Çok sinirliyim

fırtınalı deniz sakinleşmiş adamcağız bütün yol boyunca korka korka gelir artık carrie ben senden korktum valla evlenince diş cıkarmam gerken her durumda yanına gelicem bilesin

herzaman beklerim canem ne demek

ama bu arada sinirlerimin yatışmasında forumunda çok etkisi oldu yoksa, içim içime sığmazdı allah bilir neler derdim ben ona
çok fena yapardım

bide bizi görseniz, aslında biraz komik görünüyoruz, benim boyum 1.67 54 kiloyum onun boyu 1.90, 95 kilo, noktayla virgül gibiyiz
ben sinirlenince ama tırsıyor benden

Son düzenleme:
sımdı sonuc ne canım gelıcekmı su erkek mılletını anlamıyrm ınsan karısını 1 ay boyunca nasıl bırakıt....

Sanıyorum akşam eşin geldiğinde senin söylemlerin karşısında onun mimikleri bu yüz şeklini alır zannediyorum.
O değil, adam pişman olmuştur bir daha şehir dışına adımını atmayacak.
Eee, napalım elini ayağını bağlasan haklısın; bey dediğinin yeri hanımının yanıdır. Dizinin dibinde otursun bakalım...

hiç sorma zaten resmi ondan çaldım
onunda böyle bir resmi var, ama siteye koyamıyorum, bide tuhaf saç stili yapmıştım, suratınıda aynı bu kedi gibi, çok komik
kedi gibi uslu uslu duruyor şimdi, şimdilik büyük konuşmayı yapmıycam onunla, ev misafir doluydu, hadi yine yırttı

eşiniz gerçekten saçmalamış .......okadar uzun süre ne yapacakmış annesinin evinde ben olsam bende çok kızardım tavrınızı koyun bu ne rahatlık böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…