Çok sinirliyim

ona burdan barış mançonun - arkadaşım eşşek şarkısını armağan etmek istiyorum

eşini anlamıyorum üç gün değil beş gün değil tam birbuçuk ay
bence sen
sen bu kadar ayrılığı hazırsan bende hazırım sen bilirsin de şimdi zorla getirip somurtmasındansa orda kalsın daha iyi

Canım erkekler zaten düşüncesiz ve tuhaf oluyorlar buna alışkınız hepimiz de..seninki de hepten abartmış yani, bir de işsiz dedin dimi, profil bilgilerine baktım sen avukatsın sanırım,
sen çalışıyorsun o oturuyor, bi de üstüne sağa sola gidip aylarca kalacak, ben olsam müsade etmem ya, bu nasıl ahat bi tip böyle, dediğin doğru olmuş bence bayrama gelecekse gelmesin,
sen zaten tek başına yetişiyorsun her şeye baksana,
gelince iş kuracakmış ama gelmeyi bu kadar eryelediğine göre sana yaslamış sırtını bi güzel, iş kurmak tamam da hemen para kazanmaya mı başlayacak sank
yeni kurulan bi işin para kazandırmaya başlaması en az 1,5-2 yıl alır bir kere...nereden nereye geldim ama senin eşin sorumsuz bi tip bence,
sana orada o kadar uzun zaman kalmayı teklif etmesi bile sorumsuzluğunun göstergesi...
bilmiyorum ama ben çok kızarım böyle bi şeye..tavrını koy, sinirlenirim di,yorsun ya, sinirlen zaten,
bu gayet esinirlenicek bir durum,
sinirlensen de söyle, hemen geri dön yoksa ben sana yapacağımı bilirim de..

peki sizce tam olarak ne yapmalıyım? sinirlerime hakim olamıyorum ben, sakinde konuşamam onunla

eşinizle konuştuğunuz zaman kesinlikle bayrama kadar kalmasına izin vermediğinizi ve eğer kalırsa bu aranızda ciddi bir problem oluşturacağını dile getirin..
beni düşündüren bir nedende annenizin sizinle kalması..belki bunu iç dünyasında hazmademeyip kendisini annesinin yanına atmış olabilir bilemiyorum doğrusu tamemen anlamak imkansız tabi anladığım kadarıylada durumu böyle değerlendirdim

kk_bayansu bende senin düşündüğünü düşündüm ama konu sahibine söylemek istemedim yanlış anlayabilir die...
annenin sizinle yaşamasından rahatsız oluyor olabilirmi?

Son düzenleme:
Sinirlenmekte haklısınız iki gün diye gidip 1,5 ay kalmak çok saçma hatta sizi annenizde olsa yanınızda nasıl o kadar süre yalnız bırakabilir....

canım benım ya cok uzuldum okudum sımdı msjlarının bır kısmını uzme kendını.cocuk varmı bu arada bırbucuk ay cok uzun bır sure.kaynının yası gencmı orada beynını yıkamıs olabılırler yaz sımdı tatıl muhabetlerı falan bence habersız bas gıt kontrol et derım ısın ucunu bırakma

senin bu aralar su kocandan cektiğin ne canım benim kızmakla köpürmekle sinirlenmekle herşeyde haklısın bahanesi bile insanı deli etmeye yeter kardeşi kız arkadasının yanına gidicek hazır nikahlı karısı bu yaz günlerinde eş beekleyecek söyle ona seni daha fazla sinirlendirmeden gelsin

ben zaten zorla getirtmek istesem onu her türlü getirtirim ama istemiyorum, çok sinirlendim ve çok kırıldım o yüzden hiç gelmesini istemiyorum
zaten konuyu onun kalmasını nasıl engellerim değil, sinirli olduğum için biraz rahatlamak istedim

ben olsam aynı tepkiyi verirdim neden bu kadar ayrılığa meraklı bu adam belkide o da kalmak istemiyor ama ailesini de kıramıyor seni bahane etmiştir kaynında hallederim demiştir
bence eşinle sakinleşip aslını astarını öğren

tam bir tip iştee, ama kafama koydum, bu haftasonuna kadar gelmezse girek boşanma davasını açarım, ordaki adresini verecem kağı gitsin o ordayken alsın onu

başlarım onun iç dünyasına
ama ben gerçekten gelmesini istediğimi hissetmiyorum, hadi diyelim ki tamam geliyorum dedi, ben yine kendimi iyi hissetmiycem

kk_bayansu bende senin düşündüğünü düşündüm ama konu sahibine söylemek istemedim yanlış anlayabilir die...
annenin sizinle yaşamasından rahatsız oluyor olabilirmi?

yok, zannetmiyorum, umurumdada değil bu saatten sonra

ben bir koca için annemi bırakmam, altındanda olsa

Son düzenleme:
Sinirlenmekte haklısınız iki gün diye gidip 1,5 ay kalmak çok saçma hatta sizi annenizde olsa yanınızda nasıl o kadar süre yalnız bırakabilir....

ee herhalde, hangi normal insan yapar bu
benim babam yurtdışında kalıyor, ben bile onu görmeye gittiğim zaman 10 günden fazla kalmıyorum

hayır çocuk yok, ben çocuk istemiyorum
kayınım 27 yaşında ama tanıştığı kızıda 2-3 defa ya gördü ya görmedi

gerçekten ama soğuduğumu hissediyorum, bilmiyorum böyle bir anda nasıl böyle oldum anlamıyorum ama suratını görmek istemiyorum

o bana dedi ki ben biliyordum senin böyle tepki vereceğini, kabul etmeyeceğini, sen izin alabiliyorsan al ama ben hayatta arayıp söylemem demiş kayınıma oda ben ararım o zaman demiş

o bana dedi ki ben biliyordum senin böyle tepki vereceğini, kabul etmeyeceğini, sen izin alabiliyorsan al ama ben hayatta arayıp söylemem demiş kayınıma oda ben ararım o zaman demiş
yapacağın tek şey gerçekten kalmak istiyormusun demen ve evet derse işte o zamn durum vahimmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…