Çok sinirliyim

Carrie

KK Cumhuriyeti Başganı
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
18.530
1.705
448
o kadar sinirliyim ki
görümcem nişanlandı o yüzden eşim memlekete gitti. ben izin alamadığım için işyerinden gidemedim.
eşim perşembe günü gitti, gittiği zamanda pazar günü dönecem dedi. cuma günü beni aradığında salı gününe kadar kalsam bir mahsuru varmı dedi, yok, kalabilirsin dedim.
cumartesi akşamıda kayınım aradı beni, abim bayrama kadar burda kalsa bir sorun olurmu dedi, bende o sırada taksimdeydim canlı müzik dinliyordum, misafirlerimiz gelmişti hollandadan pek anlamadım ne dediğini sadece izin verirmisin falan dediğini anladım. o anda sinirlendim zaten ne isterse onu yapsın banane dedim, o hala bişiler diyordu sonra ben yarın ararım sizi dedim şu anda sesinizi alamıyorum dedim.
ondan sonrada kapattım telefonumu o sinirle, bu sabah açtım.
az önce eşimin kuzeni aradı beni napıyosun falan kaynananın evindeyim dedi, hal hatır sordu sonra eşimi verdi telefona, neden telefonunkapalıydı kaç defa aradım seni dedi, kapatmadım ben dedim, napıyosun falan dedi, bizde kahvaltı yapıyoruz dedi, herkesin selamı var falan dedi, neyse sonra konuşuruz dedi. tam kapatacakken kardeşin aradı bişiler söyledi dedim ama anlamadım, nasıl anlamadın dedi senin için izin istedi bayrama kadar dedim, oda dedi ki ben zaten korktum sana söylemeye, biliyordum izin vermeyeceğini, ben izin alamam Carrie'den sen istersen sen ara sen söyle dedim diyor kardeşime, peki sen istiyormusun dedim?? ben sana tek birşey söylüyorum dedim, bayramda geleceksen hiç gelme daha iyi dedim, bir hafta değil, 2 hafta değil, 1 buçuk ay. oda tamam sonra konuşuruz şimdi kalabalığız dedi.kapattım

Son düzenleme:
kızmakta çok haklısınız sizi tek başınıza bırakıcak 1,5 ayy
işyerinden nasıl okadar izin alabildi.çalışıyormu eşiniz

şu anda çalışmıyor, işyeri açacak kendine istanbula döndüğü zaman.

annem şu anda bizimle kalıyor, o yüzden bu kadar rahat davranıyor, biliyor yalnız kalmayacağımı ama ben istemiyorum ve o kadar sinirliyim ki şu anda elime geçirsem onu bir kaşık suda boğarım

yuh yani hadi 1 hafta maksimum 2 hafta olsa anlarım belki de 1.5 ay nedir
haklısınız valla kızmakta.
bir de 2 gün için gitmiş en baştan.

Ne sinirlendin 1 buçuk ay bekarlık yaşardın ben şahsen bu konularda genişim eşim bu kadar hiç bir yerde kalmaz benide bırakmaz ne güzel birbirinizi özlersiniz arkadaşlara giderdin ,şahsen tam benlik

ewet şasırtıcı bir durum.. kendine ait işi olsa dahi bırakın baska bir yerde çalışmayı nasıl bu kara süre işini bırakır.. sizi nasıl tek basınıza huzurla ewde bırakabiliyor. şasırdım..

annemede alanyaya gidecekti, eşim nişana gitti diye salı gününe erteledi, oda sorup duruyo ne zaman gelecek diye, nasıl dicem anne gitme o bir buçuk ay sonra gelecek diye
bide kalmasını sebebide baya saçma geldi bana
az önce telefonda söyledi, kayınım 1 ay önce bir kızla tanıştı istanbula geldiğinde, kızı 1-2 defa gördü, şimdide eşime demişki abi sen burda kal 1.5 ay benim dükkanla ilgilen ben gidim kızın yanına
ya ben???

