eşine deseydın annen sana ordan bı hatun bulsun hazır gıtmısken essız kalmazsın tovbe tovbe ne bu boyle 1 hafta deıl tam 1 bucuk ay yuh yanı hıcmı sızı dusunmuyor ne yersınız ne ıcersınzı oldukı hastalandınız acıl ısınzı oldu gecenın bı vaktı ne dusuncesız adamlar var yarabım uzulme canım bence takmna sınırlenmene gerek yok o yokken sefanı sur derım cık gez aradındada ben sneın yerınde olsam dısardayım canlı muzık dınlıorum falan der kıskandırıdım eve belkı cabuk gelırbu arda ıstanbuldasın galıba gel sen yanlız kalmazsın bana bende ıstanbuldayım sınrı sıtres bırakmam adamda ben D:
gelir, biliyorum
çünkü hani o pazar günü gelecekti ya, annemde pazartesi günü alanyaya gidecekti. telefon açtı bana dedi ki annen ne zaman gidecek tam olarak, bilmiyorum dedim askıya aldı, o zaman dedi annen şimdilik gitmeyecekse ben salı günü dönebilirmiyim, burdakilere Carrie yalnız kalacak kalamam salı gününe kadar demiştim dedi, ama madem annende gitmedi dedi sana bir sorayım dedim demişti, tamam dedim bende.
sinir yapıp olayı büyütmeyin bence
uygun dille eşinize anlatın gelir
sonucta kalabilir miyim demiş kalcam gelmiyorum dememiş ki
o bana çok güveniyor galiba, biliyor hiç bir işin altında kalmayacağımı, o yüzden öyle, hatta ben ondan daha delikanlıyım diyebilirim, zaten kayınım aradığında taksimdeydim canlı müzikte, eşimede hemen söylemiş, ilk sorduğu şey nerdeydin sen cumartesi akşamı falan oldu bende taksimdeydim gecelere akıyordum dedim
sağol canım bnm
wayy arkadaş yaaa...adamın rahatlığına bakarmısın??
benım bıldıgım hatunlar bıyere gıdınce eslerını arr hayatım bu gece kalımı ıkı uc gun der cıkar gelır sonra ama burdada tersı esınzı sızden ızın ıstıyor ıstemesı gayet guzlede nıye araya baskalrını sokuyorkı kendısı ıstıyemıormu sızden ızın
ısı bılememısın kız taksımdeyım akıyorum gecelere uc bes yakısıklı ıel deseydınhemen uc auca gelrıdı
kendisi korkuyor izin istemeye
Annen sizinlemi yaşıyor?yoksa misafir olarakmı yanınızda şuan için.
Ona güvenmiş olabilir.Ama 1,5 ay çok uzun bir zaman.
Telefonunu kesinlikle kapatma cnm
oda guzlemıs kız nasıl korkutun gozunu dede bızde bızmkılerın gozunu korkutalım benımkı azda olsa benden korkarda bırakıp gıderım dıye cok korkuyor
Cnm eşinle aranızda iletişim sorunuda var sanırım:44:
sen gece dışarı çıkıyosun eşin bilmiyo o an öğreniyo sanırım
o kaynına aratıo garip bi rahatlık var eşinde
manyak ya
bi keresinde yine öyle kalmıştı orda 1 aya yakın, ama o zaman özel bir durum vardı, babası çok hastaydı, kanser hastasıydı, vefat etti zaten, o zaman hiçbirşey demedim ama şimdi??
başınız sağolsun tabi o kadar özel bir durumda gitmesi kalması lazım ama hiç lüzumu yokken bu kadar kalması gerçekten tuhaf ve rahatsız edici
bence tavrınızı koyun ve hiç yüz vermeyin yoksa her gittiğinde bunu size yapar
valla işin özü sebep yokken 1,5 ay orada kalmak isteyen bi kocanın bende senin yerinde olsam anasından emdiği sütü burnundan getiririm
sana şaka yapmış olabilirlermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?