• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sinirliyim

fırtınalı deniz sakinleşmiş adamcağız bütün yol boyunca korka korka gelir artık :10: carrie ben senden korktum valla evlenince diş cıkarmam gerken her durumda yanına gelicem bilesin :27:

:1: :1:

herzaman beklerim canem ne demek :75: :71:

ama bu arada sinirlerimin yatışmasında forumunda çok etkisi oldu yoksa, içim içime sığmazdı allah bilir neler derdim ben ona
çok fena yapardım :1:

bide bizi görseniz, aslında biraz komik görünüyoruz, benim boyum 1.67 54 kiloyum onun boyu 1.90, 95 kilo, noktayla virgül gibiyiz
ben sinirlenince ama tırsıyor benden

Son düzenleme:
sımdı sonuc ne canım gelıcekmı su erkek mılletını anlamıyrm ınsan karısını 1 ay boyunca nasıl bırakıt....

Sanıyorum akşam eşin geldiğinde senin söylemlerin karşısında onun mimikleri bu yüz şeklini alır zannediyorum.:37:
O değil, adam pişman olmuştur bir daha şehir dışına adımını atmayacak.:9:
Eee, napalım elini ayağını bağlasan haklısın; bey dediğinin yeri hanımının yanıdır. Dizinin dibinde otursun bakalım...:27:

Sanıyorum akşam eşin geldiğinde senin söylemlerin karşısında onun mimikleri bu yüz şeklini alır zannediyorum.:37:
O değil, adam pişman olmuştur bir daha şehir dışına adımını atmayacak.:9:
Eee, napalım elini ayağını bağlasan haklısın; bey dediğinin yeri hanımının yanıdır. Dizinin dibinde otursun bakalım...:27:

hiç sorma :1: zaten resmi ondan çaldım
onunda böyle bir resmi var, ama siteye koyamıyorum, bide tuhaf saç stili yapmıştım, suratınıda aynı bu kedi gibi, çok komik :27:
kedi gibi uslu uslu duruyor şimdi, şimdilik büyük konuşmayı yapmıycam onunla, ev misafir doluydu, hadi yine yırttı :55:

eşiniz gerçekten saçmalamış .......okadar uzun süre ne yapacakmış annesinin evinde ben olsam bende çok kızardım tavrınızı koyun bu ne rahatlık böyle :37:

Back
X