Ne sinirlendin 1 buçuk ay bekarlık yaşardın ben şahsen bu konularda genişim eşim bu kadar hiç bir yerde kalmaz benide bırakmaz ne güzel birbirinizi özlersiniz arkadaşlara giderdin ,şahsen tam benlik

benim hiç arkadaşım yok burda, ben yurtdışında doğdum büyüdüm, bi kaç senedir istanbukdayız, bütün akrabalarımızda şehir dışında, çalıştığım içinde çevre yapmaya vaktim olmuyor

gelmesini istemiyorum artık, gelmesin, yine kapattım cep telefonumu aramasın beni, duymak istemiyorum sesini bile

gelmesini istemiyorum artık, gelmesin, yine kapattım cep telefonumu aramasın beni, duymak istemiyorum sesini bile

dur bi canım sinirlenme hemen..
haklısın mecburiyet dışında o kadar kalması sinir bozucu..
annem gidecek ben kendim kalacağım desen gene kalırmı acaba??
genel olarakta rahatmıdır eşin..
belki ailesinin yanında olması güç vermiş olabilir

Hakkaten yuh yani,1,5 ay da ne yaa.
Benim eşim de şehir dışı seyahatlere çok çıkar 5-6 günü geçirdi mi deli olurum

Bence sakın izin vermeyin sonra konuşuruz falan olmamalı
Ben yerinizde olsam çıldırmıştım..

demek istemiyorum işte, annem gidecek ben yalnız kalacam diye, sanki ben gel diye yalvarıyormuşum gibi, isterse kendisi gelsin, kendiliğinden

e o vakit sana hak veriyorum eşin bencillik yapmış empati kuramamış bu durumda,süründür o vakit onu

ben tavrımı koydum, söyledim ona zaten, bayramda geleceksen hiççç gelme dedim, bunun daha konuşulacak şeyi yok, görür o
ben bir pire için yorgan yakarım, korkmam

eşine deseydın annen sana ordan bı hatun bulsun hazır gıtmısken essız kalmazsın tovbe tovbe ne bu boyle 1 hafta deıl tam 1 bucuk ay yuh yanı hıcmı sızı dusunmuyor ne yersınız ne ıcersınzı oldukı hastalandınız acıl ısınzı oldu gecenın bı vaktı ne dusuncesız adamlar var yarabım uzulme canım bence takmna sınırlenmene gerek yok o yokken sefanı sur derım cık gez aradındada ben sneın yerınde olsam dısardayım canlı muzık dınlıorum falan der kıskandırıdım eve belkı cabuk gelır bu arda ıstanbuldasın galıba gel sen yanlız kalmazsın bana bende ıstanbuldayım sınrı sıtres bırakmam adamda ben D:

e o vakit sana hak veriyorum eşin bencillik yapmış empati kuramamış bu durumda,süründür o vakit onu

şimdi komple telefonumumu kapatayım yoksa onun aralarınamı bakmiyim onu düşünüyorum
kayınım aradığından beri zaten ben hiç aramadım onu, beklemiş aramamı bağırmamı çağırmamı, hiçbirini yapmadım, sne ne istersen onu yap dedim ama sonuçlarına katlanacaksın dedim

sinir yapıp olayı büyütmeyin bence
uygun dille eşinize anlatın gelir
sonucta kalabilir miyim demiş kalcam gelmiyorum dememiş ki

wayy arkadaş yaaa...adamın rahatlığına bakarmısın??

gel de demedimki ..
laf arasında söyle yani..
bakalım tepkisi ne olacak..

gelir, biliyorum
çünkü hani o pazar günü gelecekti ya, annemde pazartesi günü alanyaya gidecekti. telefon açtı bana dedi ki annen ne zaman gidecek tam olarak, bilmiyorum dedim askıya aldı, o zaman dedi annen şimdilik gitmeyecekse ben salı günü dönebilirmiyim, burdakilere Carrie yalnız kalacak kalamam salı gününe kadar demiştim dedi, ama madem annende gitmedi dedi sana bir sorayım dedim demişti, tamam dedim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…