fırtınalı deniz sakinleşmiş adamcağız bütün yol boyunca korka korka gelir artık carrie ben senden korktum valla evlenince diş cıkarmam gerken her durumda yanına gelicem bilesin
ama bu arada sinirlerimin yatışmasında forumunda çok etkisi oldu yoksa, içim içime sığmazdı allah bilir neler derdim ben ona
çok fena yapardım
bide bizi görseniz, aslında biraz komik görünüyoruz, benim boyum 1.67 54 kiloyum onun boyu 1.90, 95 kilo, noktayla virgül gibiyiz
ben sinirlenince ama tırsıyor benden
Sanıyorum akşam eşin geldiğinde senin söylemlerin karşısında onun mimikleri bu yüz şeklini alır zannediyorum.
O değil, adam pişman olmuştur bir daha şehir dışına adımını atmayacak.
Eee, napalım elini ayağını bağlasan haklısın; bey dediğinin yeri hanımının yanıdır. Dizinin dibinde otursun bakalım...
Sanıyorum akşam eşin geldiğinde senin söylemlerin karşısında onun mimikleri bu yüz şeklini alır zannediyorum.
O değil, adam pişman olmuştur bir daha şehir dışına adımını atmayacak.
Eee, napalım elini ayağını bağlasan haklısın; bey dediğinin yeri hanımının yanıdır. Dizinin dibinde otursun bakalım...
hiç sorma zaten resmi ondan çaldım
onunda böyle bir resmi var, ama siteye koyamıyorum, bide tuhaf saç stili yapmıştım, suratınıda aynı bu kedi gibi, çok komik
kedi gibi uslu uslu duruyor şimdi, şimdilik büyük konuşmayı yapmıycam onunla, ev misafir doluydu, hadi yine yırttı