- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Bilmiyorum uyuyor saat şuan orada 9 buçuk civarı birkaç saat daha kalkmazUyumuştur belki.ben uyuyorum bazen asla duymam sessizdeki telefonu yanımdaysa bile.o yorgunlukla sizle tartışmaya mecali yoktur açmak istememiştir.bu kadar üstelemek beni bunaltırdı.uzak ilişkide rutin dışına çıkınca birşey olmuş olabilir mi?cevabı evet ama bu sadece bir ihtimal iyice anlayıp dinlemeden bu kadar yükselmeyin.
Birlikte şehir dışına çıktığı arkadaşının profiline baktım fake hesapla gece 3 gibi clubta paylaşım yapmış. Videoda sevgilim var mı yok mu anlaşılamıyorKonuştunuz mu tekrar gelişme var mı?
Bu sizin görüşünüz. Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Ben 2hafta önce alkollü bi yerde saat 10 buçukta kalktım diye bin tane laf işittim.Bir kere bu sekilde sevgilini takip ederek onun seni aldatmasina engel olamazsin. Yurt disina cikmis yasayan biri yetiskin biridir bu nasil bir iliski gittigi yeri haber vericek oturdum kalktim diyecek? Kocaman insanlar olmussunuz iliskinizi normal yasayin birsey yapacak insan her turlu yapar siz bebek bakicisi gibi adamin basinda beklemeye calisiyosunuz. Boyle iliskiler bana cok sacma geliyor
Bana bu sabah kalktığında gerekli açıklamaları yapamaz ise ve o cluba o da gitmiş ise bana yalan söylemiş olmuyor mu , beni kandırmış olmuyor mu?Açıklama yapma şeklinden masum olmadığı belli oluyor. Ancak size yazacağım demiş daha fazla üzerine gitmeseniz mi ? Gece klubune gitmemesi için anlaşmışsınız adam gitmek istiyor siz kısıtlamışsınız güveniyorsanız neden kısıtladınız. Muhtemelen kizmamaniz için gittiğini söylemedi. Kısıtlama olmasaydı söyleyecekti.
Hayır 3 4 kez mesaj attı üst üsteMesajı açmadan bildirim penceresinden yazıp yatmıştır muhtemelen
Birlikte şehir dışına çıktığı arkadaşının profiline baktım fake hesapla gece 3 gibi clubta paylaşım yapmış. Videoda sevgilim var mı yok mu anlaşılamıyor
Diyorum ya ıste zaten bir şeyler karıştırdığı çok belli. Evet oluyor. Doğru değil size öyle yaptıysa sizde tabi ki tepkinizi verin. Ama üst üste arayarak değil. O size açıklama yaptığında o zaman tepki gösterin.Bana bu sabah kalktığında gerekli açıklamaları yapamaz ise ve o cluba o da gitmiş ise bana yalan söylemiş olmuyor mu , beni kandırmış olmuyor mu?
2 hafta önce alkollü bi mekandan 10 buçukta kalktım diye dünyanın lafını söyleyen insanın bunları yapması doğru mu peki
Bu sebepten bitirmek için bahane arayacaksa güle güle. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?