Çok sinirliyim

Sakin olun lütfen aldatma falan yoktur cvp yazmadi diye de kızmayın 4.5 yıllık ilişki diyorsunuz boyle uzun iliskilerde artık bi zahmet kırılmasın diye dusunuyor karşı taraf bi msja cvp vermemekle yani. Gitmişse klüp e falan konuşursunuz ciddi şekilde konuşmalar durumlar laçka hal almadan toplarsiniz durumu çok da irdelemeyin dediklerine inanmasanız da biraz bekleyin

Adamı ne çok darlamısın erkekler bazen böyle yapıyor

Benim eşimde sevgiliyken uykusu çok ağırdı, hemen dalardı, evlenince gördüm ki gerçekten doğru, adam şıp diye uyuyor.
sevgilini en iyi sen tanırsın, anormallik görüyorsan haklısındır, bu kadar üstüne düşme, psikolojini bozarsın, sende kendi hayatına bak, neden sen uğraşıyorsun ilişkiniz için? Bırak oda merak etsin seni.
Birde kimse için çok güveniyorum deme, insanoğlu çiğ süt emmiş demişler, yıkılırsın o yüzden söylüyorum, herkese bir pay bırak çok güvenme

duygusal olarak seviyor olabilir sizi ama erkeklerin de ihtiyaçları var.. beraber olmuş olabilir mi biriyle? Uzaktan ilişki sonuçta..

Bu mesajımı beğenmeyen arkadaşlar; yanlış anlaşıldım galiba. Konu sahibinin de öyle anlamasını istemem.

Erkektir yapar, normaldir vs anlamında söylemedim. Konu sahibi sevildiğinden eminse şüphesi yoksa ama bu duruma anlam veremiyorsa.. bir ihtimal olarak söyledim. Sonuçta bir kadını severken sadece bedenen aldatan iş gezisine vs gidince bir gecelik bir şeyler yaşayan insanlar var çok yanlış olsa da.

En dogru cevabi siz vermissiniz. Guvenmiyorsan ayrilin diyenler olmuş kendilerine sormak istiyorum %100guveniyorlar mi acaba partnerlerine? Ve bu sekilde rahat oluslarindan dolayida aldatiliyorlar ve yolun basinda anlamak varken gormezden gelip sineye cekip mutluyuz biz asigiz oyy minnos aşiklariz biz ayaklari yapiyorlar yok bayanlar biz bu kadar rahat degiliz ve gormezden gelemeyiz pesine dusup ustune gidip ogreniriz, ki o gercek aciga cikar zaten. Bu rahatliga nedense bende anlam veremiyorum konu sahibi her sekilde haklisin sen ortada gereksiz bir kiskanclik yok. Habersiz birakilan her insan bence boyle dusunur.

duygusal olarak seviyor olabilir sizi ama erkeklerin de ihtiyaçları var.. beraber olmuş olabilir mi biriyle? Uzaktan ilişki sonuçta..
Erkeklerin ihtiyacı var nedir arkadaşım hayvan cinsi mi bunlar. Seks çiş yapmak gibi salt fiziksel bi durum değildir sosyal kültürel duygusal bi sürü etken var burda

Şüphelendiğin gibi birşey varsa da yoksa da önce bir sakin ol.
Haklıyken haksız duruma düşürür seni bu sinirin.

Biz de sevgilimle mesleklerden dolayı farklı şehirlerdeyiz. Bazen işi gereği yurt dışına da çıkar. Ben şahsen bana saygı duyuyorsa eğer şurdayım, şöyleyim şuraya gideceğim diye bana haber vermesini beklerim. Ben de aynı şekilde izin almak baabında değil ama o ilişki rutinini sürdürebilmek adına söylenmesini isterim. Net çizgilerim vardır. Gitmesini istemediğim yerler, bulunmasını istemediğim, rahatsız olacağım ortamlar varsa bunları en başından konuşurum. Zaten farklı şehirlerde ilişki sürdürmek yeterince zorken, özlem işin içine girmişken, bu gibi durumlarla karşılaşmak, şüphe duymaya başlamak, acaba demek beni bir hayli zorlardı. Çünkü benim de burada kendi hayatım var. Yapmam gereken bir işim, temizlemem gereken bir evim, ilgilenmem gereken arkadaşlarım.

