizligide esinize yaptirin anlasin bu kadinlarin cektigini.Simdiden allah yardimciniz olsun kolay gelsin

yaparsın ya menun dursun yap ekstra et yemegine ilave ,sebze yemeği yap 2-3 kişilik belki sebze yiyende olur bunlar küçük şeyler komsudan yer sofrası varsa alırsın eve sığar komsunlarından yardım al yada akrabalardan yer sinileri var bul yerde yesinler boşver toplu halde çıkacaklar sonra evini temizlersin halılarda tek seferde kirlendi gitti parça parça çağırıp evi temizleyeceğine toplu çıkarıp batması iyidir

Hanımlar nohut dedim ama aklıma takıldı servis tabağının bir tarafına pilav bir tarafına tavugu koysam ekstradan da boyle bırsey daha eklesem nohut yapmasam dıyorum yaprak sarması dışında çünkü benım aklıma ılk o geldı

Eşime nasıl gaz verdıysem yemek onerılerıyle gelıyor yıne :) mantar sote yap dıyor yengeme etsız sekılde ayırırsın dıgerlerıne et eklersın dıyor veya patateslı baget yap yengeme baget koyma dıyor

bence disardan lahmacun ayran soyleyin olsun bitsin 30 kisiye ne tencere bulunur be tabak catal

Ay ne yengeymiş bu ya onun boğazının derdine mi düşeceksiniz bir de bu kız hamile haliyle uğraşmasın diyip onların birer kap yemek getirmesi lazım aslında

14 kisi ile aksami tamamladik cogu gelmedi Allah duami kabul etti galiba ve dedigimi yaptim tum hizmet isini esime yiktim ben cay icerken o cay doldurup servis ediyordu bir de gelmis yoruldum sen otur anca diyor. ben yanit verene kadar gorumcelerim o iki canli sen yap dediler ohh iyi oldu ama suan yattigim yerden kalkamiyorum

Hadi gözün aydın

Ne diye menüyü bozuyorsunuz ki biz de yemediğimiz bir şey olurda yemiyoruz ayrı yemek beklemiyoruz yani zeytinyağlı bir şey yapın yapabiliyorsanız onu yesin ortaya koyarsınız hem ayrıca hamile halinle onları ağırlayacaksın bir eksiklik olursa da görmesinler bir zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…