Bence beyefendinin üstüne fazla düşmeyin. Köprünün bir ayağı da o. Özlemesi, çaba sarfetmesi, değer verdiğini göstermesi gerek. Biraz kendinizi geri çekin.

Erkeklerin ihtiyacı var nedir arkadaşım hayvan cinsi mi bunlar. Seks çiş yapmak gibi salt fiziksel bi durum değildir sosyal kültürel duygusal bi sürü etken var burda
Az yukarıda açıklamasını yaptım. Duygusal olarak ilişkisinden eminse konu sahibi sadece bedenen aldatıyor olabilir dedim. Bir ihtimal olarak belki sadece gitme dediği bir yere gitti veya sarhoş oldu telefona bakmadı..

Dediğinize şu açıdan katılmıyorum; hayat geçirmek için bir kadını sevgili veya eş olarak sevseler bile bir gecelik kaçamak yapmayı seven, sadece birlikte olmak için bir kadınla buluşan bunun için para ödeyen erkekler var. Karısından memnun, ayrılmak istemiyor. Ama sadece arada heyecan arayan erkekler oluyor. Salt fiziksel durum oluyor.

merak ettim son durumu da içmiş sızmış olabilir mi? uykusu çok ağır dğilse bile alkol alınca kütük gibi uyuyabiliyo insan.

Ben önceki konunu hatirliyorum.
Daha gitmeden evvel süphelerinden bahsediyordun.

Sana izin vermeyen ve kendisi gece clublerine giden erkege ne denilir bilemem..
Hatta dogru hatirliyorsam gidebilirim vs diyordu..

Ben öfkelenmene hak verdim. Pek güvenilir gelmiyor insana yaptiklari..

Adam parti yapmıştır erkek arkadaşları ile. Senin sinirlenecegini bildiği için "uyuyordum" numarası yapmıştır. İnsanlar karşı tarafı kıskançlıkları yüzünden devamli darliyorlarsa, er geç karşı taraf yalan söylemeye başlar. Bu iki taraf içinde gecerli. Cünkü kavga yapmayı kimse sevmez. Üniversitede zamanında yurtdışına gidenler üniversiteden çok partilerde takılırdı. Olan bileni anlatırlardi dönünce. Bilmiyorum bir ilişkinin temeli güven. Baştan aldatma potansiyeli gördüğüm biri ile devam etmezdim. Naif değilim. Bir erkek aldatmak istese sen tasma taksan bile bir yolunu bulur. Karakter meselesi tamamen

Öteki mesajlardaki gibi iyimser olamayacagım üzgünüm. Aklıma kötü seyler geldi. O saatte bar,clup tarzı biryerde egleniyorlardı yada yanında yatağında bir kız vardı .ilişkinizi bilmiyorum ama süphelendim ben okudugumda

Bana da pek masum gelmedi

Her gittigin yer haber edilmez denilmis buna katilmiyorum
Izin almak ayri bir seydir haber vermek ayri bir seydir
Ha ben eve geldim tarzi adim basi hesap verme olayina ben de karsiyim ama oteki gayet dogal

Mesafe her aska lazım.
Eger baglar gulenıyorsa olmus o ılıskı. Eger sallanıyorsa, yol yakınken donulur.

Ne dese affedersiniz mesela? Ben affetmem.
Bu onu sıkbogaz etmek degıl.
Vatsapa girip mesajımı okumamak, mesaj yazıp saniyesinde dönmemek. Bunun bahanesi ne olabilir ki?

"sadece" - okaayy
Tabiki bedenen aldatmak sadece bedenen aldatmak değildir. Bu konuda uzun uzun konuşabilirim. Çok boyutlu bir konu. Ama şurada yazı diliyle muhabbet ediyoruz fikir veriyoruz. Kısaca söyleyip geçtim. Fikir olsun konu sahibine diye. Sonuçta çoğu kadın beni seviyor beni aldatmıyordur deyip oturuyor şüphelense bile.. her aldatan erkek kadına kendini sevilmez ya da değersiz hissettirmiyor ki gayet saman altından su yürütenler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…